2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hadi ya iştahın var mı kaç kilo ile başlamıştın? Ben yumurta geliştirici iğne kullandığım için hayatımdaki en yüksek kiloyla gebe kaldım
Ayni bennn Banada tüp bebek iğneleri inanılmaz kilo aldırdı normalde 64 kiloydum iğnelerle 73 oldum hamile kalıncada 3 ayda 2 kilo almışım doktorum 3 ayda 2 kilo normal dedi ama benim canım inanılmaz ekşi seyler istiyor baştan beri böyleyim normalde pastaydı çikolataydı çok severdim şuan çikolata falan 3 Aydan sonra biraz yemeye başlamıştım tiksinmiştim etrafımdakilerde ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diyor sende durumlar nasıl ekşi şekerli hiçim canım istemedi çok kisinden birini

kızlar Allah herkesin gönlüne göre ve sağlıklı versin.
ben ilk kızımda usg fotolarını yapıştırıp duygularımı yazıyordum. şimdi bunda da başladım. ikisi de anı olacak yavrularıma. size de tavsiye ederim. hep usg fotoları derli toplu oluyor. eklediklerim hazır şablon içi. dikkat bebek var ı d&r dan almıştım. diğerini instagramdan aldım yeni.

Eklentiler

• IMG_20200425_144138.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200425_144023.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 33
Aaa çok güzel bende böyle bisey düşünüyordum

Hahahah onuda yaptım bıçağa oturdum

Herkese şu yüzük taktiğini söyledim kendim deneyemedim bile bendede çin takvm erkek diyor. Ve sakalım çıkıyor şaka bir yana bu hormanlar baya degişti
Kız olunca nasıl hareket etmesi lazım erkek olunca nasıl ? Ben de denemek istiyorum

Ya o döllenme tarihi nasıl hesaplanıyor acaba biz ovalüasyon günü ve öncesinde ve sonrasında beraber olmuştuk. Hamile kalmak için özel bi çabam yoktu zaten iki buçuk yıldır kullandığım doğum kontrol ilacını bırakalı 2 ay olmamıştı hangisinde tuttu acaba? Doktor son regl tarihimden hesapladı çünkü sadece

Bende araştırıyorum bulamadım içime sinen bi defter instagramdan aldığını nerden aldın canım sayfa verirmisin içerğinden mennun kaldı mı

Hahahha çıkar Ayşe yi güzelmiş yok ya canım hiçbir şey çekmiyor sadece elmayı severek yiyorum kırmızı sarı farketmez bende bi gariplik var haa başlarda salçalı makarnaaaa ayy deli oluyodum ona da aklıma getirmeyeyim dur dur

Bende araştırıyorum bulamadım içime sinen bi defter instagramdan aldığını nerden aldın canım sayfa verirmisin içerğinden mennun kaldı mı
aldığım sayfa reklam olarak çıktı ve ben takibe almadan direk sipariş verdim. şu an adını hatırlamıyorumdenk gelirsem atarım buraya. ekran resmi almıştım inş silmemişimdir bakıcam galeriye.
içeriği sade atayım bir kaç sayfayı

Eklentiler

• IMG_20200425_151806.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200425_151748.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200425_151737.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 29
Çok güzel canım çok mantıklı

Tühhh bakınım belki bulurum sayfayı

Ya benim hiçbir şey istemiyor canım zorla yemek yiyorum resmen işkence gibi Eşim o çocuk küçücük kalsın sana soracağım diyor bulantı ve kusmalarım da geçmedi henüz 9+5 teyim. Sizde durumlar nasıl ?

oda iyiymiş

İleri geri hareket edince erkek
Daire çizerse kız

kilo son aylarda sıkıntı oluyor. özellikle 70-75 üstü hamile kaldıysanız baya zorlayabiliyor. bir de şeker tansiyon sıkıntısı çıkabiliyor. ödem zaten problem başlı başına. ben 81ile hamile kalıp 97ile doğuma girdim. 85 kiloya kadar düşebildim. bir türlü veremedim sonradan. bu gebelik öncesi sporla 80oldum öle kaldım yine hamile. ama bu sefer max 10kg hedefim var. şu ana kadar almadım. asıl şimdi başlıyor süreç

Kilo boya göre değişiyor bir hamilenin hamilelik boyunca alması gereken ideal kilo 14 kilodur fazlası alındığında şeker tansiyon çıkabiliyor

Ay canım aynı beni anlattın benimde oğlum yumurtlamadan sonra olmuştu çünkü takip ediyodum hem yumurta zarı gibi akıntın oluyo zaten ☺ bu hamileliğim de tam emzirmeyi bıraktık oğlum 2 yaşına girdi hadi deneyelim dedim adetten sonra pat tuttu çift çizgi sürpriz oldu bize baya benimde gönlümden kız geçiyo hep oğlum var nasılsa ama nasip tabi yüzük testinde de hep daire çiziyo alyans

Adetinden sonraki 14.gün standart yumurtlama günü tahmini oluyor. Ama bu kişiden kişiye adet döngüsüne göre; 12.13.14.15.16. Günler genellikle yumurtlama oluyor. Ovulasyon testleriyle yumurtladığın günü tespit edebiliyorsun.
Ben mesela yumurtladığım gün çok fazla kasığımda sancı çekerim ve şeffaf yapışkan akıntım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…