Amin canimGunes0101 tebrik ediyorum canim sukur biseyin yokmus cinsiyetinide ogrenmissin boylelikle Rabbim kucagina almayi nadip etsin
Eylul bende 38 yasindayim ikili test yaptirmayacam aminiyisontez tehlikelu ve gereksiz diye dusunuyorum 5.ayda benim kizima kalbinde beyaz leke var dedi dr dogana kadar aklim cikti cok sukur bisey cikmadi
Benim esim ikisinde aliskin yok dusuk tehlikesi lekelenme adamla kardes gibiyiz sagolsun anlayisli cunku giruyo oda uzuliyo bundada uzuluyo bi saglikli dogdunlarda butun zamanlar bizim
Kizlarimin pembisleri hala duruyo dogana kadar cok bisey almayi dusunmuyorum erkekte olsa baslarda onlari giydiririm heralde
Kizlar benim gobegim hala cikmadi kusmaktan malesef a uzaninca karninizinda biraz gezdirince anliyosunuz benimki sagda gibi hissediyorum bazilari kiz bazilari erkek bebis bekliyo Rabbim insallah gonlumuzdekini saglicakla nasip etsinnn amin aminnn..
Hahahhah benim hamile olduğuma zaten kimse inanmıo hep hamileyim diyodum düşük oluodu millet artık inanmıo kucağımda çocukla görürler artık beniAh yakın zamanda bunlar olur mu ki ne bileyim artık bir hafta daha iki hafta daha diye diye sanki hep böyle gidecek doğumuma en yakin arkadaşım gelebilecek mi diye düşünmeye başladım artık hamilelikte buluşmayı hayal bile edemiyorum beni hamile göremeyecekler kankalarım vatsaptan konuşa konuşa bir hal olduk
Insallah sütün de bol bol olur göğüslerin gibi bnm daha hiç birseye ihtiyacın yok yarim atletlerim var heralde onları kullanırım büyürseAhhh sütyen deme gögüs hiç deme ben normaldede çok büyük gögüslüyüm şuan sütyenlerim olmuyor maalesef yeni almam lazım dediğin gibi nerden nası alıcaz bende bilmiorum rahmetli babannem sağ olsaydı onunkileri takardım bu gögüsler ondan bana yadigar zaten
13+1 de canim vallahi bende beklemiyordum gecen sefer kesin demedi bu seferde emin konusmaz sandimKaç haftaliksın canım sizler iyi öğrendiniz erkenden 16 haftaya kalmadi
Valla inşAllah olur sütüm ama gögüs ucum yok bebek nerden çekicek bilemedim kocaman gögüs var ucu yokInsallah sütün de bol bol olur göğüslerin gibi bnm daha hiç birseye ihtiyacın yok yarim atletlerim var heralde onları kullanırım büyürse
Aynen yoksa hiç dinlemez bayram gezmesi yapar bizim insanımızHahahhah benim hamile olduğuma zaten kimse inanmıo hep hamileyim diyodum düşük oluodu millet artık inanmıo kucağımda çocukla görürler artık beniyok ya eğer böyle giderse sayılar bayramdan sonra kademeli normal hayata dönüş başlıcak sanırım. Az kaldı inşAllah iyi düşünelim iyi olsun bayramdada bi sokağa çıkma yasağı olursa atlatırız bu işi bayram gezmesi olamamalı bu sene
Ayyy ben 12+1 de gidicem ondan sonra 4 hafta sonra tekrar gidicem inşAllah benimki görür valla bi 4 hafta daha bekleyemem yaaa13+1 de canim vallahi bende beklemiyordum gecen sefer kesin demedi bu seferde emin konusmaz sandimdarisi sizlerin cinsiyetine
Aynen sadece hamile pantolonuyla bile geçirilebilir çünkü benim evde de cok oyle robadan genişleyen yada kilos bolaran gömleklerimYa ben de biraz internetten goz gezdirdim suan zaten moda bi acaip her sey buyuk kesim bol. Normal bi magazadan gomlek alsan mesela zaradan fln alsak asiri bol gomlekler tisortler. Bana yaz sonuna kadar sadece hamile pantolonu alsam idare ederim gibi geldi. Yazdan sonra iyice sisersem bilemiyorum
Ben sutyen derdine girdim. Gogusler iyice buyuyecek mutlaka sutyen almam gerekcek sonucta ilk hamileligim. Koronadan dolayi icimiz rahat magazalara girip sutyen deneyebilecegimi sanmiyorum. Nasi karar vericem hangi beden alacagima bilmiyorm
Çıkar daha inşallah o bulur emerValla inşAllah olur sütüm ama gögüs ucum yok bebek nerden çekicek bilemedim kocaman gögüs var ucu yok
Canım çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Ben kaçırdım galiba canım kaçıncı haftada belli oldu? cinsiyete ne dedi doktorAmin canimCinsiyette bu kadar kesin konusacagini tahmin etmemistim bizim doktorda garantici
Ya elbiseyle doktora nasıl gidicezKızlar hamile kıyafeti olarak hm ve gebe diye iki sitenin modelleri çok güzel ama wakikinin de uygun fiyatlı birde ben wakikinin imt gözüktüğü gibi olmuyor bizzat mağazada görmek lazım o yüzden şimdilik evdekilerle idare ediyorum. Zaten genel olrak bol rubadan elbiseleri çok severek giyiyorum. Bluzlarinizi da mangonun bol çok şık modelleri var ben bir kaç parça aldim.Pantolonum yok onuda bedenime güvenip alamadim şimdilik taytla idare ediyorum
Pantolon da Her kalıp bir değil ki bacağı sıkar kalıbı çirkin durur bende cesaret edemiyorum.Ya elbiseyle doktora nasıl gidicezacil pantolon almam lazım bakmadan almak da olmuyor işte bir de ilk defa alıcam ölçülerden de anlamıyorum kii
İnşAllahÇıkar daha inşallah o bulur emer
O dertten bende muzdaribim anlam annem kücük teyzelerimin masallahi var bende onlara cekmisimAhhh sütyen deme gögüs hiç deme ben normaldede çok büyük gögüslüyüm şuan sütyenlerim olmuyor maalesef yeni almam lazım dediğin gibi nerden nası alıcaz bende bilmiorum rahmetli babannem sağ olsaydı onunkileri takardım bu gögüsler ondan bana yadigar zaten
Yaaa çok komikmiş gerçektenPantolon da Her kalıp bir değil ki bacağı sıkar kalıbı çirkin durur bende cesaret edemiyorum.
Bi anımdan bahsedeyim bi yaz günü karin ağrısı kramp vs belirtilerinden acile gittik ama ölüyorum bi elbise taktım üstüme afedersin iç çamaşırlarımda hep penye sade olur benim ama o gün dantelli komple ve renkli giyesim tutmuş zateb çekmecede de sayılıdır. Doktor gencecik kardeşim olsun çok da yakışıklı bi çocuk göbeğe kadar ac demez mi karnıma bastırıp kontrol edecek.Mecbur açtım utancımdan hem eşime hem doktorun suratına bakamamıştım. Tabi eşimin tepkisini yazmıyorum bile ☺☺
Bende 12+1 ken gittiğimde kesin degil kiz gibi görüyorum demisti ugrasmisti bizimkinin o gun uslu olacagi tuttuAyyy ben 12+1 de gidicem ondan sonra 4 hafta sonra tekrar gidicem inşAllah benimki görür valla bi 4 hafta daha bekleyemem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?