2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim bende tam yumurtlama günü ve sonrası ilişki oldu. İnaşnalah kalbimize göre bu yöntemle hem kızı hem oğlu olan çok var katılıyorum

Aa aben net yumurtlama günümde hamile kaldım çünkü çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Teorinize göre benimki erkek o zaman. Bakalım ne çıkıcak. Bunuda not alıcam bakalım

12 mayısta cinsiyet belli oluyor benimki bakalım artık

Ben kesemden dolayı kız diye düşünüyorum açıkcası 6+5 deki kese hafif fasülyeydi ama 8+4 deki bildiğiniz yusyuvarlak bakalım kısmet

Bendede çin takvimi erkek diyor bakalım ne çıkıcak hepsini not ediyorum herkesten fikir alıyorum. Eşimlede iddaaya girdik fena inşAllah 5 mayısta bebeğim gösterir kendini öğreniriz cinsiyetini
Hadi bakalım sürpriz
Kızlar bu arada bol bol ceviz yiyin doktorum bu dönemde bebgin beyin gelişiminin çok önemli oldugunu ve sürekli ceviz yememi söyledi. ❤
Ayy hiç içim almıyor zorla yumurta yiyorum zorla et balık yiyorum cevizi muzla anca yiyorum hani canımız bir şeyler çekecekti

Ben bütün teorileri çökerten kişiyim 8. haftada fasulye gibiydi burda bir arkadaşımın daha aynıymış kızı olmuş
Ben kesemden dolayı kız diye düşünüyorum açıkcası 6+5 deki kese hafif fasülyeydi ama 8+4 deki bildiğiniz yusyuvarlak bakalım kısmet

Cinsiyeti kız olanlar yumurtlama gününden öncemi ilişki oldu merak ettim
Hadi bakalım sürpriz

Ayy hiç içim almıyor zorla yumurta yiyorum zorla et balık yiyorum cevizi muzla anca yiyorum hani canımız bir şeyler çekecekti
Benim canım tuzlu çok çekiyor ve tanisyon çıkacak diye ödüm kopuyor elimde tuz la geziyorum her şeye katıp yiyorum

Cinsiyeti kız olanlar

Benim canım tuzlu çok çekiyor ve tanisyon çıkacak diye ödüm kopuyor elimde tuz la geziyorum her şeye katıp yiyorum
Hiçbir şeyi hiçbir şeye katıp yemiyorum canım hiçbir şey çekmiyor normalde daha çok yerdim neyse çok kilo almayız belki

Çok çok teşekkür ederim benimde bacaklarda titreme nefes alamama kalp çarpıntısı acil serviste ne olur bişey yapın dememe rağmen hiç bişey yapamayız dediler nasıl sabah oldu bir ben biliyorum psikiyatr unisom verdi fazlaca içmedim biraz kendim yönetmeyi de öğrenmek istiyorum yine şiddetlenirse ilacı kullanırım sanırım. Sizde hamilesiniz şu an değil mi?

Eklentiler

• 20200315_150059.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 31
Yapıyorum battaniye örüyorum. Çok sağolun inşallah bende atlatırım bir an önce

Kızlar bide makas bıçak olayı var cinsiyet için onu deneyen Oldu mu bıçak ve makas ayrı yastıkların altına konuluyo sen görmüyorsun sonra odaya girip bi yastığı seçiyorsun altında bıçak varsa erkek , makas olursa kız deniliyor benim oğlumda bıçak tuttu bunda da makası seçmişim hadi hayırlısı

bende ikisinde tutuyor bakalım haftaya belli olur insallah çünkü kıyafet almak biseyler almak istiyorum kendimi zor tutuyorumseninde ilk degilmi canim
Ya evet ilkkk nasıl heyecan Allah'ım tüm anneleri sağlıkla kavuştursun bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…