Kesinlikle canım benim doktorumda öyle dedi sen peki emzirirken rejim yaptinmi yoksa yemene içmene dikkatmi ettin emzirdiğin icinEn çok kiloyu son 3 ayda alacaksınız şimdi be aksar dikkat ederseniz o kadar iyi ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım doğumdan sonra 9. Günde eski kiloma dönmüştüm tek sıkıntı biraz kilolu hamile kalmıştım 5 kilo fazlam var emzirirken de 2 kilo aldım 7 kilo fazla ile kızım 10 aylık olana kadar kaldım sonra kilo vermeye başladım diyet yaptım yani hamilelikte en az kilo en iyisi sonrasını da düşünmek lazım
Kesinlikle canim bende hamileliği yarılayana kadar 20 hafta kilo almıyorum inşallah bundada almam sonrasi zor olmasin diye gerçi doğumdan bir hafta sonra normale dönüyorum ben insallah diğerleri gibi bu da oyle olur artık 3. Hamilelik olunca kalan cok olursa diye korkuyorum yaş da oldu 30 zor vermekten korkuyorumEn çok kiloyu son 3 ayda alacaksınız şimdi be aksar dikkat ederseniz o kadar iyi ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım doğumdan sonra 9. Günde eski kiloma dönmüştüm tek sıkıntı biraz kilolu hamile kalmıştım 5 kilo fazlam var emzirirken de 2 kilo aldım 7 kilo fazla ile kızım 10 aylık olana kadar kaldım sonra kilo vermeye başladım diyet yaptım yani hamilelikte en az kilo en iyisi sonrasını da düşünmek lazım
Bende oralara bakıyorum evet h&m tulumları iyiymiş ciltleri hassas olacağı icin pamuklu olması şart bütün siteleri tlf indirdim hepsine bakiyorumalışveriş yapanlar 0-3ü ayı çok almayın. 3-6 alın genelde. kış bebeleri olacakları için özellikle cartersın mikrofiber tulumlarını tavsiye ederim. kızım 4 yaşında hala kullanıyorum o tulumlardan çok iyiler. pamuklu alın aldıklarınızı giydirip çıkarması kolay olsun yakalı şeyler rahatsız ediyor bebekleri. çıtçıtlı bodyleri e bebekten almıştım gayet iyiler. ilk zamanlar ağız bezleri işinize çok yarar.ayaklı tulumlar yerine ayaksız alırsanız daha uzun kullanabilirsiniz. ayaklılarda boy uzayınca sıkıntı oluyor.
Cinsiyeti öğrenelim inşallah sizlere danışacağım bunlarıBende oralara bakıyorum evet h&m tulumları iyiymiş ciltleri hassas olacağı icin pamuklu olması şart bütün siteleri tlf indirdim hepsine bakiyorumkız olursa suslu puslu kıyafetler kotonun çok güzel kıyafetleri var kızlar bilginiz olsun .ben 6.aydan sonrasını ordan bakacam hayırlısıyla
Bizlerde henüz almadıkMerhaba kızlar nasıl gidiyor?
benim biraz göbeğim çıkmaz başladı ama karantina yemelerinden mi bebekten mi bilmiyorum
Bu arada alışveriş yapanınız oldu mu istiyorum ki burda aldığımız her seyi paylaşalım beraber yorumlayalım memnun kaldıklarımızı önerelim ya da kalmadiklarimiza karşı uyaralim. Benim ilk çocuğum olacak insallah cok tecrubesizim. Cinsiyet de belli olmayınca henüz hicbir sey almadim. Kargo firmalarını da rahatsız etmek istemedim bu surecte. Tek aldığım lierac catlak önleyici krem çünkü daha önce ders clsrken 10 kilo almistim ama catir catir catlamistim simdi gebelikte daha fazla çatlarım diye önlemimi erkenden aldim. Bir de evimde kakao Hindistan cevizi gibi doğal yağlarım vardı onayları karıştırıp sürüyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
benimde ilk bebek tabiki hepberaber paylaşalım gördüklerimiziCinsiyeti öğrenelim inşallah sizlere danışacağım bunları
Bende basta feflu ve mide bulantisi vardi 2 haftadirda mide bulantisi basladi kizlarimin ikisinde daha kotuydum 12.haftada bitti insallah bundada biter bir haftayi iple cekiyorum yemek yemeyi ozledim tad almayi insallah seninkide en kisa zamanda gecer canimKiz gormedim demezmiyim hemde oyle bir içten amiiiiiin derim ki Allah razi olsun bu bulantilarima da dua edin Allahım sifa versin bitsin artık
Ben simdilik bisey almayi dusunmuyorum canim gebelikte catlamalarda bunyeyle alakali ırside olabiliyomus bakalim bunda catlamalar nasil olacak insallah catlamaz catlayinca bisey fayda etmiyo diyo biliyorumMerhaba kızlar nasıl gidiyor?
