2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim cok uzuldum Rabbim hakkinda hayirlisini versin biliyorum ne desem bos Rabbim en kisa zamanda sana haiyli saglikli bi evlat nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun başın sağolsun allahım yardımcın olsun inşallah ömrü o kadarmış. Allah sana en kısa sürede sağlıklı bebekler hamilelikler versin.. seni çok iyi anlıyorum bebeğini benimsedin benim dedin bunun acısının haddi hesabı yok.. inşallah kısa sürede güzel haberlerini alırız

canım çok üzüldüm. 6 düşük yasamıs bırı olarak senı cok cok ıyı anlıyorum. ilk bebegındı sanırım. rabbim bekleytmeden acını unuttursun saglıklı bı hamılelık nasıp etsin.

Canım aynı haftadayız ve bende iki hafta sonra gidcm doktora herhalde bir tahminde bulunur doktor ve gruptan kaç kız çıktı böyle
Umarım tahminde bulunur canım. Benim doktorum hiç bahsetmedi cinsiyetten ama gittiğimde soracağım görünüyor mu diye

Hoşgeldin canim benim 12.haftada tahmini söyledi kesin değil ama seninki de belli olabilir 2 hafta sonra
Hoşbuldum canım Umarım bi dahaki randevuda öğrenebilirim yaa artık bir şeyler almak istiyorum ama cinsiyet de belli olsa iç rahatlığıyla alsak

Panik atak krizi en fazla 20 dakika sürer 20 dakika da sadece kontrollu nefes al ve dikkat dağıtacak bisey bul oyun oyna telefondan çok etkili oluyor canım
Panik atak kısa sürüyormuş sanırım onun dışında yaşadıklarımda anksiyete atağı oluyor galiba uzun sürüyor baya daha farklı oluyor panikte ölüm korkusu daha fazla. Anksiyete atağı daha farklıydı ikiside oldu aynı zamanlarda üst üste . Gelmemesi için ne yapmayalım diye biraz araştırıyorum bakalım inşallah cnm sağolasın

cok uzuldum. En uygun vakitte rabbim size de sağlikli bi evlat verir Hyrlisyla ins. Lütfen moralinizi bozmayin özellikle ilk gebelikse cok sık dusukle sonuclaniyor. Yalniz değilsnz. Umarm hicbir kadın böyle bir şey yaşamak zorunda kalmaz sizin de son olur. Moralnzi yuksek tutun.

cok uzuldum gecmisolsun sen kalpatisinida duymuştun nasıl neden olmus birden bire

Bende geçirmedim canım sadece su çiçeği oldum eminim bana da kürtaj diycek
Lütfen evham yapmayın Rubella IgG değerinizin pozitif çıkması hastalığı geçmişte geçirdiğiniz ya da aşılı olduğunuz anlamına gelir. Yani bağışıklığınız vardır. Ki bu da gebelikte İyi ve istenen birşeydir. Fakat Rubella IgM in pozitif olması şuanda bu enfeksiyonu geçiriyor olduğunuzu ya da çokçok yakın zamanda geçirdiğinizi gösterir ki bu durumda ek olarak ileri testler yapmak gerekir. Söylediklerim toxoplazma ve CMV için de geçerli, yani TORCH isimli istenen tahliller için.

Merhabalar herkese
Bende aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim bende. Çarşamba günü randevum var. Doktor zeka testleri için görüşeceğiz dedi. Şuana kadar herhangi bir test yapılmadı nelere muhakkak bakılması gerekir? Araştırdıgıma göre İkili tarama testi her zaman doğru olmayabiliyormuş? Sizce yaptırmak gerekir mi bu testi?

Herkese merhabalar kızlar bende 11.haftamdayım tüp bebekle ikizlere hamileyim.bugün farkettim bu topici :) 5.haftamda keseyi görmeye 8.haftamda kalp atışlarınıdinlemeye gittim bir sonraki randevum 12.haftamda olacak.bana genel kan tahlili yapilmadi size yapildimi?kafama takiliyor biraz bu durum

fikrimce kesınlıkle yaptırmalısın. bu testte down sendromu basta olmak üzere baska hastalıklarada bakılıyor. bazı hastalıklar ıcın erkenden onlem alınabılıyor. down sendrmu konusunda buyuk oranda dogru sonucu verse de yanılma payı olabılıyor oyle bır durumda da kan tahlılı yaptırıp yurt dısına gonderıyorlar o da %99 oranında dogru sonuc verıyor.

hoşgeldin :)) canım banada hıc yapılmadı kan testı fılan. doktorumun vardır bıldıgı ınsallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…