Bende uzatmıyorum ama kötü kalpli biri değilim bunu bilin kötü birşeyde yazmadım kibarca ricada bulundum iyi günler dilerimI
Iyı kalp her yerde kendını bellı edıyor özelden de 12 kısı yazmış vallahı sağolun . Ben de kötü bısey yazmamıştım zaten belkı de hata bendedir onu da bılmıyprum çok teşekkür ederım canım benım .
Bu msj da da kötü birşey yok aslında kızcağız da kibarca belirtmiş iyi dileklerini de yazmış Allah iyilik versin de demişHepimiz bu topicte hamileyiz mideniz bulanmış anlıyorum ama nolur bu kadar detaylı anlatmayın yanlışlıkla okudum yemek yicektim yiyemedim. Allah yardımcınız olsun mide bulantısı kötü haklısınız ama bu kadar ayrıntılı anlatmayın nolursunuz
Ay ben bu tahmin konularında kafayı yicem. Keseye göre kız diyolar çin takviminde erkek çıkıo hiç ekşi aş ermedim tatlı vazgeçilmezim ama yüzümde sivilceler çıktı mesela kızda çıkar derler bebeği solda hissediyorum görümceminde oğlu var oda soldaydı kesin erkek dio eşimle öyle büyük iddaya girdim ki kız çıkarsa büyük yaşadım ama eşim inatla erkek diyo kısmetse salı günü öğrenip sölicem sizede bakım hangi teorileri çürütücezBu arada Nub teorosine usg attinizmi dogru tahmin yapildimi merak ettim
Bende ortak renkli bir hastane çıkışı biraz kiz erkek karışık zibin bir takım kız pijamasıKızlar günaydın güzel bir gün olsun herkeseBebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı? Ben çok sabırsızlanıyorum kendimi tutamadım bi biberon aldım. Minnoşun ilk eşyası oldu
Evet kullanmasan bile havaya gitmek açısından iyi olmuş biberon demek bebek demek çünküTabi ki öyle ama bir dönemde gerekicek illa ki biberon diye düşündüm
Şundan canımAma hangi body butter dan kullanmış bir sürü çeşidi var
“Sabret,bir gün kusmaların bıçak gibi kesilecek” dedikleri döneme girmişsin. Ne mutlu sana, umarim bize de nasip olur. Bebeğin sağlıklı merak etme,bulantıların geçti sadece diğer hamileler gibiGünaydın anneler ☺
Size bişi sorucam. Benim belirtiler birden kesildisabahları hep bulantı ve ağzıma acı tat gelip midemin kazınması ile uyanırdım. Akşam yemeğinden sonra midem çok bulandırdı. İki gündür bunlar birden durdu. Böyle olan var mı aranızda? Telaşa kapıldım ben... Bebeğime bir şey olmuşsa diye çok tedirginim
Çok saol arkadaşım hemen not alıyorum Teşekkür ederimŞundan canım
SPA OF THE WORLD™ HAWAIIAN KUKUI VÜCUT KREMI
Hayırlı uğurlu oolsunnnn. Ay benimde 2 günüm kaldı şu ilk trimesteri bi atlatsam başka bişi istemiyorum.Ay kızlar bugun 12+0 im takvimimde tebrikler 1. Trimestir bitti diyor Allahim çok şükür rahatlama dönemine gececegim inşallah amin
Canim bende bunu yazacaktım ne bilim cekindim nasil gidiyor cinsel hayatlarınız ben esimi cok ihmal ettim yazik o da üzmüyor benim halimi görüyor çünkü bulantı halsizlik sürekli uyku hep bu hallerdeyim bi kac kere gorev gibi oldu bebege zarar gelmesi degil benim aşırı isteksiz ve bu hallerimden sebeb uzak kalıyorum burda lafı geçmişti karantinayi degerlendirmekle ilgiliKızlar aklımı kurcalayan bambaşka bir soru sormak istiyorum size. İlk 3 aydan sonra ilişki olmasında herhangi bir sıkıntı olmadığı yazıyor bi çok yerde. Ama ben bebeğe bişe olur korkusuyla eşime pek yaklaşmak istemiyorum. Onuda yaklaştırmıyorum. Bebeğin heyecanını yaşarken ilişkiyle ilgili hiç birşey hissedemiyorum. Ama eşimi de ihmal etmek istemiyorum böyle bir kısır döngüye girdim. Benim gibi hisseden var mı
Ay bira an once hamileliğin tadını çıkaracağımız rahat mutlu güzel döneme gecelim inşallah canım rahatca yiyelim içelim gezelim inşallahHayırlı uğurlu oolsunnnn. Ay benimde 2 günüm kaldı şu ilk trimesteri bi atlatsam başka bişi istemiyorum.
İnşallah canım gerçekten bugün hiç bulantım olmadı maşallah diyeyim“Sabret,bir gün kusmaların bıçak gibi kesilecek” dedikleri döneme girmişsin. Ne mutlu sana, umarim bize de nasip olur. Bebeğin sağlıklı merak etme,bulantıların geçti sadece diğer hamileler gibi
Darısı bize canım maşallah sana ben oyle senin yediğin gibi yesem aman Allahim mahvolurum bende az yiyebiliyorum ve hala bulantılar ayni bir gun bende o güzel uyanacağım günü sabirla bekliyorumİnşallah canım gerçekten bugün hiç bulantım olmadı maşallah diyeyimakşam yemeği önemli olan sürekli yiyorum belki de ondandır, meyve, çerez, su. Üç öğün yemek. Bunları düzgün yersem iyiyim yoksa bana da çok geliyor sürekli ye ye ye inşallah mide bulantılarınız geçsin sizlerin de güzel güzel beslenip bebişkolara sağlıklı vitaminler aktaralım ☺☺
Bence de genetik benim annem de cok catlamis, ben ergenlige girince bile basenler genisleyince biraz catlamisti ki kilolu degilim hicbir zaman da kilolu olmadim. Herhalde catlarim hamilelikle de. Yine de elimizden geleni yapalim sonra keske mi acaba mi demeyelimEvet canım büyük oranda yapısal zaten bu kremler sadece destekleyebilir ve 3 çatlak olacaksa 2 ye indirebilir anca diye düşünüyorum ben anneme sordum sende olmuş muydu çatlak diye, o hiç krem falan sürmemiş tabi çatlamış baya. Bünyemin yatkın olduğunu düşünüyorum o nedenle.Nemlendiricilerde de bitkisel içerikli olanlardan tercih edebilirsin canım hem için rahat olue
lcw ve h&m den alıyorum ben. h&m yi indirimde alıyorum ama. çalıştığım için şık birşeyler de almam gerekiyorPeki kendinize hamile kıyafetleri almaya başladınız mı kızlar karinlar belli oluyor yavas yavas diyorsunuz hamile giyimle ilgili güvenilir siteleri de soylerseniz bizde bakınalım
Canim "gebe" diye bir marka var ben ilk hamileligimde ordan almıştım hep çalıştığım için bayağı almıştım bu seferde ordan bakmayı düşünüyorum kotları falan çok rahat tavsiye ederimPeki kendinize hamile kıyafetleri almaya başladınız mı kızlar karinlar belli oluyor yavas yavas diyorsunuz hamile giyimle ilgili güvenilir siteleri de soylerseniz bizde bakınalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?