benim biraz göbeğim çıkmaz başladı ama karantina yemelerinden mi bebekten mi bilmiyorum
Bu arada alışveriş yapanınız oldu mu istiyorum ki burda aldığımız her seyi paylaşalım beraber yorumlayalım memnun kaldıklarımızı önerelim ya da kalmadiklarimiza karşı uyaralim. Benim ilk çocuğum olacak insallah cok tecrubesizim. Cinsiyet de belli olmayınca henüz hicbir sey almadim. Kargo firmalarını da rahatsız etmek istemedim bu surecte. Tek aldığım lierac catlak önleyici krem çünkü daha önce ders clsrken 10 kilo almistim ama catir catir catlamistim simdi gebelikte daha fazla çatlarım diye önlemimi erkenden aldim. Bir de evimde kakao Hindistan cevizi gibi doğal yağlarım vardı onayları karıştırıp sürüyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Turkuaz açık mavi beyaz krem tonları tercih edilebilir uniseks için.. Gebelde 3~6 ay alın diğerleri çabuk küçülecek altlı üstlü takım alabilirsiniz ilk başta daha kolay oluyor.. tulumlar kurtarıcı oluyor genelde özellikle daha ele gelmedikleri dönemde tek seferde giyip çıkarmak iyi oluyor.. bebeğiniz 1 buçuk 2 aylıkken 3-6 giymeye başlayacak yenidoğan 2 3 parça 0-3 3 5 parça alınabilir.. marka olarak carters hm kaliteli ama carters kalıpları çok küçük hm büyük oluyorAaaa çok güzel canım ne renk aldın ☺bende ortak kıyafetlere bakıyorum sonra diyorum biraz daha bekleyim kendimi zor tutuyorum o kadar cici kıyafetler varki
Kesinlikle canım benim doktorumda öyle dedi sen peki emzirirken rejim yaptinmi yoksa yemene içmene dikkatmi ettin emzirdiğin icin
Bende ilk 5 ay kilo almamıştım kızımda oğlumda almıştım malesef.. vücut da su topluyor tabi o yüzden de farkediyor kilolarımız çabuk gidiyorKesinlikle canim bende hamileliği yarılayana kadar 20 hafta kilo almıyorum inşallah bundada almam sonrasi zor olmasin diye gerçi doğumdan bir hafta sonra normale dönüyorum ben insallah diğerleri gibi bu da oyle olur artık 3. Hamilelik olunca kalan cok olursa diye korkuyorum yaş da oldu 30 zor vermekten korkuyorum
Güzel bilgilerin icin teşekkürler canım o günler gelsin siz tecrübeli annelere çok soracam bende araştırdığım kadarıyla senin gibi çoğu kişi aynisini yazmış bende 03 ay 5 parça alayım diyorum bizim iki tarafta şimdiden başlamışlar almayaTurkuaz açık mavi beyaz krem tonları tercih edilebilir uniseks için.. Gebelde 3~6 ay alın diğerleri çabuk küçülecek altlı üstlü takım alabilirsiniz ilk başta daha kolay oluyor.. tulumlar kurtarıcı oluyor genelde özellikle daha ele gelmedikleri dönemde tek seferde giyip çıkarmak iyi oluyor.. bebeğiniz 1 buçuk 2 aylıkken 3-6 giymeye başlayacak yenidoğan 2 3 parça 0-3 3 5 parça alınabilir.. marka olarak carters hm kaliteli ama carters kalıpları çok küçük hm büyük oluyor
canım cartersın kalıbı küçük. tam kışın giydiririm diyorsan 6-9bile alabilirsinGüzel bilgilerin icin teşekkürler canım o günler gelsin siz tecrübeli annelere çok soracam bende araştırdığım kadarıyla senin gibi çoğu kişi aynisini yazmış bende 03 ay 5 parça alayım diyorum bizim iki tarafta şimdiden başlamışlar almayacartersi iyiki söyledin ordan tüylü kışlık tulum beğendim onu alacaktım o zaman 3-6 alayım degilmi
