İnşallah canım senin bence çok az kalmıştır bulantılarının bitmesine, 12. Hafta ileri bir hafta. Hep yazmışlar 12 ya da 13 üncü haftalarda geçecek diyeDarısı bize canım maşallah sana ben oyle senin yediğin gibi yesem aman Allahim mahvolurum bende az yiyebiliyorum ve hala bulantılar ayni bir gun bende o güzel uyanacağım günü sabirla bekliyorum
hic bilmiyorum arkadaşımbulantım hafifti şimdilerde hiç kalmadı. Benim istemememin sebebi psikolojik aşamıyorum. Bebeğe bişey olur korkusudediğin gibi bebek korunaklı bir yerde ama enfeksiyon olur mu tedirginliğim var.
birçok yerde okudum prezervatif öneriliyor. Ama oda kimyasal içerikli değil mi?
Maşallah sağlıkla kavuşun inşallahGunes0101 tebrik ediyorum canim sukur biseyin yokmus cinsiyetinide ogrenmissin boylelikle Rabbim kucagina almayi nadip etsin
Eylul bende 38 yasindayim ikili test yaptirmayacam aminiyisontez tehlikelu ve gereksiz diye dusunuyorum 5.ayda benim kizima kalbinde beyaz leke var dedi dr dogana kadar aklim cikti cok sukur bisey cikmadi
Benim esim ikisinde aliskin yok dusuk tehlikesi lekelenme adamla kardes gibiyiz sagolsun anlayisli cunku giruyo oda uzuliyo bundada uzuluyo bi saglikli dogdunlarda butun zamanlar bizim
Kizlarimin pembisleri hala duruyo dogana kadar cok bisey almayi dusunmuyorum erkekte olsa baslarda onlari giydiririm heralde
Kizlar benim gobegim hala cikmadi kusmaktan malesef a uzaninca karninizinda biraz gezdirince anliyosunuz benimki sagda gibi hissediyorum bazilari kiz bazilari erkek bebis bekliyo Rabbim insallah gonlumuzdekini saglicakla nasip etsinnn amin aminnn..
Ben almıcam hamile kıyafeti zaten yaza geliyor çalışmıyorumda etek elbise idare ederiz zaten ben geçen sene 71 kiloydum o zamandan kalan elbiselererim var şimdi 57 kiloyla hamile kaldım onlar beni idare eder inşAllahPeki kendinize hamile kıyafetleri almaya başladınız mı kızlar karinlar belli oluyor yavas yavas diyorsunuz hamile giyimle ilgili güvenilir siteleri de soylerseniz bizde bakınalım
şükürler olsun, darısı bir an evvel başımızaAy kızlar bugun 12+0 im takvimimde tebrikler 1. Trimestir bitti diyor Allahim çok şükür rahatlama dönemine gececegim inşallah amin
ben son aylarda 44 beden ferace almıştım ilk oğlumda ikinci de onu giydim bu sefer de geçen yaz 42 beden almıştım zayıflamam diye sonra zayıflayınca dedim dursun ilerde lazım olurPeki kendinize hamile kıyafetleri almaya başladınız mı kızlar karinlar belli oluyor yavas yavas diyorsunuz hamile giyimle ilgili güvenilir siteleri de soylerseniz bizde bakınalım
Şuan hala indirimde sepette 132 tl ye dusuyor. 350 ml baya büyükÇok saol arkadaşım hemen not alıyorum Teşekkür ederim
Bana da hiç gerekli olacak gibi gelmiyor yüksek bel kotlarımı hala rahatca giyiyorum daha da giyerim likralı oluyor ya ama heves ediyorum sanki ve günlük seyler almam da güzel hamile kıyafetlerine sanki heves ettiğim için alasim geliyor gömlekler bluzlar vsBen almıcam hamile kıyafeti zaten yaza geliyor çalışmıyorumda etek elbise idare ederiz zaten ben geçen sene 71 kiloydum o zamandan kalan elbiselererim var şimdi 57 kiloyla hamile kaldım onlar beni idare eder inşAllah
