- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Merhaba canım bende 10+5 im bugün 5 mayısta ikili testim var doktorum onda öğrenirsin dedi bakalım kısmetMerhaba herkese bu zamana kadar hep forumu takip ettim ama ben de artık yazmak paylaşmak istedim. Allah nasip ederse ben de kasım ayında bebişi kucağıma alıcam. 10+1 deyiz şu an. Rabbim Tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsinBu zor süreçte hamile olmak hem zor hem de güzel insana umut ve güç veriyor. Ama güle oynaya doktor kontrolüne eşimizle annemizle vb. Beraber gidebilecekken ilk kalp atışını bile tek başına duymak durumunda da kalabiliyoruz. Neyse biraz dertleştim sizinle galiba ama bunların hepsi eminim onları kucağımıza aldığımızda unutacağımız şeyler Bi de bişey sorayım Cinsiyet ne zaman öğreniliyor bu haftalarda öğrenebilen var mı acaba? 2 hafta sonra doktor randevumuz var o zaman öğrenebilir miyiz sizce?
Benim 3 üncü canım benimCanim benim kontrol haftaya 12.haftaya girecem bilmiyorum belki dt tahmin eder diye dusundum insallah canim Rabbim herkesin gonlune gore versin senin kacinci bebegin
İkili test tě nasıl anlaşıyor bir baglantısı var mıMerhaba canım bende 10+5 im bugün 5 mayısta ikili testim var doktorum onda öğrenirsin dedi bakalım kısmet
Inşanlah erkek bebiş haberi verirsin canım benim Allah olmayan herkese nasip etsin hadi bakalım gruba bir tanede erkek bebiş ekleyelim ilkCanim benim kontrol haftaya 12.haftaya girecem bilmiyorum belki dt tahmin eder diye dusundum insallah canim Rabbim herkesin gonlune gore versin senin kacinci bebegin
Hoşgeldin canimMerhaba herkese bu zamana kadar hep forumu takip ettim ama ben de artık yazmak paylaşmak istedim. Allah nasip ederse ben de kasım ayında bebişi kucağıma alıcam. 10+1 deyiz şu an. Rabbim Tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsinBu zor süreçte hamile olmak hem zor hem de güzel insana umut ve güç veriyor. Ama güle oynaya doktor kontrolüne eşimizle annemizle vb. Beraber gidebilecekken ilk kalp atışını bile tek başına duymak durumunda da kalabiliyoruz. Neyse biraz dertleştim sizinle galiba ama bunların hepsi eminim onları kucağımıza aldığımızda unutacağımız şeyler Bi de bişey sorayım Cinsiyet ne zaman öğreniliyor bu haftalarda öğrenebilen var mı acaba? 2 hafta sonra doktor randevumuz var o zaman öğrenebilir miyiz sizce?
Evet ben de hamileyim. İnşallah bahşedeceksiniz içinizi ferah tutun, kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın hepÇok çok teşekkür ederim benimde bacaklarda titreme nefes alamama kalp çarpıntısı acil serviste ne olur bişey yapın dememe rağmen hiç bişey yapamayız dediler nasıl sabah oldu bir ben biliyorum psikiyatr unisom verdi fazlaca içmedim biraz kendim yönetmeyi de öğrenmek istiyorum yine şiddetlenirse ilacı kullanırım sanırım. Sizde hamilesiniz şu an değil mi?
Bende aynı durumdayım mutfağa bile giremiyorumKızlar herkes nasıl?
Ben bir iyiyim bir kötü, dün gece iyiydim mesela, hatta iyi hissedince namaza kadar uyumadım, oruç mu tutsaydım dedim düşündüm. Bugün ise berbat haldeyim. Yatmadan prilam içtiğim halde mide bulantısı yanması, ağrısı ne varsa çektim. Akşam iftarı hazırlarken çok kötüydüm. Yemeği yediğim gibi de tuvalete koştum. Off 5. Haftadan beri çekiyorum 9 oldum hala aynı. Bir yandan bağırsaklarım bozulmasın diye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden, bulaşık detarjanı kokusundan bile tiksindim artık. Ekmekten tiksindim, yoğurt ürünlerinden, mandalinadan off delirmemek elde değil.
