2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar göğüs yaralarını bende çektim en son garmastan krem kullandım hemen topladı yoksa emzirmeyecektim bir arkadaşım da gümüş göğüs kapağı kullandı oda çok çabuk toparlıyor haberiniz olsun

Valla kucagina alinca tum acilari unutuyosun canim herzaman hatirlasaydik 3.leri yapmazdik bende 4 dusuk 4.senede kavusmustum eminim tup bebek daha zordur benim cok arkadsim var 1. tup bebek 2. normal kalanlari insallah sizinde oyle olur
İnşAllah canım çok sağol normal yolla olacağını bilsem bende 2. Ciyi isterim kesinlikle ama o tedavi süreçleri maddi manevi parçalıyo

Kızlar bu arada şık hamile kıyafeti isteyenler görsin hamile sitesine de bakabilirsiniz özellikle çalışanlar için çok güzel modeller var biraz karnım büyüyünce 2 3 parça alacağım bende

Kızlar kıyafet alırken önümüzün çok sıcak olucağını unutmayın millete 38 derece olan hava bize 42 gelicek üfür üfür alın ben lastikli pantolonlar varya onlarla çok rahat etmiştim kızımda onlarla devam ederim sanırım emzirme sütyeni özellikle dışarda çok kullanışlı oluyo evde çokta fatketmiyo düzinelerce almaya gerek yok yani bedeni hep 1 numara büyük alın yeterli sobra zaten oturuyo beden

Ben ne kremler aldım hic fayda etmedi en son munix diye bir ilaç buldum artik onun sayesindemi yoksa zamanı geldide mi iyilesti emin değilim ama cok canim acidi inslh tekrar olmaz göğüs kalkanında silikon yada gümüş farkedermiki

Silikon göğüs ucu bebek ememezse kullanılıyor gümüş çok çabuk iyileştiriyor gerçekten onu kesinlikle tavsiye ederim ilaç etki etmeseydi onu alacaktım son anda iyileştim

Kız 9 aydan sonra40-45 gün lohusalık var birde. Bebek orda korunaklı istesende birşey olmaz. Kanaman vs olmazsa sıkıntı olmaz inş. Genede sen bilirsin tabi
E benim eşim de yanaşmiyor bebek iyi olsun yeter ki diyor ben napayım ki acaba hoş ben pimpirikli biriyim zaten işime gelir de o kadar zaman da adama da günah

Kizlar ben carsamba gidecektim panik oldum nedense saliya aldim doktor randevusunu
Hersey yolundadir insallah

Silikon göğüs ucu bebek ememezse kullanılıyor gümüş çok çabuk iyileştiriyor gerçekten onu kesinlikle tavsiye ederim ilaç etki etmeseydi onu alacaktım son anda iyileştim
Yok yok gümüs kalkanin aynisinin avent markada silikon gibi plastik olanida var o anlamda dedim gümüs olmasinin materyalden dolayi fark eder mi ki

nebilim burada bircok kisinin bebegi kalbi durmuş benim bebekde geriden geliyor ya
Aklim takildi acaba gününü yakaladi mi
Kaç gün gerideydi canım? Benimki de gerideydi son gittiğimde ilerideyydi. Böyle.olumsuz şeyler düşünme, tabi doktora da git için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…