Maşallah canım benimde aksine midem boşken acıkınca bulanıyor mesela su bile içemiyorum açken bulantı yapıyor hep tok durucam derken fazla kilo almazsam iyidirTesekkur ederim Allah razi olsun Bende portakal suyu içiyorum çoğunlukla folik asit ihtiyacını karsiliyormus 3 aya kadar 3 aydan sonra zararliymis. Süt icemiyorum yogurt ,yeşillik yiyorum günlük yumurta tuketiyorum yeşil biber de portakaldan daha çok c vitamini varmışyemek yiyene kadar sorun yok yemek yeyince midem bulanıyor onun dışında bir sorunum yok Rabbime şükürler olsun
ben salçalı yemeklerden biraz tiksindimBende normalde süt içemiyordum fazla gaz yapardı şu aralar içiyorum rahatsız etmedi çok şükürevet et banada çok cazip gelmiyor valla canım
Süt önemliymiş kalsiyum için. Ya da yoğurt veya kefir de olur diyor diyetisyen im. Ama ben sütü meyve ile karıştırıp yeniden deneyeceğimBende normalde süt içemiyordum fazla gaz yapardı şu aralar içiyorum rahatsız etmedi çok şükürevet et banada çok cazip gelmiyor valla canım
Bende cok içerdim süt sımdı hiç içemiyorum onun yerıne cacık ya da yogurdun ıcıne meyve atıyorum guzel oluyorSüt önemliymiş kalsiyum için. Ya da yoğurt veya kefir de olur diyor diyetisyen im. Ama ben sütü meyve ile karıştırıp yeniden deneyeceğim
onzyd var ama kusmam akşamlar oluyor yineGeçecek canım az kaldı sabir zofer yada onyzd alacaktın sen almadın mi
Canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun Allah’ında vardır bi bildiği insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu aralar çok oluyor dusukler ilk gebelikmi genetik dalan bi yaptırın canım allah bir daha yaşatmasın bu acıyıMerhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Amin inşallah, öğrenince seni etiketleyerek haber vereceğim canım.İyi canım erkek bebekde o kadar miden kötü olduysa bende şimdiki bebeğimin kız olduğunu düşünebilirim artık teşekkür ederimhayırlısı olsun inşallah gönlümüzdekini Rabbim nasip etsin cinsiyetini öğrendiğinde mutlaka takipde olcam seni ☺❤
Aaa meyveli yoğurt süper fikirBende cok içerdim süt sımdı hiç içemiyorum onun yerıne cacık ya da yogurdun ıcıne meyve atıyorum guzel oluyor
Malesef canım iyi ki doğumlarımız bu ara değil valla yanına refakatçi bile almıyomuş çoğu hastane tek başına dikişlerinle ve bebekle halini düşünsene.. Allah yardımcıları olsun inşallah bu ara doğumu olanların.. geçiyo çok şükür artık zamanla daha rahat gideriz Allahın izniyle hastanelere de bıcırıklarımızı görürüzAmin inşallah, öğrenince seni etiketleyerek haber vereceğim canım.
Oğlumda cinsiyetini 11.haftada çok erken öğrenmiştim. Bunda virüs konusundan 14.haftaya kaldı. Hayırlısı inşallah.
Ayy canım benim çok üzüldüm yaaa lütfen kendini üzme belkide hayırlısı buymuşMerhaba herkese
Ben tüp bebek arefesi gebe kalmstım 2 aylık hamileydim akntılarımdan ötürü fotolar atmıstm pedimi koydugum icin hepinz tepki göstermiştinz ama Allah tarafından bahşedilmiş bir his oluyo ya icinde benmkiside oymus telaşemi sizinle paylasmakmış umarım basınıza gelmez o duyguyu hissetmezsinz benm yasadgmı sizde yasamazsınız bebeğimin kalbi durmuş 8+4 olması gerekirken 7+4 çıktı her iki hastaneyede gittik malesef duyamadık ne kanama ne lekelenme ne sancı ne agrı ne sızı hicbirsey yok ama bebegimin kalbi atmıyo ptesi kurtaj olucam inanın bebeğimi kaybetmek cok kötü bi duygu hepinizden Allah ragzı olsun genede hayırlı aksamlar siz sag salim kucagınıza alın
Benim hiç kusmam olmadı anlık bulantım oldu bir kaç kez. Herşeyi yiyebiliyorum Sadece avakadodan tiksindim. Biraz geçiriyorum diye ters giden birşey mi var diye tedirgin oluyorum. Belirti olarak çenemde ergen gibi sivilceler çıktıben salçalı yemeklerden biraz tiksindim
meyve çok istiyorum sanırım eksikliği var vücudumda : )
anemi var bende zaten
bir de ilk zamanlar hiç hir şey yiyemiyordum tabi
diğer iki gebeliğimin tam tersi o ilk zor günler de limon istedim ekşi ekşi canınız çekmesin ama iyi gelmişti
Cinsiyet testlerine bende inanıyorum bakmadım da
fakat bu " ye ekşiyi doğur Ayşe'yi " doğrumu değil mi denemiş olacağım : ))
Oğullarımda bulantı ve kusma geçince normal zamanda da olan tatlı sevdam hep devam etti ama ilk günler ekşi istemedim hayırlısı bakalım
Kuzum senin adına çok üzüldümMerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?