2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Darısı bize canım maşallah sana ben oyle senin yediğin gibi yesem aman Allahim mahvolurum bende az yiyebiliyorum ve hala bulantılar ayni bir gun bende o güzel uyanacağım günü sabirla bekliyorum
İnşallah canım senin bence çok az kalmıştır bulantılarının bitmesine, 12. Hafta ileri bir hafta. Hep yazmışlar 12 ya da 13 üncü haftalarda geçecek diye bulantı geçince bana cinsiyet dert oldu bu sefer onu merak ediyorum. Yok kesenin şekli, kesedeki yeri fln

hic bilmiyorum arkadaşım
Maşallah sağlıkla kavuşun inşallah

bende denedim de anlayamadım
ya psikolojik yada gerçekten öyle ama sanki solda hiss ettim

yada solda hiss etmek istediğim için öyle geldi bana

Peki kendinize hamile kıyafetleri almaya başladınız mı kızlar karinlar belli oluyor yavas yavas diyorsunuz hamile giyimle ilgili güvenilir siteleri de soylerseniz bizde bakınalım
Ben almıcam hamile kıyafeti zaten yaza geliyor çalışmıyorumda etek elbise idare ederiz zaten ben geçen sene 71 kiloydum o zamandan kalan elbiselererim var şimdi 57 kiloyla hamile kaldım onlar beni idare eder inşAllah

Peki kendinize hamile kıyafetleri almaya başladınız mı kızlar karinlar belli oluyor yavas yavas diyorsunuz hamile giyimle ilgili güvenilir siteleri de soylerseniz bizde bakınalım
ben son aylarda 44 beden ferace almıştım ilk oğlumda ikinci de onu giydim bu sefer de geçen yaz 42 beden almıştım zayıflamam diye sonra zayıflayınca dedim dursun ilerde lazım olur öyle de oldu dışarda ferace giydiğim için kıyafet almayı düşünmüyorum evde ise helal daire keyfe kafi diyerek eşimin kıyafetlerine yönelirim gerektiğinde

Ben almıcam hamile kıyafeti zaten yaza geliyor çalışmıyorumda etek elbise idare ederiz zaten ben geçen sene 71 kiloydum o zamandan kalan elbiselererim var şimdi 57 kiloyla hamile kaldım onlar beni idare eder inşAllah
Bana da hiç gerekli olacak gibi gelmiyor yüksek bel kotlarımı hala rahatca giyiyorum daha da giyerim likralı oluyor ya ama heves ediyorum sanki ve günlük seyler almam da güzel hamile kıyafetlerine sanki heves ettiğim için alasim geliyor gömlekler bluzlar vs

Benim annem bana yemin ettirdi hamile kıyafeti giymicekmişim ayıpmış karnım belli olmıcakmış falan filan hele o baby is loading tişörtleri varya giyersen hakkımı helal etmem dedi öfff dedim anne tamam nası diosan deidm uzatmadım napım bişiler giycez artık

Evet canim bende disarda zaten ferace giyiyorum yaz boyu yeterli olacak çünkü zaten bedenimden bol giyiyorum ama ben evde esimin kıyafetlerini giymem ben susluyum esim sevmez öyle ama boyle belden buzgulu kisa elbiselerim tuniklerim var onlarin içine sığar heralde karnim bi de biz hic evden çıkamayacak arkadaslarimiza ailelerimize gidemeyecek miyiz kızlar yaaa hep evde tayt badi boyle salas salas mi kalacağız

Benim de en azından beli lastikli pantolon almam lazım elbiselerim var ama zor oluyor elbiseyle

Onlari sevmiyorum ve asla giymem zaten ben evde arkadaş görüşmelerinde ailemin yanında giymek için gömlek vs tarzı bakmıştım bebegi ittirerek göstererek gezinmeyi bende sevmem annenle aynı düşünüyorum

Kız deme öle bayramdan sonra gidicez inşAllah yaaa bizim mahallede yazlar çok güzel geçer sabahlara kadar parklar dolu olur çıkıp yürüyüş yapcam ben sahile gidicem yıldız parkına gitcem en üzüldüğümde biz cinsiyet partilerini doğum günlerini falan yıldız parkında yaparız benimkini yapamıcaz maalesef ona çok üzüldüm

Benim de en azından beli lastikli pantolon almam lazım elbiselerim var ama zor oluyor elbiseyle
Denicez bakalım elbiseyle olmazsa bende bol pantolonda çok var bide bu sene oversize tişört moda diye bu mikili falan almıştım bi kaç tane onları giyerim en yakın arkadaşım yeni doğum yaptı ondan alırım falan bi şekil hallederim

Ya ben de biraz internetten goz gezdirdim suan zaten moda bi acaip her sey buyuk kesim bol. Normal bi magazadan gomlek alsan mesela zaradan fln alsak asiri bol gomlekler tisortler. Bana yaz sonuna kadar sadece hamile pantolonu alsam idare ederim gibi geldi. Yazdan sonra iyice sisersem bilemiyorum
Ben sutyen derdine girdim. Gogusler iyice buyuyecek mutlaka sutyen almam gerekcek sonucta ilk hamileligim. Koronadan dolayi icimiz rahat magazalara girip sutyen deneyebilecegimi sanmiyorum. Nasi karar vericem hangi beden alacagima bilmiyorm

Ahhh sütyen deme gögüs hiç deme ben normaldede çok büyük gögüslüyüm şuan sütyenlerim olmuyor maalesef yeni almam lazım dediğin gibi nerden nası alıcaz bende bilmiorum rahmetli babannem sağ olsaydı onunkileri takardım bu gögüsler ondan bana yadigar zaten

Ah yakın zamanda bunlar olur mu ki ne bileyim artık bir hafta daha iki hafta daha diye diye sanki hep böyle gidecek doğumuma en yakin arkadaşım gelebilecek mi diye düşünmeye başladım artık hamilelikte buluşmayı hayal bile edemiyorum beni hamile göremeyecekler kankalarım vatsaptan konuşa konuşa bir hal olduk

Miorreden bakabilirsin canım ben kendi alışverişlerim için temsilci olup ordan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…