- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Doktor randevuları için her zaman alt üst iyidir 2 pantolon 2 üst yeter sanırım iş için elbise güzel olur farklı farklı ama bol salaş modeller idealdir yada hamile modeli alırsan bile hamilelikten sonra kullanılıyor göğüs kısmı dar alt bol şeklinde güzel olurŞimdi evdeyim ne güzel giysi düşünmek gerekmiyor ama işe döndüğümde şık bişeyler almak gerekecek ben daha sonra da giyebilmek için elbise tarzı şeylere ağırlık versem diyorum sence de mantıklı mı?
elbise olur tabi yaz için. yalnız benim işyerim sanayi bölgesinde bankada çalışıyorum. elbise etek rahat edemiyorum hep pantolon tercih ediyorum.Şimdi evdeyim ne güzel giysi düşünmek gerekmiyor ama işe döndüğümde şık bişeyler almak gerekecek ben daha sonra da giyebilmek için elbise tarzı şeylere ağırlık versem diyorum sence de mantıklı mı?
Benn esimle karar aldim 9ay boyunca olmayacak ben tedirginim icimde bir can.varBebeğe zarar gelme psikolojisine pek atlatamadığım için bende isteksizim. Hatta denemeye bile cesaret edemedim bu zamana kadar ama eşimi ihmal etmek istemiyorum. Biz evliliğimizde de tayin işlerimiz zor olduğu için ayrı zamanlar geçirdik. Şimdide ihmal eden olmak istemiyorum.
bişi sorucam atlet giymemiz şartmı yakızlar benim de göğüslerim büyük. emzirirken kafamı geçiyor zatensüngerli sütyen kullanmıyorum. toparlayıcı süngersiz modelleri tercih edip göğüs ucu kullanıyorum.
trendyolda suwen indirimi var. orda toparlayıcı bir model vardı yorumları çok iyi. ölçüyü nasıl alacağımızı da yazmışlardı ona göre ölçüp istedim ve tam oldunormalde hiç cesaret edemezdim netten sütyen almaya.
emzirme atleti 2-3tane olsun. sütyen de aynı şekilde 2-3tane işinizi görür. dışarda iyi bir toparlayıcı görevi görmüyor emzirme atletleri sütyenleri ama mecbur napalım.
kıyafet olayına gelince özellikle tişörtler falan model olarak bol kesim bulunabiliyor zaten. o modelleri alabilirsiniz. önemli olan alt taraf. pantolon falan gerekiyor. yazın da kot falan yakar keten modelleri tercih edebilirsiniz. ben hm den 70tl ye keten istedim netten. şimdi burda beden ölçünüz çoğunlukla oynamıyor. göbek kısmı ayrı kumaştan olduğundan normaş bedeninizi tercih edebilirsiniz. ben 42-44 giyiyorum. 44aldım oldu.
canım bence öyle bir karar alma. evet ölmüyorlar ama bayanlara da zor oluyor. ben doğum sonrası o kadar zorlandım ki acılı geçti işkence gibi. birde ister istemez bir uzaklık oluşuyor farkında olmadan. bu durum yıpratıcı oluyor gerçekten.Benn esimle karar aldim 9ay boyunca olmayacak ben tedirginim icimde bir can.var
Tuhaf hissederim 9ayda olmezya
yoo diil tabiki ama lohusalık dönemimiz ve sonrası kışa geliyor. belimizi sırtımızı iyi korumamız lazım soğuktan. sürekli terleme oluyor o dönemlerde. üşütmememiz gerek.bişi sorucam atlet giymemiz şartmı yaben hayatım boyunca hiç atlet giymedim nefret ederim atletten
ya birde ilk cocuugum olcak nasibsecanım bence öyle bir karar alma. evet ölmüyorlar ama bayanlara da zor oluyor. ben doğum sonrası o kadar zorlandım ki acılı geçti işkence gibi. birde ister istemez bir uzaklık oluşuyor farkında olmadan. bu durum yıpratıcı oluyor gerçekten.
ben ilkinde o hatayı yaptım. 5.aya kadar yasağımız vardı zaten ama sonrası yanaşmadık yine birbirimize. sonrası kabus oldu bana. evlendiğimde o kadar zorlanmamıştımya birde ilk cocuugum olcak nasibse
Bana riskli geliyor
Hayirlisi olsun
Zaten ben çok hevesli degilim birliktelige
İsime geliyor
Bakıcaz o zaman artık duruma teşekkür ederimyoo diil tabiki ama lohusalık dönemimiz ve sonrası kışa geliyor. belimizi sırtımızı iyi korumamız lazım soğuktan. sürekli terleme oluyor o dönemlerde. üşütmememiz gerek.
