- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
yaa ama sanırım cınsıyet ıcın cok erken :)) 12. haftayı beklemek gerek :)) sen kacıncı haftadasınAa
Aa aaa benim Bebege de keseyede çok benziyor maşşalah canım ❤
Gerçekten bende şaşırdım kürtaj ne alaka ilk gebeliğimde bnmde kızamık olmadığım ortaya çıktı çocukken doktor sadece küçük çocuklu ailelerle görüşme ilk okula giden çocuğu olanlarla dediBu nerden çıktı kuzum dur hele kendi kendine evhamlanma
Benimde doktorum herhangi bir tahlil yapmadı bu zamana kadar. 12. Haftaya bıraktı herşeyiHerkese merhabalar kızlar bende 11.haftamdayım tüp bebekle ikizlere hamileyim.bugün farkettim bu topici :) 5.haftamda keseyi görmeye 8.haftamda kalp atışlarınıdinlemeye gittim bir sonraki randevum 12.haftamda olacak.bana genel kan tahlili yapilmadi size yapildimi?kafama takiliyor biraz bu durum
Cnm çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş insanın en çok tedirgin olduğu şeyMerhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Sormayın bu yüzden b12 eksikliğim çıktı evet herkes zorla yemeye çalış diyor yiyemiyorum zorla filan geri atıyorum zaten Allah yardımcımız olsun şuan tek tesellim bebek 4 aya kadar annenin depolarında beslenmesi sonrasında da Allah bir şekilde yaparHadi bakalım sürpriz
Ayy hiç içim almıyorzorla yumurta yiyorum zorla et balık yiyorum cevizi muzla anca yiyorum hani canımız bir şeyler çekecekti
[/QUOTE
DeKızlar bide makas bıçak olayı var cinsiyet için onu deneyen Oldu mu bıçak ve makas ayrı yastıkların altına konuluyo sen görmüyorsun sonra odaya girip bi yastığı seçiyorsun altında bıçak varsa erkek , makas olursa kız deniliyorbenim oğlumda bıçak tuttu bunda da makası seçmişim hadi hayırlısı
D
Denedim birini eşim denedi kız çıktı diğerini kızkardeşim denedi erkek çıktı bende daha hiç hissetmiyorum cinsiyetini eşim ve ailem kız istiyor bakalım hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun ilk bebeğim zaten hiç farketmez bana sağlıkla büyüteyim yeterKızlar bide makas bıçak olayı var cinsiyet için onu deneyen Oldu mu bıçak ve makas ayrı yastıkların altına konuluyo sen görmüyorsun sonra odaya girip bi yastığı seçiyorsun altında bıçak varsa erkek , makas olursa kız deniliyorbenim oğlumda bıçak tuttu bunda da makası seçmişim hadi hayırlısı
Çok üzüldüm canim adınaMerhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Geçecek canım az kaldı sabir zofer yada onyzd alacaktın sen almadın miKizlar 3ayda gecer kusmalar diyorlar dogrumu
Nolur doğru deyin
Tek tesellim bu
Valla bana 8. Haftada yaptı kan tahlili yaptırman lazım ona göre demir ilacı veya kan ilacı veriyor şekerin yüksekse ona göre diet fln veriyor bi sor istersenBenimde doktorum herhangi bir tahlil yapmadı bu zamana kadar. 12. Haftaya bıraktı herşeyi
Benim gebe kalmadan önce sürekli devam eden Demir eksikliğim vardı ilaç kullanıyodum zaten. Benim doktor gebe kalınca ilk üç ay d vitamini Demir ilacı önermiyorum dedi kesti. 9. Haftada prenatal life diye takviye başladı belki de o yüzden yapmıyodur ama yinede toksoplazma falan bu zamana kadar yapılması gerekir mi diye düşünüyorumValla bana 8. Haftada yaptı kan tahlili yaptırman lazım ona göre demir ilacı veya kan ilacı veriyor şekerin yüksekse ona göre diet fln veriyor bi sor istersen
Bende 10+5 haftalığım canımyaa ama sanırım cınsıyet ıcın cok erken :)) 12. haftayı beklemek gerek :)) sen kacıncı haftadasın
Allah sabır versin Temmuz da bende yaşadım farklı olarak kafatası gelişmemişti bebeğimin ama kalbi atıyordu ve ilacla kürtaj oldum seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim kimseye yaşatmasin gerçekten zor insan hissediyor gerçekten o annelik duygusu ile bebeğin kalbinin attığını bir kere görünce o his oluyor ters giden şeyleri hissediyorsun bende hissetmiştim ve yanılmadım malesefMerhaba herkese
Hiç valla kızamık olmadın diye illâ gebelik döneminde olacak mısın hemen kürtaj nedirGerçekten bende şaşırdım kürtaj ne alaka ilk gebeliğimde bnmde kızamık olmadığım ortaya çıktı çocukken doktor sadece küçük çocuklu ailelerle görüşme ilk okula giden çocuğu olanlarla dedi
İşte şu durumda vitamin desteği almak gerekiyor benceSormayın bu yüzden b12 eksikliğim çıktı evet herkes zorla yemeye çalış diyor yiyemiyorum zorla filan geri atıyorum zaten Allah yardımcımız olsun şuan tek tesellim bebek 4 aya kadar annenin depolarında beslenmesi sonrasında da Allah bir şekilde yapar
Birde eğer mümkünse her doktora gidildiğinde benim gibi zor bir hamilelik geçiriyorsanız mutlaka kan değerlerinize baktırın ben her gittiğimde yaptırıyorumİşte şu durumda vitamin desteği almak gerekiyor bence
Benim gittiğim hastanede iki kontrolde bir istiyor zaten doktorBirde eğer mümkünse her doktora gidildiğinde benim gibi zor bir hamilelik geçiriyorsanız mutlaka kan değerlerinize baktırın ben her gittiğimde yaptırıyorum
Dr vitamin verdi hatta kollarım çok kötü ağrıyordu magnezyum ilacı bile verdi
Bende normalde süt içemiyordum fazla gaz yapardı şu aralar içiyorum rahatsız etmedi çok şükürBen baştaher gün en az iki bardak süt içerdim, çok içince şimdi içemiyorumzorla bazen bişilerle karıştırıp içiyorum meyve yiyorum. Onun dışında su içiyorum. Ama sebze yemeğini az yiyorum. Etten de tiksindim peynir ekmek en sevdiğim fğnde üç öğün yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?