2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canimCinsiyette bu kadar kesin konusacagini tahmin etmemistim bizim doktorda garantici

Hahahhah benim hamile olduğuma zaten kimse inanmıo hep hamileyim diyodum düşük oluodu millet artık inanmıo kucağımda çocukla görürler artık beni yok ya eğer böyle giderse sayılar bayramdan sonra kademeli normal hayata dönüş başlıcak sanırım. Az kaldı inşAllah iyi düşünelim iyi olsun bayramdada bi sokağa çıkma yasağı olursa atlatırız bu işi bayram gezmesi olamamalı bu sene

Insallah sütün de bol bol olur göğüslerin gibi bnm daha hiç birseye ihtiyacın yok yarim atletlerim var heralde onları kullanırım büyürse

Aynen yoksa hiç dinlemez bayram gezmesi yapar bizim insanımız

13+1 de canim vallahi bende beklemiyordum gecen sefer kesin demedi bu seferde emin konusmaz sandimdarisi sizlerin cinsiyetine
Ayyy ben 12+1 de gidicem ondan sonra 4 hafta sonra tekrar gidicem inşAllah benimki görür valla bi 4 hafta daha bekleyemem yaaa

Aynen sadece hamile pantolonuyla bile geçirilebilir çünkü benim evde de cok oyle robadan genişleyen yada kilos bolaran gömleklerim

Kızlar hamile kıyafeti olarak hm ve gebe diye iki sitenin modelleri çok güzel ama wakikinin de uygun fiyatlı birde ben wakikinin imt gözüktüğü gibi olmuyor bizzat mağazada görmek lazım o yüzden şimdilik evdekilerle idare ediyorum. Zaten genel olrak bol rubadan elbiseleri çok severek giyiyorum. Bluzlarinizi da mangonun bol çok şık modelleri var ben bir kaç parça aldim.Pantolonum yok onuda bedenime güvenip alamadim şimdilik taytla idare ediyorum

Canım çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Ya elbiseyle doktora nasıl gidicez acil pantolon almam lazım bakmadan almak da olmuyor işte bir de ilk defa alıcam ölçülerden de anlamıyorum kii

Topikte kaç kız kaç erkek oldu kızlar ?Bende merakdan çatlamak üzereyim geçen hafta ne hayallerle gitmiştim ya resmen duygularimla oynandı elimde ultrason kağıdı da yok ki size sorayim

Ya elbiseyle doktora nasıl gidicez acil pantolon almam lazım bakmadan almak da olmuyor işte bir de ilk defa alıcam ölçülerden de anlamıyorum kii
Pantolon da Her kalıp bir değil ki bacağı sıkar kalıbı çirkin durur bende cesaret edemiyorum.
Bi anımdan bahsedeyim bi yaz günü karin ağrısı kramp vs belirtilerinden acile gittik ama ölüyorum bi elbise taktım üstüme afedersin iç çamaşırlarımda hep penye sade olur benim ama o gün dantelli komple ve renkli giyesim tutmuş zateb çekmecede de sayılıdır. Doktor gencecik kardeşim olsun çok da yakışıklı bi çocuk göbeğe kadar ac demez mi karnıma bastırıp kontrol edecek.Mecbur açtım utancımdan hem eşime hem doktorun suratına bakamamıştım. Tabi eşimin tepkisini yazmıyorum bile ☺☺

O dertten bende muzdaribim anlam annem kücük teyzelerimin masallahi var bende onlara cekmisim bende kiyafetten once sudyen derdine düştüm napacam bilmiyorum birde bu emzirme sudyenleri falan onlardan kac tane almak lazim onuda hiç bilmiyorum

Yaaa çok komikmiş gerçekten işte o yüzden elbise pek rahat olmuyor bazısı kolları dar oluyor abdest alırken hoop hepsini baştan çıkar giy

Ayyy ben 12+1 de gidicem ondan sonra 4 hafta sonra tekrar gidicem inşAllah benimki görür valla bi 4 hafta daha bekleyemem yaaa
Bende 12+1 ken gittiğimde kesin degil kiz gibi görüyorum demisti ugrasmisti bizimkinin o gun uslu olacagi tuttu bacaklari kapaliydi sadece elleriyle oynuyordu bi türlü acmadiseninkide belli olur buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…