2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktor randevuları için her zaman alt üst iyidir 2 pantolon 2 üst yeter sanırım iş için elbise güzel olur farklı farklı ama bol salaş modeller idealdir yada hamile modeli alırsan bile hamilelikten sonra kullanılıyor göğüs kısmı dar alt bol şeklinde güzel olur

elbise olur tabi yaz için. yalnız benim işyerim sanayi bölgesinde bankada çalışıyorum. elbise etek rahat edemiyorum hep pantolon tercih ediyorum.

Benn esimle karar aldim 9ay boyunca olmayacak ben tedirginim icimde bir can.var
Tuhaf hissederim 9ayda olmezya

kızlar benim de göğüslerim büyük. emzirirken kafamı geçiyor zatensüngerli sütyen kullanmıyorum. toparlayıcı süngersiz modelleri tercih edip göğüs ucu kullanıyorum.
trendyolda suwen indirimi var. orda toparlayıcı bir model vardı yorumları çok iyi. ölçüyü nasıl alacağımızı da yazmışlardı ona göre ölçüp istedim ve tam oldunormalde hiç cesaret edemezdim netten sütyen almaya.
emzirme atleti 2-3tane olsun. sütyen de aynı şekilde 2-3tane işinizi görür. dışarda iyi bir toparlayıcı görevi görmüyor emzirme atletleri sütyenleri ama mecbur napalım.
kıyafet olayına gelince özellikle tişörtler falan model olarak bol kesim bulunabiliyor zaten. o modelleri alabilirsiniz. önemli olan alt taraf. pantolon falan gerekiyor. yazın da kot falan yakar keten modelleri tercih edebilirsiniz. ben hm den 70tl ye keten istedim netten. şimdi burda beden ölçünüz çoğunlukla oynamıyor. göbek kısmı ayrı kumaştan olduğundan normaş bedeninizi tercih edebilirsiniz. ben 42-44 giyiyorum. 44aldım oldu.

bişi sorucam atlet giymemiz şartmı ya ben hayatım boyunca hiç atlet giymedim nefret ederim atletten

Benn esimle karar aldim 9ay boyunca olmayacak ben tedirginim icimde bir can.var
Tuhaf hissederim 9ayda olmezya
canım bence öyle bir karar alma. evet ölmüyorlar ama bayanlara da zor oluyor. ben doğum sonrası o kadar zorlandım ki acılı geçti işkence gibi. birde ister istemez bir uzaklık oluşuyor farkında olmadan. bu durum yıpratıcı oluyor gerçekten.

bişi sorucam atlet giymemiz şartmı ya ben hayatım boyunca hiç atlet giymedim nefret ederim atletten
yoo diil tabiki ama lohusalık dönemimiz ve sonrası kışa geliyor. belimizi sırtımızı iyi korumamız lazım soğuktan. sürekli terleme oluyor o dönemlerde. üşütmememiz gerek.

ya birde ilk cocuugum olcak nasibse
Bana riskli geliyor
Hayirlisi olsun
Zaten ben çok hevesli degilim birliktelige
İsime geliyor

ya birde ilk cocuugum olcak nasibse
Bana riskli geliyor
Hayirlisi olsun
Zaten ben çok hevesli degilim birliktelige
İsime geliyor
ben ilkinde o hatayı yaptım. 5.aya kadar yasağımız vardı zaten ama sonrası yanaşmadık yine birbirimize. sonrası kabus oldu bana. evlendiğimde o kadar zorlanmamıştım

Bu konuda haklısın sanırım biz tüm hamileliklerimde sıkıntı yaşamadık şükür düzenli oldu ama arkadaşımın hamileliği riskliydi ve malesef eşi o dönemden itibaren yıllarca eşini aldatmış daha bu sene öğrendi kadın yıkıldı.. tabiki her erkek bir değil kimisi yıllarca bekler ölen eşlerini bekler ama kimisi de hemen koşar gider..

Cnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
Rabbim bu güzel günlerde dualarımızı kabul etsin. Acını dindirsin ins canim.

7 mm mi cm mi canım

Ben 9+2 yim en son gittiğimizde henüz büyümemişti

Evet maddi tarafi da ayri bir yuk gercekten

Peki mesela ilk baslarda kilo pek almiyoruz zaten sadece gobek buyuyor kendi bedenimizi aliyoruz oluyor ya,ileride kilo alinca da aynisini giyebilir miyiz dersin. Yani biraz karmasik sordum da, ben 36 bedenim suan daha zaten gobegim cikmadi ciksaydi da 36 alirdim. Ama 9. Aya geldigimde atiyorm 10 kilo almis olursam 36 beden kalibi da ona gore mi oluyor yoksa atiyorm 42 beden mi almam gerekir. Kisacasi simdi alacagim pantolonu 9 ay giyebiliyo muyuz

Kızlar bebişe bir şeyler almak isterseniz chakra da tüm indirimlere ek %30 var şu an. Ben tulum aldım beyaz şapkalı yakalıklı çok güzel geldi bu indirimden almamıştım ama siz faydalanın. 90 al almıştım şu anki indirimle 65 e geliyor, başka cici şeyler de var bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…