Ayni bennn Banada tüp bebek iğneleri inanılmaz kilo aldırdı normalde 64 kiloydum iğnelerle 73 oldum hamile kalıncada 3 ayda 2 kilo almışım doktorum 3 ayda 2 kilo normal dedi ama benim canım inanılmaz ekşi seyler istiyor baştan beri böyleyim normalde pastaydı çikolataydı çok severdim şuan çikolata falan 3 Aydan sonra biraz yemeye başlamıştım tiksinmiştim etrafımdakilerde ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diyorHadi ya iştahın var mı kaç kilo ile başlamıştın? Ben yumurta geliştirici iğne kullandığım için hayatımdaki en yüksek kiloyla gebe kaldım
Amin canimYa evet ilkkknasıl heyecan Allah'ım tüm anneleri sağlıkla kavuştursun bebişlerine
Aaa çok güzel bende böyle bisey düşünüyordumkızlar Allah herkesin gönlüne göre ve sağlıklı versin.
ben ilk kızımda usg fotolarını yapıştırıp duygularımı yazıyordum. şimdi bunda da başladım. ikisi de anı olacak yavrularıma. size de tavsiye ederim. hep usg fotoları derli toplu oluyor. eklediklerim hazır şablon içi. dikkat bebek var ı d&r dan almıştım. diğerini instagramdan aldım yeni.
Hahahah onuda yaptım bıçağa oturdumKızlar bide makas bıçak olayı var cinsiyet için onu deneyen Oldu mu bıçak ve makas ayrı yastıkların altına konuluyo sen görmüyorsun sonra odaya girip bi yastığı seçiyorsun altında bıçak varsa erkek , makas olursa kız deniliyorbenim oğlumda bıçak tuttu bunda da makası seçmişim hadi hayırlısı
Kız olunca nasıl hareket etmesi lazım erkek olunca nasıl ? Ben de denemek istiyorumHerkese şu yüzük taktiğini söyledim kendim deneyemedim bile bendede çin takvm erkek diyor. Ve sakalım çıkıyor şaka bir yana bu hormanlar baya degişti
Ya o döllenme tarihi nasıl hesaplanıyor acaba biz ovalüasyon günü ve öncesinde ve sonrasında beraber olmuştuk. Hamile kalmak için özel bi çabam yoktu zaten iki buçuk yıldır kullandığım doğum kontrol ilacını bırakalı 2 ay olmamıştı hangisinde tuttu acaba? Doktor son regl tarihimden hesapladı çünkü sadeceMerhabalar.
Cinsiyet tahmini ile ilgili ben de bir iki kelam etmek istiyorum. Cinsiyet konusuna bir de bilimsel açıdan bahsetmek istiyorum.
Cinsiyeti belirleyen unsurlardan bir tanesi; beraber olduğunuz gün ile yumurtladığınız günün ne kadar yakın olduğu. Şöyle ki erkeğin sperminde bulunan XX 'dişi' kromozomları daha büyük, ağır, yavaş hareket ederler, daha güçlüdürler ve uzun yaşarlar. XY 'erkek' koromozomları ise daha küçük, daha hızlı hareket ederler ama kısa yaşarlar. Yani dişi spermler 3-4 gün yaşarken erkek spermlerin bu kadar yaşaması zordur.
Sonuç olarak eğer ki beraberliğimiz yumurtlama tarihinizden 3-4 gün öncesine denk geliyorsa cinsiyet yüksek ihtimalle kızdır. Çünkü erkek spermleri o kadar uzun ömürlü değildir. Beraberliğimiz yumurtlama günü ya da bir gün öncesi ya da sonrasıysa cinsiyet büyük ihtimalle erkektir. Çünkü dışı spermleri yeterince hızlı değildir ve erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşır.
Benim bir oğlum var. İlk bebek düşünmeye başladığımızda sebepsiz yere olmuyordu, muhtemelen stres yaptığım içindi. Ben de yumurtlamamı takip etmeye başladım, yumurtlama günü ve ertesi günü denemelerimizle oğlum oldu. Bu ikinci hamileliğim, emzirmeyi yeni bırakmıştım ve benim için tamamen süpriz oldu çünkü yumurtlama günümle berberliğimizin alakası yoktu. Yumurtlama günüme 3-4 gün vardı. Ve dolayısıyla ben kız olduğunu düşünüyorum, gönlümdenden bu geçiyor.Ama sağlıklı olması en büyük önceliğin elbette.
