2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben hiç kusmuyorum doktoruma gittigimde biri sorun yok dedi korktum şimdi
Rahat ol kuzum ya bu mide konusunda en pimpirikli bendim ay bulanmıyor ay bi sorun mu var. Halbuki hiç alakası yokmuş. Kaynanam sıfır bulantı ile geçirmiş tümmm hamileliklerini

ben de geldim ikiliden simdi her sey sükürler olsun normal dedi. kan sonucları 4-5 gune cıkarmıs. cinsiyeti de muhtemelen kız dedi. nickimin gercek sahibi yolda galiba insallah icim 3 saattir kıpır kıpır. kız cocuk istemisimdir hep. allah iyi ebeveyn olacak herkes versin sağlıklısını hayırlısını amin.

Yaa Nil Peri ne hoş isim sağlıcakla gelsin, gözün aydın

kız haberlerini duyunca heyecanlanlar burda mı
maşallah subhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim de cuma günü randevu

Yaa Nil Peri ne hoş isim sağlıcakla gelsin, gözün aydın
peri ismini kaptırdık arkadasa nil kaldı sadece soyadımız da cok uzun adı kısa olsun dedim insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız valla cok cocuk delisi değilim aslında ama kız cocukları bir baska oluyor gibi.

Hele daha minicikken babalarına nazlanmaları yok mu

Benidd eklemedin

Bakalim bizimkileri gosterecekmi dr cok anlayisli alaninda uzman ama bi turlu soramiyorum hocam cinsiyet konusunda bi tahmininiz varmi diye bebegi gorunce hersey unutuluyo
Benim ki en başından beri bu kontrolde cinsiyeti söyleyeceğini dile getirdi ama bakalım bebeklerimiz gösterecek mi?

kız haberlerini duyunca heyecanlanlar burda mı
maşallah subhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim de cuma günü randevu
Ben ben kız diye ölüyorum ya hep kız olsun diye dua ediyorum kız hissediyorum valla bahsederken bile kızım diyorum eşime sen oğlumla yat ben kızımla yatarım artık diyorum
Bi öğrenseydim hayırlısıyla

Kusmak 3 e kadar normal karsilaniyor 3 den fazlasi tehlikeli cunku midede hic bisey kalmiyor ozaman da serum gerekiyor

mersinliyim esim adanalı ask uğruna goctuk adanaya
bende memleketten adiyamana geldim edimin işi dolayisiyla oda beni kandirdi sadece 1 yil burda olacagiz dedi bu 5.yilimizbakalim tayin olursa adanaya gelecegiz adana güzeldir sen doguku nereyi dusunuyorsun bende kismetse adanayi dudunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…