Benimde geç döllenmeydi.adet tarihimle 10 gün oynamıştı doktor. Bir sonraki randevu düzelirmi acaba benimde Sizin kaç gün fark vardı. Prilam 3 tane ile biraz yaşama döndüm Bir dene.
bide buara en yiyebildigim pirinç pilavıboş boş
Sağol canım ilk bebeğim uzun yıllar sonra geldi erkek hissediyordum ama nedense aklimda kız vardı biraz şaşırdım. Tabi Allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin
gözün aydın canımmm... Ben de yarın gidicem inşallah ben de öğrenirim cinsiyeti. Seninki önden gitmiş yine sanırım seninle benim transfer tarihlerimiz arasına 3 4 gün vardı diye hatırlıyorum ama sen şuan benden 1 hafta öndesin. İnşallah benim de ilerlemiş çıkar Mide bulantın geçti mi
Benimki digerlerinde kalp atislarini alir almaz basliyodu 3.ayda geciyodu bunda farkli oldu 8 haftalrda basladi bekliyorum o guzel gunleri bunyeye gore degisiyo gercekten bazilari cok sansli valla benim adet donemlerimde de midem cok kotu bulaniyodu bunla bir alakasi varmi bilmiyorum umidim insallah arkadslarada dua ediyorum cabuk gecer
Benim de adet günlerim çok zor geçerdi midem bulanırdı kusmuşluğum var. Ben de alakası olduğunu düşünüyorum bence vucüt hormon değişikliklerine tahammül edemiyor fln demek heralde
gözün aydın canımmm... Ben de yarın gidicem inşallah ben de öğrenirim cinsiyeti. Seninki önden gitmiş yine sanırım seninle benim transfer tarihlerimiz arasına 3 4 gün vardı diye hatırlıyorum ama sen şuan benden 1 hafta öndesin. İnşallah benim de ilerlemiş çıkar Mide bulantın geçti mi
Sağol canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum benim 28 şubattı transferim sat 9 şubat canım 3 gün ileri cıktı. Doktorun bi tahmin söyler heralde ne hissediyorsun cinsiyet sence Bulantım bugün geçti yarın ne olur bilemem.Dun mesela kötü haldeydim alıştım artık
Maske satışları da serbest oldu diye biliyorum. Azcık daha olsa çocuklar nefes alır biz zorlanıyoruz onlar ne yapsın Allah yardımcınız olsun gerçekten çocukları bu duruma alıştırmak daha zor
Sadece bizim için değil de canım çocuklar için de risk birçok veli göndermez bana kalırsa.. Nasıl olacak bakalım bekleyip görücez
Sağol canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum benim 28 şubattı transferim sat 9 şubat canım 3 gün ileri cıktı. Doktorun bi tahmin söyler heralde ne hissediyorsun cinsiyet sence Bulantım bugün geçti yarın ne olur bilemem.Dun mesela kötü haldeydim alıştım artık
Benim de transfer 2 mart sat 13 subat dogru hatirlamisim:) erkek olacak gibi hissediyorum ben de, ama allah biliyo ya kiz isterdim yine de saglikli hayirli evlat olsn bizim olsun