2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hmm demekki bu belirti cinsiyet iliskisi kesinlikle bunye ile ilgili ya..bulanti olunca zor gecince kiz derler..senle bunu da çürüktük

hmm demekki bu belirti cinsiyet iliskisi kesinlikle bunye ile ilgili ya..bulanti olunca zor gecince kiz derler..senle bunu da çürüktük
Biz hast çıkınca eşimle konuştuk kesinlikle belirtiler hurafe canım. Hayatımda ekşi yemeyen ben hep ekşi şeyler aşerdim. Miğde bulantım fazlaydi bu nazlı kız dediler yüzümu sivilceler bastı normalde olmaz kız annenin güzelliğini alır cirkinlestiriler dediler.çin takvimde kız çıkıyordu o da tutmamış oldu ☺

Amin canım ne olacak halimiz böyle. Gaviscon bir işe yaramıyor. Çıkarmadan asla rahatlayamıyorum. Ne yediysem boğazımda bekliyor sanki. Bu nasıl bir hormon yahu anlamadım ben

insallah gonlune gore oglusun olurcanim saglikla
Sagol canim benim Rabbim hayirkisini saglisini vonlumyzdekini nasip etsin insallah onlar Rabbimn bir mucizesi baska bisey degilya ultrasyonda gorunce cok sasiriyosun bu benim 3. cocugum ama yine cok heyacanliyim annelik cok farkli bir his Rabbim isteyen herkese tatdirsun bu mutlulugu

öyle tabi ya ..

aynen cnm benum de 3.ama heyecanliyim tabi

Amin canım ne olacak halimiz böyle. Gaviscon bir işe yaramıyor. Çıkarmadan asla rahatlayamıyorum. Ne yediysem boğazımda bekliyor sanki. Bu nasıl bir hormon yahu anlamadım ben
Benimki digerlerinde kalp atislarini alir almaz basliyodu 3.ayda geciyodu bunda farkli oldu 8 haftalrda basladi bekliyorum o guzel gunleri bunyeye gore degisiyo gercekten bazilari cok sansli valla benim adet donemlerimde de midem cok kotu bulaniyodu bunla bir alakasi varmi bilmiyorum umidim insallah arkadslarada dua ediyorum cabuk gecer

her hamilelik birbirinden farklı geçiyor 2 hamileliğimde mide bulantısı koku nedir bilmezdim bu bebeğimde midem de bulandı koku da aldım tabiki diğer arkadaşlar gibi değil şükür hafif bulantı olarak geçti ama hiç hamilelik hissetmeyen ben bunda hissettim

Gözünüz aydın kızlar

Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin haftaların. Cinsiyetide inşallah gönlüne göre olsun

Cin takvimi de yüzük testi de bana erkek diyordu ama kız dedi dr. Yani onlar bende tutmadı:)

Birde onzyd kullanıyordum ya ona fazla yuklenme dediprilama devam et
Onun hic zarari yok dedi

Birde onzyd kullanıyordum ya ona fazla yuklenme dediprilama devam et
Onun hic zarari yok dedi
Benimde geç döllenmeydi.adet tarihimle 10 gün oynamıştı doktor. Bir sonraki randevu düzelirmi acaba benimde Sizin kaç gün fark vardı. Prilam 3 tane ile biraz yaşama döndüm Bir dene.
bide buara en yiyebildigim pirinç pilavıboş boş

Acaba dedikleri gibi magnezyummu. Maden suyu içebilirmiyiz bu bulantıyla ne diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…