Canım karnın büyüdükten sonra bel kısmı sıkıyor. Ben hamile pantolonları almıştım, karnı lastikli oluyor onların mis gibi rahat. Şu an birçok markanın hamile giyimi var h&m, defacto, lcw vs. Benim zamanımda bu kadar çeşit yoktu bile. Ben de 36 yım, hamile pantolonu 36 giydim hep. Son aylarda zaten tayt giydim hamile tuniğiyle. Yani genel olarak hamile bedeninde ölçün ne ise onu al bence. Tabi süreçte aldığın kilo da önemli ben 10 kilo aldım tüm hamilelik boyunca, 60 kiloyla doğurdum ilkini.Peki mesela ilk baslarda kilo pek almiyoruz zaten sadece gobek buyuyor kendi bedenimizi aliyoruz oluyor ya,ileride kilo alinca da aynisini giyebilir miyiz dersin. Yani biraz karmasik sordum da, ben 36 bedenim suan daha zaten gobegim cikmadi ciksaydi da 36 alirdim. Ama 9. Aya geldigimde atiyorm 10 kilo almis olursam 36 beden kalibi da ona gore mi oluyor yoksa atiyorm 42 beden mi almam gerekir. Kisacasi simdi alacagim pantolonu 9 ay giyebiliyo muyuz
Evet kuzum yaaGözün aydın canım sağlıkla kavuşalım, ikimiz de kız annesi oluyoruz desene
Bende katılıyorum sana. Ben evlendikten 2 ay sonra babamı kaybettim. En az 1 yıl evliliğe adapte olamadım çok zorlandım. Yine aynı durumu yaşamak istemiyorum hem bebeğe bir zararı olmadan hem de eşimi ihmal etmeden bu süreci geçirmek istiyorum.canım bence öyle bir karar alma. evet ölmüyorlar ama bayanlara da zor oluyor. ben doğum sonrası o kadar zorlandım ki acılı geçti işkence gibi. birde ister istemez bir uzaklık oluşuyor farkında olmadan. bu durum yıpratıcı oluyor gerçekten.
O kadar alıştım ki böyle gezmeye sütyen taktığımda kaşıntıdan duramıyorum.ay o beni mahvediyordu.. gerçekten şimdi çocuğumun nimeti kötü bişey söylenmez tabiki ama emzirmeden nefret ettiğim şey üstümün başımın ıslanmasıydı sürekli akıyordu üstüm başım ıslanıyordu
Canım ince seçebilirsin yine de sütyen takmayınca daha çok sarkar.. telsiz alsan da olur ama yine de sarkacak mecbur
Eee bende ayaklara gelince teyzelerin minnacik bi teyzem ve annemlerin kocaman eşimin ayaklari nerdeyse benimki kadar onun ayaklari kucuk hep derdim cocugumuz olursa kiz olursa ayaklari sana çeksinAy sülalede kimde ne kötü gen varsa ben almışım gögüs babannem boy kısalığı babam ayak topuk problemi halam saç erken beyazlama anne tarafım mide yanması halam toplamayım bildiğinBende bilmiyorum kaç sütyen alacağımı tecrübeli anneler bizi bu konuda aydınlatırsa ne güzel olur
Ya onu ben yaptim olmadi sakindi bide sen dene bakalim söylersinİnşAllah bakalım çikolata alıcam yanıma herkes öle diyo çikolata coşturuomuş
Denicem kuzum bakalım hareketlencekmiYa onu ben yaptim olmadi sakindi bide sen dene bakalim söylersin ☺
Aa bende gögüs kalkanini merak ediyodum canim ya ilk bebeğimde cok fena yara oldu o kalkanlarin faydasi varsa almak istiyorumKızlar tek tek alıntılamadım emzirme sütyeni sorulmuş birkaç tavsiye verebilirim, 4 5 tane alın derim çünkü çok terleniyor sık sık değişmek gerekiyor bir de normal bedeninizden birkaç beden büyük alın ben 85 bedenim normalde, emzirme sütyenlerini hep süngersiz ve 100 beden aldım. İlk zamanlarki göğüs ucu yaraları ve süt akmalarından dolayı da aventin göğüs kalkanını kullandım çok rahat ettim.
Allah'ımBu konuda haklısın sanırım biz tüm hamileliklerimde sıkıntı yaşamadık şükür düzenli oldu ama arkadaşımın hamileliği riskliydi ve malesef eşi o dönemden itibaren yıllarca eşini aldatmış daha bu sene öğrendi kadın yıkıldı.. tabiki her erkek bir değil kimisi yıllarca bekler ölen eşlerini bekler ama kimisi de hemen koşar gider..
