Sen bide ekranda görünce bak nasıl heyecanlanacaksın canım Benim bulantım geç başladı ama sağlam başladı. Cok bulantım ve kusmam oldu canım artık apartmandakilerden utanıyorum .Dün mesela hiçbirşey yemedim doğru düzgün bu sabah daha iyiyim değişken bazen halıda yerlerde oluyorum bazen iyi durumdayım
Biz hast çıkınca eşimle konuştuk kesinlikle belirtiler hurafe canım. Hayatımda ekşi yemeyen ben hep ekşi şeyler aşerdim. Miğde bulantım fazlaydi bu nazlı kız dediler yüzümu sivilceler bastı normalde olmaz kız annenin güzelliğini alır cirkinlestiriler dediler.çin takvimde kız çıkıyordu o da tutmamış oldu ☺☹
Insalah yavas yavas geciyodur canim bendede ayni durum var cikarmadigin zaman siskinlik beni mahvediyor ogun esim banyoya koku almis kavga edecektim nerdeyse cok hassasim cope attirdim dr bana renine gaviscon yazdi ama 5dk bi rahatliyosun yine aynisin Rabbim yardimcimiz olsun
Amin canım ne olacak halimiz böyle. Gaviscon bir işe yaramıyor. Çıkarmadan asla rahatlayamıyorum. Ne yediysem boğazımda bekliyor sanki. Bu nasıl bir hormon yahu anlamadım ben
Sagol canim benim Rabbim hayirkisini saglisini vonlumyzdekini nasip etsin insallah onlar Rabbimn bir mucizesi baska bisey degilya ultrasyonda gorunce cok sasiriyosun bu benim 3. cocugum ama yine cok heyacanliyim annelik cok farkli bir his Rabbim isteyen herkese tatdirsun bu mutlulugu
Biz hast çıkınca eşimle konuştuk kesinlikle belirtiler hurafe canım. Hayatımda ekşi yemeyen ben hep ekşi şeyler aşerdim. Miğde bulantım fazlaydi bu nazlı kız dediler yüzümu sivilceler bastı normalde olmaz kız annenin güzelliğini alır cirkinlestiriler dediler.çin takvimde kız çıkıyordu o da tutmamış oldu ☺☹
Sagol canim benim Rabbim hayirkisini saglisini vonlumyzdekini nasip etsin insallah onlar Rabbimn bir mucizesi baska bisey degilya ultrasyonda gorunce cok sasiriyosun bu benim 3. cocugum ama yine cok heyacanliyim annelik cok farkli bir his Rabbim isteyen herkese tatdirsun bu mutlulugu
Amin canım ne olacak halimiz böyle. Gaviscon bir işe yaramıyor. Çıkarmadan asla rahatlayamıyorum. Ne yediysem boğazımda bekliyor sanki. Bu nasıl bir hormon yahu anlamadım ben
Benimki digerlerinde kalp atislarini alir almaz basliyodu 3.ayda geciyodu bunda farkli oldu 8 haftalrda basladi bekliyorum o guzel gunleri bunyeye gore degisiyo gercekten bazilari cok sansli valla benim adet donemlerimde de midem cok kotu bulaniyodu bunla bir alakasi varmi bilmiyorum umidim insallah arkadslarada dua ediyorum cabuk gecer
her hamilelik birbirinden farklı geçiyor 2 hamileliğimde mide bulantısı koku nedir bilmezdim bu bebeğimde midem de bulandı koku da aldım tabiki diğer arkadaşlar gibi değil şükür hafif bulantı olarak geçti ama hiç hamilelik hissetmeyen ben bunda hissettim
Ben geldim doktordan. İkili test yapıldı ölçümlerde normal çıktı. 14 mayısta tekrar gidicem tahlil sonuçlarını alıcam rapor yazılacak kadın doğumcuma götürücem. Cinsiyeti göstermedi çünkü zıp zıp zıpladı hiç yerinde durmadı. Muayenem yaklaşık 1 saat sürdü. Eşimde genetik sıkıntı vardı o yüzden birde genetik bölümüyle görüştüm. Oda bulgular normal dedi. Bu kadar
Ben geldim doktordan. İkili test yapıldı ölçümlerde normal çıktı. 14 mayısta tekrar gidicem tahlil sonuçlarını alıcam rapor yazılacak kadın doğumcuma götürücem. Cinsiyeti göstermedi çünkü zıp zıp zıpladı hiç yerinde durmadı. Muayenem yaklaşık 1 saat sürdü. Eşimde genetik sıkıntı vardı o yüzden birde genetik bölümüyle görüştüm. Oda bulgular normal dedi. Bu kadar
Benimde geç döllenmeydi.adet tarihimle 10 gün oynamıştı doktor. Bir sonraki randevu düzelirmi acaba benimde Sizin kaç gün fark vardı. Prilam 3 tane ile biraz yaşama döndüm Bir dene.
bide buara en yiyebildigim pirinç pilavıboş boş
Canım benim de öyle, özellikle baldırlarım, sırtım aşırı ağrıyor neredeyse her akşam eşime masaj yaptırıyorum bazen uyuyamıyorum. Böyle saplanan bir ağrı değil de tüm vücuduma yayılan kas ağrısı gibi hormonlardandır diyorum. Seninle günümüz de aynı benziyoruz belki de Allahım bir de bulanlatılarımız geçse