2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba canım bende 10+5 im bugün 5 mayısta ikili testim var doktorum onda öğrenirsin dedi bakalım kısmet

Tek dileğim sağlıklı olsun vallahi de hic farketmez. Normalde Kiz çocuklarını asiri severdim ama cok yakın bi arkadasm bi erkek doğurdu bu kdr svmli olabilir o yuzden Rabbim ne verirse hayırlısını verir diyorum tek dileğim sağlıklı olsun. Ama rüyamda hayrolsun ucuz erkek bekliyordum ne yalan soylim 3 erkek de zor olur diye uzuluyordum sonra doğurunca bakiyorum biri kiz dunyalar benim oluyor oh yalniz kalmadim 4 erkek arasinda diyorum.

Canim benim kontrol haftaya 12.haftaya girecem bilmiyorum belki dt tahmin eder diye dusundum insallah canim Rabbim herkesin gonlune gore versin senin kacinci bebegin
Inşanlah erkek bebiş haberi verirsin canım benim Allah olmayan herkese nasip etsin hadi bakalım gruba bir tanede erkek bebiş ekleyelim ilk

Hoşgeldin canim benim 12.haftada tahmini söyledi kesin değil ama seninki de belli olabilir 2 hafta sonra

Evet ben de hamileyim. İnşallah bahşedeceksiniz içinizi ferah tutun, kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın hep

Kızlar herkes nasıl?
Ben bir iyiyim bir kötü, dün gece iyiydim mesela, hatta iyi hissedince namaza kadar uyumadım, oruç mu tutsaydım dedim düşündüm. Bugün ise berbat haldeyim. Yatmadan prilam içtiğim halde mide bulantısı yanması, ağrısı ne varsa çektim. Akşam iftarı hazırlarken çok kötüydüm. Yemeği yediğim gibi de tuvalete koştum. Off 5. Haftadan beri çekiyorum 9 oldum hala aynı. Bir yandan bağırsaklarım bozulmasın diye dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ama ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden, bulaşık detarjanı kokusundan bile tiksindim artık. Ekmekten tiksindim, yoğurt ürünlerinden, mandalinadan off delirmemek elde değil.

Bende aynı durumdayım mutfağa bile giremiyorum 9 +1 deyim daha. Dayanamıcak gibi oluyorum bazen

Kaç tane içiyorsun prilam

Inşanlah erkek bebiş haberi verirsin canım benim Allah olmayan herkese nasip etsin hadi bakalım gruba bir tanede erkek bebiş ekleyelim ilk
Ayy canim benim insallah hamileliklerim cok zor geciyo benim 5 dusugum oldu cok sukur ikisi sag ona ragmen kizcelerim manyak oglan delilleri basima sanki kaynanalar oyy ben onlari yerim bi dua ediyolar bi gorsen Rabbim herkesin gonlune gore versin ondan gelene hamd olsun bekleyip gorcez

Canim ya benimxe bi gunum bi gunumu tutmuyo 9 ay boyunca normal hamilelik gecirenlere hayranim ne kadar dua etseler azdir insallah en kisa zamanda gecerde gruptada var midesi bulanlar rahat bi nefes aliriz benim diger hamileliklerimde 3. ayda bitiyodu bakalim bu nasil olacak

Korkunç bisey Allah kimseye vermesin bana ara ara geliyor banyoda sürünüyorum. Canım bu arada sen hast buldun mu
Simdilik hastaneye gitmemek icin muayenehaneye gittim bir kere gittim daha hakan seyisoglu diye bir doktor normalde acibademde dogum yaptiriyor. 12de peranatologa gidicem onu da yine acibademde murat yayla diye bir doktor duydm ona gitmeyi dusunuyorum

Kesin onların duası kabul olur melek çünkü onlar kız çocukları o kadar tatlıdır ki

Annem bana gebeyken 9 ay bisi yememis hamile kaldığı kiloda doğum yapmis. Kola iyi geliyormus ona bana da geliyor az az iciyorum kotu olursam. Kahveyi kestim ama ikisi de kafeinli. İyi dusunelm iyi olsn.

Kızlar var mu tahmini olan kız mı erkek mi ? 9+3 olduk yoksa erken mi tahmin için?

Merhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…