2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım karnın büyüdükten sonra bel kısmı sıkıyor. Ben hamile pantolonları almıştım, karnı lastikli oluyor onların mis gibi rahat. Şu an birçok markanın hamile giyimi var h&m, defacto, lcw vs. Benim zamanımda bu kadar çeşit yoktu bile. Ben de 36 yım, hamile pantolonu 36 giydim hep. Son aylarda zaten tayt giydim hamile tuniğiyle. Yani genel olarak hamile bedeninde ölçün ne ise onu al bence. Tabi süreçte aldığın kilo da önemli ben 10 kilo aldım tüm hamilelik boyunca, 60 kiloyla doğurdum ilkini.

Kızlar tek tek alıntılamadım emzirme sütyeni sorulmuş birkaç tavsiye verebilirim, 4 5 tane alın derim çünkü çok terleniyor sık sık değişmek gerekiyor bir de normal bedeninizden birkaç beden büyük alın ben 85 bedenim normalde, emzirme sütyenlerini hep süngersiz ve 100 beden aldım. İlk zamanlarki göğüs ucu yaraları ve süt akmalarından dolayı da aventin göğüs kalkanını kullandım çok rahat ettim.

Bende katılıyorum sana. Ben evlendikten 2 ay sonra babamı kaybettim. En az 1 yıl evliliğe adapte olamadım çok zorlandım. Yine aynı durumu yaşamak istemiyorum hem bebeğe bir zararı olmadan hem de eşimi ihmal etmeden bu süreci geçirmek istiyorum.

O kadar alıştım ki böyle gezmeye sütyen taktığımda kaşıntıdan duramıyorum.

Eee bende ayaklara gelince teyzelerin minnacik bi teyzem ve annemlerin kocaman eşimin ayaklari nerdeyse benimki kadar onun ayaklari kucuk hep derdim cocugumuz olursa kiz olursa ayaklari sana çeksin

Aa bende gögüs kalkanini merak ediyodum canim ya ilk bebeğimde cok fena yara oldu o kalkanlarin faydasi varsa almak istiyorum

Allah'ım
Ne diyeceğimi bilemiyorum iyi ki ahiret var orada hesabını verir.

Aa bende gögüs kalkanini merak ediyodum canim ya ilk bebeğimde cok fena yara oldu o kalkanlarin faydasi varsa almak istiyorum
Canım şöyle ki uçları hiçbir yere temas etmediği ve hava aldığı için çabuk iyileşiyor en azından bir sonraki emzirmeye kadar biraz toparlanmış oluyor. Ama direkt sütyeni taktığımda yapışıyordu kanıyordu zaten yarayken çok fenaydı. Bir de haznesi olduğu için fazla süt içine akıyordu göğüs pedi kullanmak zorunda da kalmamıştım. O açıdan rahattı

arkadaşım bence bu kişiden kişiye değişir
ben kalça ve basen den kilo aldım bir de göbeğim çok büyüdü son zamanlarda
Üstten küçük normal bedenim olsa da alttan olmazdı
Yani nerden ne derece kilo aldığına bağlı sanırım

arkadaşım katılıyorum sana sütyen konusunda

göğüs kalkanı silikon uc mu?

Cok sagol canim alayim o zaman bende tekrar ayni yaralarla mucadele etmek cok korkutuyor beni umarim ilki kadar cok olmaz

ben giydim açıkcası. yani yine isterseniz 1 beden büyük alın

tesekkur ederim canim evet çin takvimine gorede kiz diyordu birde nub a gorede burda bi bayan yorum yapiyorum demisti oda kiz gibi demisti
Canım maşallah gözünüzaydın öğrenmişsin cinsiyetini bende hep kız hissediyorum inşallah kızdır bebeğim etden tatlıdan hoşlanmıyorum bu ara hep tuzlu ekşi yiyesim geliyo ve tansiyonum sürekli düşüyo tuzlu ödem de yapıyo dikkat etmemiz lazım ☺☺

Kaçıncı haftandasın canım hamilelik takvimin yok da ne zaman cinsiyeti öğrendin acaba

32 yaşındayım 5 senede bu bebeğe kavuşabildim tabi Allah izin verir kucağıma alabilirsem. Tekrar aynı tedavileri yaşayabilirmiyim bilmiyorum Rabbim kendiliğinden nasip ederse ne ala ama olmazsa biraz zor
Valla kucagina alinca tum acilari unutuyosun canim herzaman hatirlasaydik 3.leri yapmazdik bende 4 dusuk 4.senede kavusmustum eminim tup bebek daha zordur benim cok arkadsim var 1. tup bebek 2. normal kalanlari insallah sizinde oyle olur

Allah'ım
Ne diyeceğimi bilemiyorum iyi ki ahiret var orada hesabını verir.
Canım daha neler yaptı da yüne insan utanıyor söylemeye neler geldi kızın başına bu adam yüzünden ama onun da gidecek yeri yok abisi sahip çıkmadı eşi de bunyüzfen her işkenceyi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…