Bu konuda haklısın sanırım biz tüm hamileliklerimde sıkıntı yaşamadık şükür düzenli oldu ama arkadaşımın hamileliği riskliydi ve malesef eşi o dönemden itibaren yıllarca eşini aldatmış daha bu sene öğrendi kadın yıkıldı.. tabiki her erkek bir değil kimisi yıllarca bekler ölen eşlerini bekler ama kimisi de hemen koşar gider..canım bence öyle bir karar alma. evet ölmüyorlar ama bayanlara da zor oluyor. ben doğum sonrası o kadar zorlandım ki acılı geçti işkence gibi. birde ister istemez bir uzaklık oluşuyor farkında olmadan. bu durum yıpratıcı oluyor gerçekten.
kismet artikben ilkinde o hatayı yaptım. 5.aya kadar yasağımız vardı zaten ama sonrası yanaşmadık yine birbirimize. sonrası kabus oldu bana. evlendiğimde o kadar zorlanmamıştım
Rabbim bu güzel günlerde dualarımızı kabul etsin. Acını dindirsin ins canim.Cnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
Canım benim doktorum 12 haftadan itibaren multivitamine geçiriyor sen de bir sor istersenKızlar bir de ben doğru düzgün beslenemiyorum hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Vitamin mi istesem doktordan bilemiyorum
7 mm mi cm mi canımBen bugun iki farkli hastaneye gittim icim rahat etsin diye miyomu daha once takip eden bir doktorum vardi ona gittim bakti 7 mm olmuş 20.haftaya kadar buyurmuş sonra kuculurmuş yada o sekilde kalirmis ama herhangi bir dusuge erken doğuma sebep olmaz dedi sadece biraz fazla agrin olur dedi benim bir arkadasimdada vardı onunda buyumustu cok sukur erken dogum olmadi sen suan kac haftaliksin
Ben 9+2 yim en son gittiğimizde henüz büyümemiştiBen bugun iki farkli hastaneye gittim icim rahat etsin diye miyomu daha once takip eden bir doktorum vardi ona gittim bakti 7 mm olmuş 20.haftaya kadar buyurmuş sonra kuculurmuş yada o sekilde kalirmis ama herhangi bir dusuge erken doğuma sebep olmaz dedi sadece biraz fazla agrin olur dedi benim bir arkadasimdada vardı onunda buyumustu cok sukur erken dogum olmadi sen suan kac haftaliksin
Mutlaka sorucam, baya iştahım kapalı çünküCanım benim doktorum 12 haftadan itibaren multivitamine geçiriyor sen de bir sor istersen
Evet maddi tarafi da ayri bir yuk gercekteneltimle bu mevzuları bazen konuşuyoruz
onlarda da 7 sene sonra ikinci tüp bebek te oldu
iki dondurulmuş transfer olmuştu bir tane yaşadı
Geçtiğimiz yaz 3 dondurulmuş tekrar denediler ama tutmadı
bir daha bu süreçlere girmek istemiyorum dedi oda maddi manevi zor çünkü
Allah var olanlara sağlık versin inşallah
Peki mesela ilk baslarda kilo pek almiyoruz zaten sadece gobek buyuyor kendi bedenimizi aliyoruz oluyor ya,ileride kilo alinca da aynisini giyebilir miyiz dersin. Yani biraz karmasik sordum da, ben 36 bedenim suan daha zaten gobegim cikmadi ciksaydi da 36 alirdim. Ama 9. Aya geldigimde atiyorm 10 kilo almis olursam 36 beden kalibi da ona gore mi oluyor yoksa atiyorm 42 beden mi almam gerekir. Kisacasi simdi alacagim pantolonu 9 ay giyebiliyo muyuzkızlar benim de göğüslerim büyük. emzirirken kafamı geçiyor zatensüngerli sütyen kullanmıyorum. toparlayıcı süngersiz modelleri tercih edip göğüs ucu kullanıyorum.
trendyolda suwen indirimi var. orda toparlayıcı bir model vardı yorumları çok iyi. ölçüyü nasıl alacağımızı da yazmışlardı ona göre ölçüp istedim ve tam oldunormalde hiç cesaret edemezdim netten sütyen almaya.
emzirme atleti 2-3tane olsun. sütyen de aynı şekilde 2-3tane işinizi görür. dışarda iyi bir toparlayıcı görevi görmüyor emzirme atletleri sütyenleri ama mecbur napalım.
kıyafet olayına gelince özellikle tişörtler falan model olarak bol kesim bulunabiliyor zaten. o modelleri alabilirsiniz. önemli olan alt taraf. pantolon falan gerekiyor. yazın da kot falan yakar keten modelleri tercih edebilirsiniz. ben hm den 70tl ye keten istedim netten. şimdi burda beden ölçünüz çoğunlukla oynamıyor. göbek kısmı ayrı kumaştan olduğundan normaş bedeninizi tercih edebilirsiniz. ben 42-44 giyiyorum. 44aldım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?