- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Canim her hamilelik farkli geciyo benim iki cocugumda 3. ayimda gecti insallah bundada boyle olur hepimizinkide oyle olurda tadini cikartirizÇoğu kadinda gecer ama nadiren 9 ay surenler de oluyor ama nadir.
Canim nerden cikti bu ya korkma.. bu testi tup bebek oncesi de yaptirmistik diye hatirliyorum daha baslamadan ilk testteBende geçirmedim canım sadece su çiçeği oldum eminim bana da kürtaj diycek
Canim cok uzuldum Rabbim hakkinda hayirlisini versin biliyorum ne desem bos Rabbim en kisa zamanda sana haiyli saglikli bi evlat nasip etsinMerhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun allahım yardımcın olsun inşallah ömrü o kadarmış. Allah sana en kısa sürede sağlıklı bebekler hamilelikler versin.. seni çok iyi anlıyorum bebeğini benimsedin benim dedin bunun acısının haddi hesabı yok.. inşallah kısa sürede güzel haberlerini alırızMerhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
canım çok üzüldüm. 6 düşük yasamıs bırı olarak senı cok cok ıyı anlıyorum. ilk bebegındı sanırım. rabbim bekleytmeden acını unuttursun saglıklı bı hamılelık nasıp etsin.Merhaba herkese
Umarım öğrenirsin canım. Benim de 8 inde ikili testim ama doktor hiç cinsiyetten bahsetmedi. Gittiğimde soracağımMerhaba canım bende 10+5 im bugün 5 mayısta ikili testim var doktorum onda öğrenirsin dedi bakalım kısmet
daha çok erkenmiş o zaman. Neyse Sağlıklı gelsinler de...Hosgeldinn 14 haftalik falan oluyo bebek gosterirse ogrenirsiniz bence saglikli kavusmak dilegiyle
Umarım tahminde bulunur canım. Benim doktorum hiç bahsetmedi cinsiyetten ama gittiğimde soracağım görünüyor mu diyeCanım aynı haftadayız ve bende iki hafta sonra gidcm doktora herhalde bir tahminde bulunur doktorve gruptan kaç kız çıktı böyle
Hoşbuldum canımHoşgeldin canimbenim 12.haftada tahmini söyledi kesin değil ama seninki de belli olabilir 2 hafta sonra
Panik atak kısa sürüyormuş sanırım onun dışında yaşadıklarımda anksiyete atağı oluyor galiba uzun sürüyor baya daha farklı oluyor panikte ölüm korkusu daha fazla. Anksiyete atağı daha farklıydı ikiside oldu aynı zamanlarda üst üste . Gelmemesi için ne yapmayalım diye biraz araştırıyorum bakalım inşallah cnm sağolasınPanik atak krizi en fazla 20 dakika sürer 20 dakika da sadece kontrollu nefes al ve dikkat dağıtacak bisey bul oyun oyna telefondan çok etkili oluyor canım
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinEvet ben de hamileyim. İnşallah bahşedeceksiniz içinizi ferah tutun, kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın hep♥
cok uzuldum. En uygun vakitte rabbim size de sağlikli bi evlat verir Hyrlisyla ins. Lütfen moralinizi bozmayin özellikle ilk gebelikse cok sık dusukle sonuclaniyor. Yalniz değilsnz. Umarm hicbir kadın böyle bir şey yaşamak zorunda kalmaz sizin de son olur. Moralnzi yuksek tutun.Merhaba herkese
Merhaba herkese
Lütfen evham yapmayınBende geçirmedim canım sadece su çiçeği oldum eminim bana da kürtaj diycek
Aa aaa benim Bebege de keseyede çok benziyor maşşalah canımFotoyu unutmuşum
fikrimce kesınlıkle yaptırmalısın. bu testte down sendromu basta olmak üzere baska hastalıklarada bakılıyor. bazı hastalıklar ıcın erkenden onlem alınabılıyor. down sendrmu konusunda buyuk oranda dogru sonucu verse de yanılma payı olabılıyor oyle bır durumda da kan tahlılı yaptırıp yurt dısına gonderıyorlar o da %99 oranında dogru sonuc verıyor.Merhabalar herkese
Bende aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim bende. Çarşamba günü randevum var. Doktor zeka testleri için görüşeceğiz dedi. Şuana kadar herhangi bir test yapılmadı nelere muhakkak bakılması gerekir? Araştırdıgıma göre İkili tarama testi her zaman doğru olmayabiliyormuş? Sizce yaptırmak gerekir mi bu testi?
hoşgeldin :)) canım banada hıc yapılmadı kan testı fılan. doktorumun vardır bıldıgı ınsallah :))Herkese merhabalar kızlar bende 11.haftamdayım tüp bebekle ikizlere hamileyim.bugün farkettim bu topici :) 5.haftamda keseyi görmeye 8.haftamda kalp atışlarınıdinlemeye gittim bir sonraki randevum 12.haftamda olacak.bana genel kan tahlili yapilmadi size yapildimi?kafama takiliyor biraz bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?