13 mayısda cinsiyeti öğreneceğim. Bakalım tahminim tutacak mi. Siz ne düşünüyorsunuz, hatırlıyor musunuz yumurtlama tarihinizi, ya da aradaki mesafeyi?
(Bu arada ben ne zaman yumurtladığımı biliyorum çünkü akıntım ve ağrım oluyor, akıntının da yapısı farklı oluyor.)
Bende araştırıyorum bulamadım içime sinen bi defter instagramdan aldığını nerden aldın canım sayfa verirmisin içerğinden mennun kaldı mıkızlar Allah herkesin gönlüne göre ve sağlıklı versin.
ben ilk kızımda usg fotolarını yapıştırıp duygularımı yazıyordum. şimdi bunda da başladım. ikisi de anı olacak yavrularıma. size de tavsiye ederim. hep usg fotoları derli toplu oluyor. eklediklerim hazır şablon içi. dikkat bebek var ı d&r dan almıştım. diğerini instagramdan aldım yeni.
Hahahha çıkar Ayşe yi güzelmişAyni bennn Banada tüp bebek iğneleri inanılmaz kilo aldırdı normalde 64 kiloydum iğnelerle 73 oldum hamile kalıncada 3 ayda 2 kilo almışım doktorum 3 ayda 2 kilo normal dedi ama benim canım inanılmaz ekşi seyler istiyor baştan beri böyleyim normalde pastaydı çikolataydı çok severdim şuan çikolata falan 3 Aydan sonra biraz yemeye başlamıştım tiksinmiştim etrafımdakilerde ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diyorsende durumlar nasıl ekşi şekerli hiçim canım istemedi çok kisinden birini
aldığım sayfa reklam olarak çıktı ve ben takibe almadan direk sipariş verdim. şu an adını hatırlamıyorumBende araştırıyorum bulamadım içime sinen bi defter instagramdan aldığını nerden aldın canım sayfa verirmisin içerğinden mennun kaldı mı
Çok güzel canım çok mantıklıkızlar Allah herkesin gönlüne göre ve sağlıklı versin.
Tühhh bakınım belki bulurum sayfayıaldığım sayfa reklam olarak çıktı ve ben takibe almadan direk sipariş verdim. şu an adını hatırlamıyorumdenk gelirsem atarım buraya. ekran resmi almıştım inş silmemişimdir bakıcam galeriye.
içeriği sade atayım bir kaç sayfayı
Ya benim hiçbir şey istemiyor canım zorla yemek yiyorum resmen işkence gibiHahahha çıkar Ayşe yi güzelmişyok ya canım hiçbir şey çekmiyor sadece elmayı severek yiyorum kırmızı sarı farketmez bende bi gariplik var haa başlarda salçalı makarnaaaa ayy deli oluyodum ona da aklıma getirmeyeyim dur dur
Normalde 64 kiloydum hamile kalınca 69 oldu hemde iki aydaHadi ya iştahın var mı kaç kilo ile başlamıştın? Ben yumurta geliştirici iğne kullandığım için hayatımdaki en yüksek kiloyla gebe kaldım
Hahahha çıkar Ayşe yi güzelmişyok ya canım hiçbir şey çekmiyor sadece elmayı severek yiyorum kırmızı sarı farketmez bende bi gariplik var haa başlarda salçalı makarnaaaa ayy deli oluyodum ona da aklıma getirmeyeyim dur dur
İleri geri hareket edince erkekKız olunca nasıl hareket etmesi lazım erkek olunca nasıl ? Ben de denemek istiyorum
Ya o döllenme tarihi nasıl hesaplanıyor acaba biz ovalüasyon günü ve öncesinde ve sonrasında beraber olmuştuk. Hamile kalmak için özel bi çabam yoktu zaten iki buçuk yıldır kullandığım doğum kontrol ilacını bırakalı 2 ay olmamıştı hangisinde tuttu acaba? Doktor son regl tarihimden hesapladı çünkü sadece
