2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bende memleketten adiyamana geldim edimin işi dolayisiyla oda beni kandirdi sadece 1 yil burda olacagiz dedi bu 5.yilimizbakalim tayin olursa adanaya gelecegiz adana güzeldir sen doguku nereyi dusunuyorsun bende kismetse adanayi dudunuyorum
doğumu mu? adana baskentte dusunuyorum doktorumdan coook memnunum esimin arkadası onermisti hakan kalaycı adı. ins bi sorun cıkmazsa asırı memnunuz.

Allah gönlüne göre versin arkadaşım İnşallah.
bende öyle aşırı bir şey yok illa kız olsun gibi.
Sadece iki erkek annesi olarak kızımız olduğunu öğrenirsek farklı bir heyecan olacaktır erkek olursa da başımız üstüne.
ki hepimiz öyle düşünüyoruz aslında kızı olan erkek ister erkeği olan kız ama netice itibariyle herkes sağlıklı ve hayırlı evlat ister

Merhaba kızlar bende ikili testten geldim cok sükür sağlığımız yerinde kan sonuclari 10gün sonra cıkacakmıs cinsiyete erken daha dedibir dahaki kontrole insalhh 1ay sonra
Çok şükür darısı başımıza inşallah güzel haberlerle gelebilirim cuma günü benim kontrolüm şimdiden stresi var

Kusmak 3 e kadar normal karsilaniyor 3 den fazlasi tehlikeli cunku midede hic bisey kalmiyor ozaman da serum gerekiyor
24 saatte 9 sefer boş mideyi çıkarmıştım en kötü günüm oydu gebeliklerde bulantı ve çıkarma açısından dediğin gibi serum ile biraz kendime gelmiştim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu gebeliğimde 11-12 hafta sürdü tüm gün bulantı ve şiddetli mide ağrısı çıkarmadım hiç ama diğer ikisi daha farklı geçti 12-16 haftaya kadar çıkarma ve günün belli saatlerinde bulantı

Oo cok fenaymis işte bunyeden bunyeye degisiyor cok zor

Arkadaşım ben de ilk gebeligimdene kustum ne de birseyden tiksindim, elhamdulillah 4.5 yaşında sağlıklı bir kızım var.

Çok şükür darısı başımıza inşallah güzel haberlerle gelebilirim cuma günü benim kontrolüm şimdiden stresi var
Off sorma normalde yarın gidecektim bugun bosluk varmis doktorda bulunca kacirmadim 1gün 1gündur kıpır kıpır hareketlenmiş artık cok farklı birsey heleki suan dısardan hissetmezken icerde kipir kipir görmek Allahım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inslhh

Zaten bence kusma iyi birsey degilki 2aydir cnm cikti mahvoldum keske bende kusmasam
Midem mahvoldu artik ilacda vermiyir
Resmen agliyorim hergun
arkadaşım buda Allah'tan bu yüzden illa ki bir hikmeti vardır diye düşünüp biraz moral yükleyelim inşallah tez zamanda geçer

Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah canım şakaydı tabiki üzülmem erkek olsa da herşeyin en iyisini Rabbim bilir.. ama şöyle bi durum da var iki oğlum olursa 3. Yü daha isteyemem yaşım 32 artık çok gücüm tahammülüm kalmadı ☺

Cinsiyeten erken kaç haftalıkken öğrenilir. Bizim muayene 11+0 da bi tahminde filan bulunamaz mı? Eşim çok merak ediyor da

Amin canım ne olacak halimiz böyle. Gaviscon bir işe yaramıyor. Çıkarmadan asla rahatlayamıyorum. Ne yediysem boğazımda bekliyor sanki. Bu nasıl bir hormon yahu anlamadım ben
Benimde böyle ya resmen patlayacak gibi oluyorum azıcık bir şey yediğimde bile. Buda geçer mi acaba ikinci trimestr da

Arkadaşım bende 31 deyim üçüncü olacak nasip olursa bende düşünmüyordum ama Rabbim verince veriyor demek vermeyince de uğraşaan olmuyor her çocuk anneyi biraz daha gençlestirimiş diyorlar bakalım gerçekten öyle olacak mı
bu arada biz sırf kız kardeşiz erkek yok (torunlarda erkek kız karışık)
eşim de tam tersi hep erkek kardeş hiç kız yok (yorumlarda da kız olmadı hiçk

Cinsiyeten erken kaç haftalıkken öğrenilir. Bizim muayene 11+0 da bi tahminde filan bulunamaz mı? Eşim çok merak ediyor da
arkadaşım 11+0 henüz çok küçük olabilir diye düşünüyorum ama doktorun tecrübesine bağlı belkide burada çok erken öğrenenler var hakikaten

Ben bugun 12+1 gittim daha çok erken dedi söylemedi ama bazi arkadaslar erkenden ögrendiler 12 haftalarinda doktora gore degisiyor demekki ama 16 hafta kesin haftasi ogrenmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…