Ben baktım 220 gözüküyordu aa şimdi baktım sepette 132 hakkaten baya indirimli koca kutu sonuçtaŞuan hala indirimde sepette 132 tl ye dusuyor. 350 ml baya büyük
Benim annem bana yemin ettirdi hamile kıyafeti giymicekmişim ayıpmış karnım belli olmıcakmış falan filan hele o baby is loading tişörtleri varya giyersen hakkımı helal etmem dedi öfff dedim anne tamam nası diosan deidm uzatmadım napım bişiler giycez artıkBana da hiç gerekli olacak gibi gelmiyor yüksek bel kotlarımı hala rahatca giyiyorum daha da giyerim likralı oluyor ya ama heves ediyorum sanki ve günlük seyler almam da güzel hamile kıyafetlerine sanki heves ettiğim için alasim geliyor gömlekler bluzlar vs
Evet canim bende disarda zaten ferace giyiyorum yaz boyu yeterli olacak çünkü zaten bedenimden bol giyiyorum ama ben evde esimin kıyafetlerini giymem ben susluyum esim sevmez öyle ama boyle belden buzgulu kisa elbiselerim tuniklerim var onlarin içine sığar heralde karnim bi de biz hic evden çıkamayacak arkadaslarimiza ailelerimize gidemeyecek miyiz kızlar yaaa hep evde tayt badi boyle salas salas mi kalacağızben son aylarda 44 beden ferace almıştım ilk oğlumda ikinci de onu giydim bu sefer de geçen yaz 42 beden almıştım zayıflamam diye sonra zayıflayınca dedim dursun ilerde lazım oluröyle de oldu dışarda ferace giydiğim için kıyafet almayı düşünmüyorum evde ise helal daire keyfe kafi diyerek eşimin kıyafetlerine yönelirim gerektiğinde
Ayy insallah cnm sen benim umudumsun bu haftalarda gecmesi icin. Benim de haftaya persembe 12+0 olacak ama kendimi 16ya hazirlamaya calisiyorumAy kızlar bugun 12+0 im takvimimde tebrikler 1. Trimestir bitti diyor Allahim çok şükür rahatlama dönemine gececegim inşallah amin
Benim de en azından beli lastikli pantolon almam lazımBenim annem bana yemin ettirdi hamile kıyafeti giymicekmişim ayıpmış karnım belli olmıcakmış falan filan hele o baby is loading tişörtleri varya giyersen hakkımı helal etmem dedi öfff dedim anne tamam nası diosan deidm uzatmadım napım bişiler giycez artık
Onlari sevmiyorum ve asla giymem zaten ben evde arkadaş görüşmelerinde ailemin yanında giymek için gömlek vs tarzı bakmıştım bebegi ittirerek göstererek gezinmeyi bende sevmem annenle aynı düşünüyorumBenim annem bana yemin ettirdi hamile kıyafeti giymicekmişim ayıpmış karnım belli olmıcakmış falan filan hele o baby is loading tişörtleri varya giyersen hakkımı helal etmem dedi öfff dedim anne tamam nası diosan deidm uzatmadım napım bişiler giycez artık
Insallah ama bende 16 yi gözden çıkarttımAyy insallah cnm sen benim umudumsun bu haftalarda gecmesi icin. Benim de haftaya persembe 12+0 olacak ama kendimi 16ya hazirlamaya calisiyorum
Kız deme öle bayramdan sonra gidicez inşAllah yaaa bizim mahallede yazlar çok güzel geçer sabahlara kadar parklar dolu olur çıkıp yürüyüş yapcam ben sahile gidicem yıldız parkına gitcemEvet canim bende disarda zaten ferace giyiyorum yaz boyu yeterli olacak çünkü zaten bedenimden bol giyiyorum ama ben evde esimin kıyafetlerini giymem ben susluyum esim sevmez öyle ama boyle belden buzgulu kisa elbiselerim tuniklerim var onlarin içine sığar heralde karnim bi de biz hic evden çıkamayacak arkadaslarimiza ailelerimize gidemeyecek miyiz kızlar yaaa hep evde tayt badi boyle salas salas mi kalacağız