3 6 yada 6 9 da alabilirsin bol bol giysin bebek için ne kadar büyük alırsan o kadar uzun kullanırsın emin ol .. ilk 2 ay 3-6 ya kadar kullanırsın bebekler acayip hızlı uzuyor ve kilo alıyor benim kızım 6 aylıkken 1 yaş ve üstü giyiyordu hatta bacakları olmuyordu.. 2 aylıkken 6 kilo olmuştu 3-6 aldığım kıyafetleri giydirdim oda bir süre idare ettiGüzel bilgilerin icin teşekkürler canım o günler gelsin siz tecrübeli annelere çok soracam bende araştırdığım kadarıyla senin gibi çoğu kişi aynisini yazmış bende 03 ay 5 parça alayım diyorum bizim iki tarafta şimdiden başlamışlar almayacartersi iyiki söyledin ordan tüylü kışlık tulum beğendim onu alacaktım o zaman 3-6 alayım degilmi
Tmm canım öyle yapımcanım cartersın kalıbı küçük. tam kışın giydiririm diyorsan 6-9bile alabilirsin
hadi yaaa o zaman cok fazla almayalım ben diyordum ilk aylar hariç diğer ayları herseyde 10 ar adet alayım diyordum o zaman daha azmi alayım birde 6.civaydan sonrasını yazlık alacaktım o zaman 6.ayi eski geceyim bilemedim sen şimdi minnoş kızını anlatınca dediğin gibi kilolu olursa3 6 yada 6 9 da alabilirsin bol bol giysin bebek için ne kadar büyük alırsan o kadar uzun kullanırsın emin ol .. ilk 2 ay 3-6 ya kadar kullanırsın bebekler acayip hızlı uzuyor ve kilo alıyor benim kızım 6 aylıkken 1 yaş ve üstü giyiyordu hatta bacakları olmuyordu.. 2 aylıkken 6 kilo olmuştu 3-6 aldığım kıyafetleri giydirdim oda bir süre idare etti
Es geceyim demek istedim yanlış yazdım3 6 yada 6 9 da alabilirsin bol bol giysin bebek için ne kadar büyük alırsan o kadar uzun kullanırsın emin ol .. ilk 2 ay 3-6 ya kadar kullanırsın bebekler acayip hızlı uzuyor ve kilo alıyor benim kızım 6 aylıkken 1 yaş ve üstü giyiyordu hatta bacakları olmuyordu.. 2 aylıkken 6 kilo olmuştu 3-6 aldığım kıyafetleri giydirdim oda bir süre idare etti
Canım hastane çıkışı alırsın 5 Li iki yada 3 tane alırsan yeter bence 2 3 hafta içinde giremeyecek içine 0-3 ay takım ve tulum olarak 6 7 takım olabilir yani atıyorum 3 tulum 4 alt üst takım gibi zaten yetmezse yine alırsın heryerde mağazalar dolu internetten sipariş versen 2 güne gelir yani çok abartma ben çok almıştım çoğunu giydiremedim bir baktım girmiyor içineTmm canım öyle yapım
hadi yaaa o zaman cok fazla almayalım ben diyordum ilk aylar hariç diğer ayları herseyde 10 ar adet alayım diyordum o zaman daha azmi alayım birde 6.civaydan sonrasını yazlık alacaktım o zaman 6.ayi eski geceyim bilemedim sen şimdi minnoş kızını anlatınca dediğin gibi kilolu olursa
Boyları uzuyo tulumlar olmuyo çok üzülüyorum ya oysa tulumu çoook severimCanım hastane çıkışı alırsın 5 Li iki yada 3 tane alırsan yeter bence 2 3 hafta içinde giremeyecek içine 0-3 ay takım ve tulum olarak 6 7 takım olabilir yani atıyorum 3 tulum 4 alt üst takım gibi zaten yetmezse yine alırsın heryerde mağazalar dolu internetten sipariş versen 2 güne gelir yani çok abartma ben çok almıştım çoğunu giydiremedim bir baktım girmiyor içineağız mendili eldiven ve şapka zıbın battaniye bunlar çok lazım oluyor alt üst takım yada tulum gibi
Tmm canım öyle yapim baktıkça hepsinden alasim geliyorCanım hastane çıkışı alırsın 5 Li iki yada 3 tane alırsan yeter bence 2 3 hafta içinde giremeyecek içine 0-3 ay takım ve tulum olarak 6 7 takım olabilir yani atıyorum 3 tulum 4 alt üst takım gibi zaten yetmezse yine alırsın heryerde mağazalar dolu internetten sipariş versen 2 güne gelir yani çok abartma ben çok almıştım çoğunu giydiremedim bir baktım girmiyor içineağız mendili eldiven ve şapka zıbın battaniye bunlar çok lazım oluyor alt üst takım yada tulum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?