2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kesinlikle canım benim doktorumda öyle dedi sen peki emzirirken rejim yaptinmi yoksa yemene içmene dikkatmi ettin emzirdiğin icin

Kesinlikle canim bende hamileliği yarılayana kadar 20 hafta kilo almıyorum inşallah bundada almam sonrasi zor olmasin diye gerçi doğumdan bir hafta sonra normale dönüyorum ben insallah diğerleri gibi bu da oyle olur artık 3. Hamilelik olunca kalan cok olursa diye korkuyorum yaş da oldu 30 zor vermekten korkuyorum

Bende oralara bakıyorum evet h&m tulumları iyiymiş ciltleri hassas olacağı icin pamuklu olması şart bütün siteleri tlf indirdim hepsine bakiyorumkız olursa suslu puslu kıyafetler kotonun çok güzel kıyafetleri var kızlar bilginiz olsun .ben 6.aydan sonrasını ordan bakacam hayırlısıyla

Cinsiyeti öğrenelim inşallah sizlere danışacağım bunları

Bizlerde henüz almadık lierac bende başladım 12.haftadan itibaren başlamak gerekiyormuş

Kiz gormedim demezmiyim hemde oyle bir içten amiiiiiin derim ki Allah razi olsun bu bulantilarima da dua edin Allahım sifa versin bitsin artık
Bende basta feflu ve mide bulantisi vardi 2 haftadirda mide bulantisi basladi kizlarimin ikisinde daha kotuydum 12.haftada bitti insallah bundada biter bir haftayi iple cekiyorum yemek yemeyi ozledim tad almayi insallah seninkide en kisa zamanda gecer canim

Ben simdilik bisey almayi dusunmuyorum canim gebelikte catlamalarda bunyeyle alakali ırside olabiliyomus bakalim bunda catlamalar nasil olacak insallah catlamaz catlayinca bisey fayda etmiyo diyo biliyorum

Aaaa çok güzel canım ne renk aldın ☺bende ortak kıyafetlere bakıyorum sonra diyorum biraz daha bekleyim kendimi zor tutuyorum o kadar cici kıyafetler varki
Turkuaz açık mavi beyaz krem tonları tercih edilebilir uniseks için.. Gebelde 3~6 ay alın diğerleri çabuk küçülecek altlı üstlü takım alabilirsiniz ilk başta daha kolay oluyor.. tulumlar kurtarıcı oluyor genelde özellikle daha ele gelmedikleri dönemde tek seferde giyip çıkarmak iyi oluyor.. bebeğiniz 1 buçuk 2 aylıkken 3-6 giymeye başlayacak yenidoğan 2 3 parça 0-3 3 5 parça alınabilir.. marka olarak carters hm kaliteli ama carters kalıpları çok küçük hm büyük oluyor

Kesinlikle canım benim doktorumda öyle dedi sen peki emzirirken rejim yaptinmi yoksa yemene içmene dikkatmi ettin emzirdiğin icin

ilk 6 ay sadece anne sütü olduğu için sütün yaraması için iyi beslendim bol protein özellikle kalsiyum çünkü bebek çekiyor vücuttan tümünü Şerbet su tarzı çok tükettim Allah’a şükür sütüm yaradı zayıf doğdu ama tosun gibi olmuştu ek gıdaya alıştıktan sonra dikkat ederek vermeyebaşladım bol su diyet hepsi gitti
Ek gıdaya
Bende ilk 5 ay kilo almamıştım kızımda oğlumda almıştım malesef.. vücut da su topluyor tabi o yüzden de farkediyor kilolarımız çabuk gidiyor

Güzel bilgilerin icin teşekkürler canım o günler gelsin siz tecrübeli annelere çok soracam bende araştırdığım kadarıyla senin gibi çoğu kişi aynisini yazmış bende 03 ay 5 parça alayım diyorum bizim iki tarafta şimdiden başlamışlar almaya cartersi iyiki söyledin ordan tüylü kışlık tulum beğendim onu alacaktım o zaman 3-6 alayım degilmi

canım cartersın kalıbı küçük. tam kışın giydiririm diyorsan 6-9bile alabilirsin

kiyafet konusunu konuşmuşsunuz kizlar su cinsiyetleri öğreneydik hayirlisiyla online alisverus te kislik çoğu sey bayagi indirimli 6.9 ay ve ustu almayi düşünüyorum kisa oyke olurlar zaten.

3 6 yada 6 9 da alabilirsin bol bol giysin bebek için ne kadar büyük alırsan o kadar uzun kullanırsın emin ol .. ilk 2 ay 3-6 ya kadar kullanırsın bebekler acayip hızlı uzuyor ve kilo alıyor benim kızım 6 aylıkken 1 yaş ve üstü giyiyordu hatta bacakları olmuyordu.. 2 aylıkken 6 kilo olmuştu 3-6 aldığım kıyafetleri giydirdim oda bir süre idare etti

canım cartersın kalıbı küçük. tam kışın giydiririm diyorsan 6-9bile alabilirsin
Tmm canım öyle yapım
hadi yaaa o zaman cok fazla almayalım ben diyordum ilk aylar hariç diğer ayları herseyde 10 ar adet alayım diyordum o zaman daha azmi alayım birde 6.civaydan sonrasını yazlık alacaktım o zaman 6.ayi eski geceyim bilemedim sen şimdi minnoş kızını anlatınca dediğin gibi kilolu olursa

Es geceyim demek istedim yanlış yazdım

Canım hastane çıkışı alırsın 5 Li iki yada 3 tane alırsan yeter bence 2 3 hafta içinde giremeyecek içine 0-3 ay takım ve tulum olarak 6 7 takım olabilir yani atıyorum 3 tulum 4 alt üst takım gibi zaten yetmezse yine alırsın heryerde mağazalar dolu internetten sipariş versen 2 güne gelir yani çok abartma ben çok almıştım çoğunu giydiremedim bir baktım girmiyor içine ağız mendili eldiven ve şapka zıbın battaniye bunlar çok lazım oluyor alt üst takım yada tulum gibi

Nasılsınız kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun oruç tutanlara rabbim yardım etsin tutmayan arkadaşlara da borçlarını tutmayı nasip etsin.. Banada inşallah bende tutamıyorum maalesef sabah bulantım devam ediyor ... Zaten beslenmem gerektiği için doktor da izin vermedi bana sorunum olmasa tutmaya çalışırdım ama napalım Allah vermiş izini şükür ki.... Ne güzel cinsiyetleri öğrenenler başlamış alışveriş bakmalarına bakalım bende çarşamba günü öğrenirim belki sağlıklı olsun inşallah yavrular tabiki en önemlisi o ama sanki hep kızmı duyuyorum gruptan kız senesi heralde... Ama şuda vardi bir gecede 13kişi doğum yaptık hastanede 13 erkek 1 kız bebek vardı aramızda düşünün yaaa (kim o kız bebek diye arardım durdum ) Allah hepinizin yavrusunu hayırlı etsin

Boyları uzuyo tulumlar olmuyo çok üzülüyorum ya oysa tulumu çoook severim

Tmm canım öyle yapim baktıkça hepsinden alasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…