Denicez bakalım elbiseyle olmazsa bende bol pantolonda çok var bide bu sene oversize tişört moda diye bu mikili falan almıştım bi kaç tane onları giyerim en yakın arkadaşım yeni doğum yaptı ondan alırım falan bi şekil hallederimBenim de en azından beli lastikli pantolon almam lazımelbiselerim var ama zor oluyor elbiseyle
Ya ben de biraz internetten goz gezdirdim suan zaten moda bi acaip her sey buyuk kesim bol. Normal bi magazadan gomlek alsan mesela zaradan fln alsak asiri bol gomlekler tisortler. Bana yaz sonuna kadar sadece hamile pantolonu alsam idare ederim gibi geldi. Yazdan sonra iyice sisersem bilemiyorumOnlari sevmiyorum ve asla giymem zaten ben evde arkadaş görüşmelerinde ailemin yanında giymek için gömlek vs tarzı bakmıştım bebegi ittirerek göstererek gezinmeyi bende sevmem annenle aynı düşünüyorum
Ahhh sütyen deme gögüs hiç deme ben normaldede çok büyük gögüslüyüm şuan sütyenlerim olmuyor maalesef yeni almam lazım dediğin gibi nerden nası alıcaz bende bilmiorum rahmetli babannem sağ olsaydı onunkileri takardım bu gögüsler ondan bana yadigar zatenYa ben de biraz internetten goz gezdirdim suan zaten moda bi acaip her sey buyuk kesim bol. Normal bi magazadan gomlek alsan mesela zaradan fln alsak asiri bol gomlekler tisortler. Bana yaz sonuna kadar sadece hamile pantolonu alsam idare ederim gibi geldi. Yazdan sonra iyice sisersem bilemiyorum
Ben sutyen derdine girdim. Gogusler iyice buyuyecek mutlaka sutyen almam gerekcek sonucta ilk hamileligim. Koronadan dolayi icimiz rahat magazalara girip sutyen deneyebilecegimi sanmiyorum. Nasi karar vericem hangi beden alacagima bilmiyorm
Ah yakın zamanda bunlar olur mu ki ne bileyim artık bir hafta daha iki hafta daha diye diye sanki hep böyle gidecek doğumuma en yakin arkadaşım gelebilecek mi diye düşünmeye başladım artık hamilelikte buluşmayı hayal bile edemiyorum beni hamile göremeyecekler kankalarım vatsaptan konuşa konuşa bir hal oldukKız deme öle bayramdan sonra gidicez inşAllah yaaa bizim mahallede yazlar çok güzel geçer sabahlara kadar parklar dolu olur çıkıp yürüyüş yapcam ben sahile gidicem yıldız parkına gitcemen üzüldüğümde biz cinsiyet partilerini doğum günlerini falan yıldız parkında yaparız benimkini yapamıcaz maalesef ona çok üzüldüm
Miorreden bakabilirsin canım ben kendi alışverişlerim için temsilci olup ordan alıyorumYa ben de biraz internetten goz gezdirdim suan zaten moda bi acaip her sey buyuk kesim bol. Normal bi magazadan gomlek alsan mesela zaradan fln alsak asiri bol gomlekler tisortler. Bana yaz sonuna kadar sadece hamile pantolonu alsam idare ederim gibi geldi. Yazdan sonra iyice sisersem bilemiyorum
Ben sutyen derdine girdim. Gogusler iyice buyuyecek mutlaka sutyen almam gerekcek sonucta ilk hamileligim. Koronadan dolayi icimiz rahat magazalara girip sutyen deneyebilecegimi sanmiyorum. Nasi karar vericem hangi beden alacagima bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?