- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Sağlıcakla kucağına alırsın inşaa bende bursadayım canım kasımda olucak benimkide inşallah hangi semttesin :)
evet cnm oyle basta kismette olani yasiyorsn nerde olursan ol.ama sonrasi hastahane ve doktor rabbim iyilerle karşılaştır sn hepimiziah herkesin tecrübesj farkli demek gerçekten
İstanbul da devlet hastanesi seçenekleri de daha çok sanırım
Eğer artarsa doktoruna danışıp bir cilt uzmanına canım görün farklı ilaç verebilir.Benim bugğne kadar hiç öyle bir problemim olmadı yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum bbaya uykumdan uyandırıo kaşıntı
Bu durumun biraz sanslada alakali oldugunu düsünüyorum canım cünkü dogum yaptigim hastane Zubeyde Hanim Dogum hastanesi kolay kolay memnuniyetle anlatmaz kimse ama ben hala doktoruma hemserilere dua ederim ben 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım normal doğumdu tansiyon problemim olmustu zor bir dogumdu hepsi cok iyilerdi cok güzel bakildim temizdi refakatcim vardi 4 yatakli odada tek kalmistimnasildi peki memnun kaldin mi
Bide simdi devlet hastanesine gidipte özel hastane muamelesi beklersen yanılırsın beklentini cok yüksek tutmayacaksın buda bir gercekBu durumun biraz sanslada alakali oldugunu düsünüyorum canım cünkü dogum yaptigim hastane Zubeyde Hanim Dogum hastanesi kolay kolay memnuniyetle anlatmaz kimse ama ben hala doktoruma hemserilere dua ederim ben 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım normal doğumdu tansiyon problemim olmustu zor bir dogumdu hepsi cok iyilerdi cok güzel bakildim temizdi refakatcim vardi 4 yatakli odada tek kalmistim ☺
haklısın arkadaşımBu durumun biraz sanslada alakali oldugunu düsünüyorum canım cünkü dogum yaptigim hastane Zubeyde Hanim Dogum hastanesi kolay kolay memnuniyetle anlatmaz kimse ama ben hala doktoruma hemserilere dua ederim ben 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım normal doğumdu tansiyon problemim olmustu zor bir dogumdu hepsi cok iyilerdi cok güzel bakildim temizdi refakatcim vardi 4 yatakli odada tek kalmistim ☺
Bursadaki hangi hastane o canım? Devlet hastaneleri çok kalabalık ve bazısının içi öyle kötüki ben gitmeye Korkuyorum. Şehir hastanesini hiç bilmiyorum görmedim ama bursada çok kalabalık. Muayene sırası bile bulmak bazen zor oluyor.bursa dayim cnm ben sezeryan oldugum icin direk ameliyata alındım ortam cok guzeldi..2 .dogumda gun verdi doktorum direk ameliyat a girdim..acikcasi normal dogum hakkinda pek bisey diyemem cunku normal dogum um olmadi.dogum sonrasi herkes 2 li kalıyordu ama benim sans diyelim nasip kismet tekli odaya almislardi cok güzeldi hersey cok sukur..
Canim Rabbim sabir versin sanaMrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Evet canım maalesef ülkemizde sezeryan çok fazla yapılıyor. Birçok ülkede anne sezeryan istese bile Doktor uygun görmezse yapmıyor. Bizde kendimizde çok talep ediyoruz sezeryan doktorda çok tercih ediyor.haklısın arkadaşım
Rabbim hayırlı doktorlar ile karşılaştırsın inşallah
Avusturya'da özel hastane yok orada kadın doktoru ayrı muayenehanesi olur doğum için hastaneye gidersin
Nirmal doğum da 4 gün
sezeryan da 5 gün kalıyorsun
Refakatçi sistemi yok orda herseyiniz ile hemşire ilgileniyor
doğum odaları var ameliyathane değil doğum yapılan oda
bir de babalar da girebiliyor doğuma
Sigortalı iseniz doğum ücretsiz
Sezeryan doğumda devlet ne kadar bilmiyorum ama anneye ödeme yapıyormuş
ve ben birinde 7 gün birinde 10 gün geçtim
biri ters bakıyordu diğeri suni sancı ile başlatıldı
bende malesef sürekli kıyaslıyorum orda böyle burda şöyle diye oda doğru değil aslında
Türkiye de daha kolay sezeryana alıyorlar gibime geliyor yanılıyor olabilirim
Sonuç itibariyle bende merak ediyorum ne olacaaak nasıl olacak
Genetik test yapılacak canım onun sonucuna göre hareket edicem. İlk kayıpta doktorlar önemsemiyor maalesefCanim Rabbim sabir versin sana
Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebeliginin olmasi dilegiyle igne falan kullaniyomuydun dr bi sebep soyledimi sana
cekirge doruga gittim 8 ay son kontrol de doktor risk ten dolayi bakamayacağını söyledi ne dedikse almadi.annem e yakin olsun diye inegol e sevk yazdilar .o sene devlet hast.sinin 1 .senesiydi herseyi tertemiz doktorları cok iyiydi.Bursadaki hangi hastane o canım? Devlet hastaneleri çok kalabalık ve bazısının içi öyle kötüki ben gitmeye Korkuyorum. Şehir hastanesini hiç bilmiyorum görmedim ama bursada çok kalabalık. Muayene sırası bile bulmak bazen zor oluyor.
