2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde doktorum herhangi bir tahlil yapmadı bu zamana kadar. 12. Haftaya bıraktı herşeyi

Cnm çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş insanın en çok tedirgin olduğu şey

Hadi bakalım sürpriz

Ayy hiç içim almıyor zorla yumurta yiyorum zorla et balık yiyorum cevizi muzla anca yiyorum hani canımız bir şeyler çekecekti
[/QUOTE
Sormayın bu yüzden b12 eksikliğim çıktı evet herkes zorla yemeye çalış diyor yiyemiyorum zorla filan geri atıyorum zaten Allah yardımcımız olsun şuan tek tesellim bebek 4 aya kadar annenin depolarında beslenmesi sonrasında da Allah bir şekilde yapar

De
Denedim birini eşim denedi kız çıktı diğerini kızkardeşim denedi erkek çıktı bende daha hiç hissetmiyorum cinsiyetini eşim ve ailem kız istiyor bakalım hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun ilk bebeğim zaten hiç farketmez bana sağlıkla büyüteyim yeter

Denedim birini eşim denedi kız çıktı diğerini kızkardeşim denedi erkek çıktı bende daha hiç hissetmiyorum cinsiyetini eşim ve ailem kız istiyor bakalım hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun ilk bebeğim zaten hiç farketmez bana sağlıkla büyüteyim yeter
[/QUOTE]
Bide ekşi tatlı mevzu var:) herkes çok ekşi yiyorsun kız olur diye yorum yapıyor. Kimisi de Bu zamana kadar bulantım pek olmadığı için erkek olur diye yorum yapıyor:) benimde ilk bebeğim sağlıklı olur inş bebişlerimizde

Çok üzüldüm canim adına umarım tez vakitte rabbim acını dindirsin .

Valla bana 8. Haftada yaptı kan tahlili yaptırman lazım ona göre demir ilacı veya kan ilacı veriyor şekerin yüksekse ona göre diet fln veriyor bi sor istersen
Benim gebe kalmadan önce sürekli devam eden Demir eksikliğim vardı ilaç kullanıyodum zaten. Benim doktor gebe kalınca ilk üç ay d vitamini Demir ilacı önermiyorum dedi kesti. 9. Haftada prenatal life diye takviye başladı belki de o yüzden yapmıyodur ama yinede toksoplazma falan bu zamana kadar yapılması gerekir mi diye düşünüyorum

Allah sabır versin Temmuz da bende yaşadım farklı olarak kafatası gelişmemişti bebeğimin ama kalbi atıyordu ve ilacla kürtaj oldum seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim kimseye yaşatmasin gerçekten zor insan hissediyor gerçekten o annelik duygusu ile bebeğin kalbinin attığını bir kere görünce o his oluyor ters giden şeyleri hissediyorsun bende hissetmiştim ve yanılmadım malesef Rabbim tekrar hamile olmayi sana nasip etsin inşallah sag salim alırsin kucağına bebeğini

Hiç valla kızamık olmadın diye illâ gebelik döneminde olacak mısın hemen kürtaj nedir

İşte şu durumda vitamin desteği almak gerekiyor bence

İşte şu durumda vitamin desteği almak gerekiyor bence
Birde eğer mümkünse her doktora gidildiğinde benim gibi zor bir hamilelik geçiriyorsanız mutlaka kan değerlerinize baktırın ben her gittiğimde yaptırıyorum
Dr vitamin verdi hatta kollarım çok kötü ağrıyordu magnezyum ilacı bile verdi

Benim gittiğim hastanede iki kontrolde bir istiyor zaten doktor

hayırlı sabahlar hayırlı sahurlar kızlar
Sanırım bende önümüzdeki hafta gideceğim farklı bir hastanede farklı bir doktor buldum internette okudum biraz
Bakalım memnun kalırsam inşallah devamlı giderim
bu zamanda maddi manevi zorluklar ile mücadele etmek durumundayız bu sebeple her hastaneye de gidemiyor insan
Rabbim hayırlı doktorlar ile karşılaştırsın inşallah

Merhaba herkese bende 9+7 yim bugün itibariyle.bu hamilelik takvimini nasıl oluşturabiliriz acaba yorumların altında çıkan

Bende normalde süt içemiyordum fazla gaz yapardı şu aralar içiyorum rahatsız etmedi çok şükür evet et banada çok cazip gelmiyor valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…