2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maske satışları da serbest oldu diye biliyorum. Azcık daha olsa çocuklar nefes alır biz zorlanıyoruz onlar ne yapsın Allah yardımcınız olsun gerçekten çocukları bu duruma alıştırmak daha zor
Bence açılsada biz gitmeyiz okula hamilelere izin verirler vermeliler bide ben köy okulundayım yolum uzak çok zor geliyo şuan
Sadece bizim için değil de canım çocuklar için de risk birçok veli göndermez bana kalırsa.. Nasıl olacak bakalım bekleyip görücez

Gunaydin kizlar nasilsinz? Nasil gidiyor hamilelik :) bikac kisi cinsiyet ogrenmis bile cok guzell benmde yarin kontrolum war 12+3 olcam.yarin ..acaba cinsiyt ogrenmem mumkun mu yarinn. Yoosa 1 ay dha beklemek zorunda kalcam
Canim dün ben 12+2 idim. Büyük ihtimal kız gibi dedi. Eminim sana da bi tahminde bulunur.

Ben geldim doktordan. İkili test yapıldı ölçümlerde normal çıktı. 14 mayısta tekrar gidicem tahlil sonuçlarını alıcam rapor yazılacak kadın doğumcuma götürücem. Cinsiyeti göstermedi çünkü zıp zıp zıpladı hiç yerinde durmadı. Muayenem yaklaşık 1 saat sürdü. Eşimde genetik sıkıntı vardı o yüzden birde genetik bölümüyle görüştüm. Oda bulgular normal dedi. Bu kadar

Aynen canım biz bunaldık çocuklar ne yapsın

Canim burun kemiği oluşmuş. Ense kalınlığı da 1.6 cıkmış ve çok iyi. Boyu da 6.5 cm falan olmuş. Gayet güzel değerlerin masallah

Maşallah canim. Dün benim bebiş de ha bire kendini ziplatip durdu.:) o yüzden doktorun incelemesi epey uzun surdu6.

Gozunaydin canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

Gozunaydin canim masallah neyse bidahaki sefere meraklanmaya devam desene

Canim burun kemiği oluşmuş. Ense kalınlığı da 1.6 cıkmış ve çok iyi. Boyu da 6.5 cm falan olmuş. Gayet güzel değerlerin masallah
Sağol canım ilk bebeğim uzun yıllar sonra geldi erkek hissediyordum ama nedense aklimda kız vardı biraz şaşırdım. Tabi Allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin

Canım magnezyum eksikliğin olabilir mi benim de 2 gündür bacaklarım ağrıyo da aklıma geldi maden suyu iyi gelir dene istersen..

Insalah yavas yavas geciyodur canim bendede ayni durum var cikarmadigin zaman siskinlik beni mahvediyor ogun esim banyoya koku almis kavga edecektim nerdeyse cok hassasim cope attirdim dr bana renine gaviscon yazdi ama 5dk bi rahatliyosun yine aynisin Rabbim yardimcimiz olsun

Benimkide cok haraketliydi gecen defa gottigimde acaba hareketli bebekler cinsiyeti kizmiki

Hadi hayırlısı inşallah Canım maşallah

Canım sonuçların iyi çıkmış sevindim maşallah bir dahakine gösterir bebişin inşallah sağlık olsun

Kiz oyle deme kizlarim kaynanam gibi basimda her ezanda nasil dua ediyolar tatli seyler yediriyolar bir oglusumuz olsun diye benden daha heyacanlilarRabbim herkesin gonlune gore versin
Oy masum kuzular duaları kabul olur inşallah canım ❤❤ bu arada tam kaç haffalıksın takvimin yok ne zaman gideceksin doktora cinsiyeti için ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…