Canım şöyle ki uçları hiçbir yere temas etmediği ve hava aldığı için çabuk iyileşiyor en azından bir sonraki emzirmeye kadar biraz toparlanmış oluyor. Ama direkt sütyeni taktığımda yapışıyordu kanıyordu zaten yarayken çok fenaydı. Bir de haznesi olduğu için fazla süt içine akıyordu göğüs pedi kullanmak zorunda da kalmamıştım. O açıdan rahattıAa bende gögüs kalkanini merak ediyodum canim ya ilk bebeğimde cok fena yara oldu o kalkanlarin faydasi varsa almak istiyorum
arkadaşım bence bu kişiden kişiye değişirPeki mesela ilk baslarda kilo pek almiyoruz zaten sadece gobek buyuyor kendi bedenimizi aliyoruz oluyor ya,ileride kilo alinca da aynisini giyebilir miyiz dersin. Yani biraz karmasik sordum da, ben 36 bedenim suan daha zaten gobegim cikmadi ciksaydi da 36 alirdim. Ama 9. Aya geldigimde atiyorm 10 kilo almis olursam 36 beden kalibi da ona gore mi oluyor yoksa atiyorm 42 beden mi almam gerekir. Kisacasi simdi alacagim pantolonu 9 ay giyebiliyo muyuz
arkadaşım katılıyorum sana sütyen konusundaKızlar tek tek alıntılamadım emzirme sütyeni sorulmuş birkaç tavsiye verebilirim, 4 5 tane alın derim çünkü çok terleniyor sık sık değişmek gerekiyor bir de normal bedeninizden birkaç beden büyük alın ben 85 bedenim normalde, emzirme sütyenlerini hep süngersiz ve 100 beden aldım. İlk zamanlarki göğüs ucu yaraları ve süt akmalarından dolayı da aventin göğüs kalkanını kullandım çok rahat ettim.
Cok sagol canim alayim o zaman bende tekrar ayni yaralarla mucadele etmek cok korkutuyor beni umarim ilki kadar cok olmazCanım şöyle ki uçları hiçbir yere temas etmediği ve hava aldığı için çabuk iyileşiyor en azından bir sonraki emzirmeye kadar biraz toparlanmış oluyor. Ama direkt sütyeni taktığımda yapışıyordu kanıyordu zaten yarayken çok fenaydı. Bir de haznesi olduğu için fazla süt içine akıyordu göğüs pedi kullanmak zorunda da kalmamıştım. O açıdan rahattı
Teşekkür ederim canımarkadaşım katılıyorum sana sütyen konusunda
göğüs kalkanı silikon uc mu?
7 cm7 mm mi cm mi canım
ben giydim açıkcası. yani yine isterseniz 1 beden büyük alınPeki mesela ilk baslarda kilo pek almiyoruz zaten sadece gobek buyuyor kendi bedenimizi aliyoruz oluyor ya,ileride kilo alinca da aynisini giyebilir miyiz dersin. Yani biraz karmasik sordum da, ben 36 bedenim suan daha zaten gobegim cikmadi ciksaydi da 36 alirdim. Ama 9. Aya geldigimde atiyorm 10 kilo almis olursam 36 beden kalibi da ona gore mi oluyor yoksa atiyorm 42 beden mi almam gerekir. Kisacasi simdi alacagim pantolonu 9 ay giyebiliyo muyuz
Canım maşallah gözünüzaydın öğrenmişsin cinsiyetini bende hep kız hissediyorum inşallah kızdır bebeğim etden tatlıdan hoşlanmıyorum bu ara hep tuzlu ekşi yiyesim geliyo ve tansiyonum sürekli düşüyo tuzlu ödem de yapıyo dikkat etmemiz lazım ☺☺tesekkur ederim canim evet çin takvimine gorede kiz diyordu birde nub a gorede burda bi bayan yorum yapiyorum demisti oda kiz gibi demisti
Valla kucagina alinca tum acilari unutuyosun canim herzaman hatirlasaydik 3.leri yapmazdik bende 4 dusuk 4.senede kavusmustum eminim tup bebek daha zordur benim cok arkadsim var 1. tup bebek 2. normal kalanlari insallah sizinde oyle olur32 yaşındayım 5 senede bu bebeğe kavuşabildim tabi Allah izin verir kucağıma alabilirsem. Tekrar aynı tedavileri yaşayabilirmiyim bilmiyorum Rabbim kendiliğinden nasip ederse ne ala ama olmazsa biraz zor
Canım daha neler yaptı da yüne insan utanıyor söylemeye neler geldi kızın başına bu adam yüzünden ama onun da gidecek yeri yok abisi sahip çıkmadı eşi de bunyüzfen her işkenceyi yaptıAllah'ım
Ne diyeceğimi bilemiyorum iyi ki ahiret var orada hesabını verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?