Sağlıkla gelsin sağlıkla büyütürsün inşallah ya ben daha öğrenemedimMaşallahSağlıkla kucağına da alırsın inş canım
Sürekli takip eden bi doktor riskten dolayı nasıl bakmaz ilginçler. Kendi bilgisi dışında bir durum varsa seni uygun bir doktora yönlendirmesi gerekirdi. İnegölde bilmiyorum canım ama Bursa merkezdeki bi çok devlet hastanesi rezalet durumda.yıldırım doruk bilmiyorum ama Çekirge doruk hiç beğenmedim ben eşim ürologa gitmişti olmayan bi sürü şey var dediler sonra tıp fakültesine medicanaya gittik hiç birşey çıkmadı.cekirge doruga gittim 8 ay son kontrol de doktor risk ten dolayi bakamayacağını söyledi ne dedikse almadi.annem e yakin olsun diye inegol e sevk yazdilar .o sene devlet hast.sinin 1 .senesiydi herseyi tertemiz doktorları cok iyiydi.
Cok uzgunum rabbimbiran evvel saglikla kucagina alacagin bir bebek nasip etsinMrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Aslında bu gibi risklerin çoğu özelde de insanların başına gelebiliyor. Tabi devlette biraz daha ilgisiz olunuyor bu konularda. Kaburga kırığı sen düştün falanda mı oldu? Hastane kaynaklı değil demi?Ben ikisini devlette yaptim 2 kisilik odalarda kaldim dr hemsireler cok iyiydi bu ama gercekten sans cok onemli 1. sezeryanimda plesantanin bi parcasini birakmislar 4 ay lekelenmem durmadi memlekete dondum dr bile onanamdi normal dogumda olabilirde sezeryanda nasil birakilir dedi ameliyathaneye aldilar alabilirsek alacaz parca buyukse tekrar sezeryan olacaksin dediler cok sukur almislar 2.cocugumda inanmayacaksiniz ama iki kaburgam kirildi 6 ay cocugumu kucaklayamadim hep annem emxirmek icin alip verdi yatip kalkamadim halada cok kotuyum bilmiuorum bu sefer ne olur korkuyorum aslinda Rabbim hayirli kisilerle karsilastirsin herseyin yolunda gitmesini nasip etsin
Bende mecburiyetten özel hastaneye gidiyorum ve o kadar şikayetçiyim ki anlatamam devlet hastanesinde en azında bebeği gelişimi hakkında dr oturup konuşurduk özele gidiyorum üstüne para veriyorum dr ayak üstü konuşturmadan gönderiyor çok şiddetli bulantım var diyorum geçer diyor dr konusunda çok sıkıntılıyım Allah’ıma binlerce kere şükür öyle tedavi sürecim olmadı yoksa buradaki drlar ne yapacaktım bilmiyorum şuan iki özel hastane var devlet hastanesine değişmem devlet hastenesindede Allah nasip ederse doğumumu yapacağımben de simdi korona dan dolayı özele gidiyirum devlet biraz kalabalik risk istemedim ama ilerleyen donemde oraya da kayit actirabilirim..ozeller bazen pat diye ortada birakiyo ilk dogumum ve ilk doktorum Allah a havale ettim o ozel deki doktoru..
Çok üzüldüm canımMrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?