2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu arada kızlar progesteron ve crione jel doktor kesti şuan kan sulandırıcı iğne coraspin ve gyno ferro yaz di

ah maşallah subhanallah arkadaşım sahlikla kucagina al inşallah

hadi gozunaydin canim cinsiyetler cikiyor ortaya
Canım magnezyum eksikliğin olabilir mi benim de 2 gündür bacaklarım ağrıyo da aklıma geldi maden suyu iyi gelir dene istersen..
aynen canim doktor banada sade soda ic demisti gunde bir tane

Gözün aydın canım .benimkide tam tersi yine uykucu uyuyordu gidip birşeyler yedim öyle uyandı ama çok uyuşuk keyif bişey önce amuda kalktı düzelmesini bekledik falan.Benimde cinsiyet göstermedi sadece ölçümden tahmin söyledi ve kimseye söylemeyin dedi çünkü daha Cins iyet için organları belli değilmiş

Banada aynısını dedi sadece tahmin edebilirim dedi kesin söyleyemem dedi. 14 mayısta öğrenirim belki

Oy masum kuzular duaları kabul olur inşallah canım ❤❤ bu arada tam kaç haffalıksın takvimin yok ne zaman gideceksin doktora cinsiyeti için ☺
Allah razi olsun canim insallah 11+5 bugun haftaya sali kontrolum var Rabbim her isteyenin gonlune gore versin bakalim gosterecekmi

Hosgeldin canim oy masallah minigimiz hareketli desenecinsiyetide diger sefere ogrenirdin hayirlisiyla

Gözğn
Gözünaydın canım sağlıcakla kucağına aldığın günlerde gelsin.

ayy masalllah ayni gunlerde sayiliriz bende gormek icin cok heyecanlandım şimdi. senin cok bulantin falan varmiydi?
Sen bide ekranda görünce bak nasıl heyecanlanacaksın canım Benim bulantım geç başladı ama sağlam başladı. Cok bulantım ve kusmam oldu canım artık apartmandakilerden utanıyorum .Dün mesela hiçbirşey yemedim doğru düzgün bu sabah daha iyiyim değişken bazen halıda yerlerde oluyorum bazen iyi durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…