Kilo boya göre değişiyor bir hamilenin hamilelik boyunca alması gereken ideal kilo 14 kilodur fazlası alındığında şeker tansiyon çıkabiliyorkilo son aylarda sıkıntı oluyor. özellikle 70-75 üstü hamile kaldıysanız baya zorlayabiliyor. bir de şeker tansiyon sıkıntısı çıkabiliyor. ödem zaten problem başlı başına. ben 81ile hamile kalıp 97ile doğuma girdim. 85 kiloya kadar düşebildim. bir türlü veremedim sonradan. bu gebelik öncesi sporla 80oldum öle kaldım yine hamile. ama bu sefer max 10kg hedefim var. şu ana kadar almadım. asıl şimdi başlıyor süreç
Ay canım aynı beni anlattın benimde oğlum yumurtlamadan sonra olmuştu çünkü takip ediyodum hem yumurta zarı gibi akıntın oluyo zaten ☺ bu hamileliğim de tam emzirmeyi bıraktık oğlum 2 yaşına girdi hadi deneyelim dedim adetten sonra pat tuttu çift çizgi sürpriz oldu bize bayaMerhabalar.
Cinsiyet tahmini ile ilgili ben de bir iki kelam etmek istiyorum. Cinsiyet konusuna bir de bilimsel açıdan bahsetmek istiyorum.
Cinsiyeti belirleyen unsurlardan bir tanesi; beraber olduğunuz gün ile yumurtladığınız günün ne kadar yakın olduğu. Şöyle ki erkeğin sperminde bulunan XX 'dişi' kromozomları daha büyük, ağır, yavaş hareket ederler, daha güçlüdürler ve uzun yaşarlar. XY 'erkek' koromozomları ise daha küçük, daha hızlı hareket ederler ama kısa yaşarlar. Yani dişi spermler 3-4 gün yaşarken erkek spermlerin bu kadar yaşaması zordur.
Sonuç olarak eğer ki beraberliğimiz yumurtlama tarihinizden 3-4 gün öncesine denk geliyorsa cinsiyet yüksek ihtimalle kızdır. Çünkü erkek spermleri o kadar uzun ömürlü değildir. Beraberliğimiz yumurtlama günü ya da bir gün öncesi ya da sonrasıysa cinsiyet büyük ihtimalle erkektir. Çünkü dışı spermleri yeterince hızlı değildir ve erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşır.
Benim bir oğlum var. İlk bebek düşünmeye başladığımızda sebepsiz yere olmuyordu, muhtemelen stres yaptığım içindi. Ben de yumurtlamamı takip etmeye başladım, yumurtlama günü ve ertesi günü denemelerimizle oğlum oldu. Bu ikinci hamileliğim, emzirmeyi yeni bırakmıştım ve benim için tamamen süpriz oldu çünkü yumurtlama günümle berberliğimizin alakası yoktu. Yumurtlama günüme 3-4 gün vardı. Ve dolayısıyla ben kız olduğunu düşünüyorum, gönlümdenden bu geçiyor.Ama sağlıklı olması en büyük önceliğin elbette.
13 mayısda cinsiyeti öğreneceğim. Bakalım tahminim tutacak mi. Siz ne düşünüyorsunuz, hatırlıyor musunuz yumurtlama tarihinizi, ya da aradaki mesafeyi?
(Bu arada ben ne zaman yumurtladığımı biliyorum çünkü akıntım ve ağrım oluyor, akıntının da yapısı farklı oluyor.)
Kız olunca nasıl hareket etmesi lazım erkek olunca nasıl ? Ben de denemek istiyorum
Ya o döllenme tarihi nasıl hesaplanıyor acaba biz ovalüasyon günü ve öncesinde ve sonrasında beraber olmuştuk. Hamile kalmak için özel bi çabam yoktu zaten iki buçuk yıldır kullandığım doğum kontrol ilacını bırakalı 2 ay olmamıştı hangisinde tuttu acaba? Doktor son regl tarihimden hesapladı çünkü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?