2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah canım benimde aksine midem boşken acıkınca bulanıyor mesela su bile içemiyorum açken bulantı yapıyor hep tok durucam derken fazla kilo almazsam iyidir

Bende normalde süt içemiyordum fazla gaz yapardı şu aralar içiyorum rahatsız etmedi çok şükür evet et banada çok cazip gelmiyor valla canım
ben salçalı yemeklerden biraz tiksindim
meyve çok istiyorum sanırım eksikliği var vücudumda : )
anemi var bende zaten
bir de ilk zamanlar hiç hir şey yiyemiyordum tabi
diğer iki gebeliğimin tam tersi o ilk zor günler de limon istedim ekşi ekşi canınız çekmesin ama iyi gelmişti

Cinsiyet testlerine bende inanıyorum bakmadım da
fakat bu " ye ekşiyi doğur Ayşe'yi " doğrumu değil mi denemiş olacağım : ))

Oğullarımda bulantı ve kusma geçince normal zamanda da olan tatlı sevdam hep devam etti ama ilk günler ekşi istemedim hayırlısı bakalım

Günaydınlarr Psg Seval V üzüldüm bebişiniz için ama herşeyde vardır bi hayır Rabbim en koşa zaman da Sağlıklı bebiş nasip etsin size Bende dün çubuk kraker , birkaç tane ceviz , bir kase yoğurt ve azıcık pilav yedim nasıl midem coşuyor oğlumda baya rahat geçirmişim şimdiye bakarsam sağlıcakla gelsinler İnşallah

Selam kızlar 10 haftalıgım dun kahverengı akıntı geldı doktora gıttım progstn basldı doktor ama bebısımı gordum okadar hareketlıydıkı kıpır kıpırdı kalbı güm güm atıyordu cok sukur En son gordugumde fasulye kadrdı sımdı ellerı ayakları olusmus kocamn olmus

günaydın herkese

benim bulantılarım azaldı sadece ara ara öğürmelerim oluyor. yine yemek istemediğim şeyler oluyor bu ara. ağzımın tadı da düzelmedi henüz.
Psg Seval V rabbim ferahlık versin yüreğine. zor bir durum. umarım hemen atlatır bebeğine kavuşursun.

Canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun Allah’ında vardır bi bildiği insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu aralar çok oluyor dusukler ilk gebelikmi genetik dalan bi yaptırın canım allah bir daha yaşatmasın bu acıyı

Amin inşallah, öğrenince seni etiketleyerek haber vereceğim canım.
Oğlumda cinsiyetini 11.haftada çok erken öğrenmiştim. Bunda virüs konusundan 14.haftaya kaldı. Hayırlısı inşallah.

Amin inşallah, öğrenince seni etiketleyerek haber vereceğim canım.
Oğlumda cinsiyetini 11.haftada çok erken öğrenmiştim. Bunda virüs konusundan 14.haftaya kaldı. Hayırlısı inşallah.
Malesef canım iyi ki doğumlarımız bu ara değil valla yanına refakatçi bile almıyomuş çoğu hastane tek başına dikişlerinle ve bebekle halini düşünsene.. Allah yardımcıları olsun inşallah bu ara doğumu olanların.. geçiyo çok şükür artık zamanla daha rahat gideriz Allahın izniyle hastanelere de bıcırıklarımızı görürüz

Ayy canım benim çok üzüldüm yaaa lütfen kendini üzme belkide hayırlısı buymuş inşanlah Allah sana bir daha nasip eder. Allah sabır versin yaşadıkların çok zor

Günaydın kızlar bende ac kalmadığım sürece iyiyim artık çok sükür 10+2 olduk midem rahatladi bide şu hasta gibi hissetme halinden kurtulursam çok mutlu olucam mide bulantısı zamanlarımda çubuk kraker en iyi dostum oldu iyiki var 2li taramaya gidicem 2hafta sonra bakalim cinsiyetle ilgili bisi dicek mi doktorum meraktayım oğluma hamile kaldığımda gebelik testini beklerken oğlum olacak diye hissetmistim oylede olmustu bu seferde hep kizim olduguna emin gibiyim bebisim erkekse küsecek bana resmen o kadar kiz gibi yasiyoruz Allahim hayirlisini versin saglikla gelsinn bebisilerimiz

Benim hiç kusmam olmadı anlık bulantım oldu bir kaç kez. Herşeyi yiyebiliyorum Sadece avakadodan tiksindim. Biraz geçiriyorum diye ters giden birşey mi var diye tedirgin oluyorum. Belirti olarak çenemde ergen gibi sivilceler çıktı
Bende hep ekşi yiyorum gebelikten öncede çok yerdim ekşi bakalım sonuç ne olacak:)

Günaydın kizlar midem çok fena dünden beri gece uyku yok yemek birim falan yanıyor sizler nasilsiniz

Günaydın kızlar nasılsınız ıkı gündür çenemde çıban çıktı sımdı de yara gbı kaldı öyle hamılelık lekeleri gbı sanırım ondan herhalde hayatımda sıvılce sayılıdır yanı çıkmaz öyle . Mıdem arada bulanıyor arada geliyorlar bana böyle genel olarak ıyıyım . Dün sancı gbı hafıf kramplar yaşadım karın bölgemde hafıf sırtımda çok korktum . Su zamanları saglıkla atlatsak da hepımız rahatlasak rısklı donemı yanı lımonu kesıp yiyorum o benı tatmın edıyor o an bılmıyorum. Tatlı hıc bısey yıyemıuorum midem almıyor .

Kuzum senin adına çok üzüldümRabbim sabrını versin inş. Umudunu hiç kaybetme Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder inş. İsmini bilmesemde bu mübarek günlerde kalben dua etcem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…