Kaç tane içiyorsun prilamDasmeer
Canım kan tahlillerini yaptırdın değerlerin normal mi? Benim bulantılarımın sebebi sanırım TSH değerindeki düşüşle de bağlantılı, hipertiroid tanısı koydular bana. Bu tanı belirtilerinde “çok sık bulantı ,kusma, ani kilo
kaybi” yazıyor (ben 3kg verdim 4 haftada).
Prilam ı 3 gündür kullanıyorum ve bugün etkisinin azaldığını farkettim. İlk 2 gün çok güzeldi,hastalıklı hali geçmişti. yemek yer, su içer olmuştum. Yarın aldığım hap sayısını arttırıp bakacagim durumuma
Her gebelik, her bünye farklı. Ben de hayatımda gebelik dışında kusmuş değilim
Ayy canim benim insallah hamileliklerim cok zor geciyo benim 5 dusugum oldu cok sukur ikisi sag ona ragmen kizcelerim manyak oglan delilleri basima sanki kaynanalar oyy ben onlari yerim bi dua ediyolar bi gorsen Rabbim herkesin gonlune gore versin ondan gelene hamd olsun bekleyip gorcezInşanlah erkek bebiş haberi verirsin canım benim Allah olmayan herkese nasip etsin hadi bakalım gruba bir tanede erkek bebiş ekleyelim ilk
Canim ya benimxe bi gunum bi gunumu tutmuyo 9 ay boyunca normal hamilelik gecirenlere hayranim ne kadar dua etseler azdir insallah en kisa zamanda gecerde gruptada var midesi bulanlar rahat bi nefes aliriz benim diger hamileliklerimde 3. ayda bitiyodu bakalim bu nasil olacakKızlar herkes nasıl?
Ben bir iyiyim bir kötü, dün gece iyiydim mesela, hatta iyi hissedince namaza kadar uyumadım, oruç mu tutsaydım dedim düşündüm. Bugün ise berbat haldeyim. Yatmadan prilam içtiğim halde mide bulantısı yanması, ağrısı ne varsa çektim. Akşam iftarı hazırlarken çok kötüydüm. Yemeği yediğim gibi de tuvalete koştum. Off 5. Haftadan beri çekiyorum 9 oldum hala aynı. Bir yandan bağırsaklarım bozulmasın diye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden, bulaşık detarjanı kokusundan bile tiksindim artık. Ekmekten tiksindim, yoğurt ürünlerinden, mandalinadan off delirmemek elde değil.
Simdilik hastaneye gitmemek icin muayenehaneye gittim bir kere gittim daha hakan seyisoglu diye bir doktor normalde acibademde dogum yaptiriyor. 12de peranatologa gidicem onu da yine acibademde murat yayla diye bir doktor duydm ona gitmeyi dusunuyorumKorkunç bisey Allah kimseye vermesin bana ara ara geliyor banyoda sürünüyorum. Canım bu arada sen hast buldun mu
Kesin onların duası kabul olur melek çünkü onlarAyy canim benim insallah hamileliklerim cok zor geciyo benim 5 dusugum oldu cok sukur ikisi sag ona ragmen kizcelerim manyak oglan delilleri basima sanki kaynanalar oyy ben onlari yerim bi dua ediyolar bi gorsen Rabbim herkesin gonlune gore versin ondan gelene hamd olsun bekleyip gorcez
Çoğu kadinda gecer ama nadiren 9 ay surenler de oluyor ama nadir.Kizlar 3ayda gecer kusmalar diyorlar dogrumu
Nolur doğru deyin
Tek tesellim bu
allahım o nadirlerden olmam inşllahÇoğu kadinda gecer ama nadiren 9 ay surenler de oluyor ama nadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?