bende memleketten adiyamana geldim edimin işi dolayisiyla oda beni kandirdi sadece 1 yil burda olacagiz dedi bu 5.yilimizbakalim tayin olursa adanaya gelecegiz adana güzeldir sen doguku nereyi dusunuyorsun bende kismetse adanayi dudunuyorum
Ben ben kız diye ölüyorum ya hep kız olsun diye dua ediyorum kız hissediyorum valla bahsederken bile kızım diyorum eşime sen oğlumla yat ben kızımla yatarım artık diyorum
Bi öğrenseydim hayırlısıyla
Allah gönlüne göre versin arkadaşım İnşallah.
bende öyle aşırı bir şey yok illa kız olsun gibi.
Sadece iki erkek annesi olarak kızımız olduğunu öğrenirsek farklı bir heyecan olacaktır erkek olursa da başımız üstüne.
ki hepimiz öyle düşünüyoruz aslında kızı olan erkek ister erkeği olan kız ama netice itibariyle herkes sağlıklı ve hayırlı evlat ister
Merhaba kızlar bende ikili testten geldim cok sükür sağlığımız yerinde kan sonuclari 10gün sonra cıkacakmıs cinsiyete erken daha dedibir dahaki kontrole insalhh 1ay sonra
24 saatte 9 sefer boş mideyi çıkarmıştım en kötü günüm oydu gebeliklerde bulantı ve çıkarma açısından dediğin gibi serum ile biraz kendime gelmiştim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu gebeliğimde 11-12 hafta sürdü tüm gün bulantı ve şiddetli mide ağrısı çıkarmadım hiç ama diğer ikisi daha farklı geçti 12-16 haftaya kadar çıkarma ve günün belli saatlerinde bulantı
24 saatte 9 sefer boş mideyi çıkarmıştım en kötü günüm oydu gebeliklerde bulantı ve çıkarma açısından dediğin gibi serum ile biraz kendime gelmiştim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu gebeliğimde 11-12 hafta sürdü tüm gün bulantı ve şiddetli mide ağrısı çıkarmadım hiç ama diğer ikisi daha farklı geçti 12-16 haftaya kadar çıkarma ve günün belli saatlerinde bulantı
illa var benim annem hic kusmmais
Sagliksiz olur
yokcnm annemde kusmmais
Baglnatiolarak demedi
Kusunca midedeki zehirli urunler gidyor daha vucuttaki toksinler atılıyor dedi
Yoksa kusma keşke bendede olmasaydi
Rahat hamilleik gecirseydim
Annem hic kusmamis
Allah gönlüne göre versin arkadaşım İnşallah.
bende öyle aşırı bir şey yok illa kız olsun gibi.
Sadece iki erkek annesi olarak kızımız olduğunu öğrenirsek farklı bir heyecan olacaktır erkek olursa da başımız üstüne.
ki hepimiz öyle düşünüyoruz aslında kızı olan erkek ister erkeği olan kız ama netice itibariyle herkes sağlıklı ve hayırlı evlat ister
Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah canım şakaydı tabiki üzülmem erkek olsa da herşeyin en iyisini Rabbim bilir.. ama şöyle bi durum da var iki oğlum olursa 3. Yü daha isteyemem yaşım 32 artık çok gücüm tahammülüm kalmadı ☺
Amin canım ne olacak halimiz böyle. Gaviscon bir işe yaramıyor. Çıkarmadan asla rahatlayamıyorum. Ne yediysem boğazımda bekliyor sanki. Bu nasıl bir hormon yahu anlamadım ben
Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah canım şakaydı tabiki üzülmem erkek olsa da herşeyin en iyisini Rabbim bilir.. ama şöyle bi durum da var iki oğlum olursa 3. Yü daha isteyemem yaşım 32 artık çok gücüm tahammülüm kalmadı ☺
Arkadaşım bende 31 deyim üçüncü olacak nasip olursa bende düşünmüyordum ama Rabbim verince veriyor demek vermeyince de uğraşaan olmuyor her çocuk anneyi biraz daha gençlestirimiş diyorlar bakalım gerçekten öyle olacak mı
bu arada biz sırf kız kardeşiz erkek yok (torunlarda erkek kız karışık)
eşim de tam tersi hep erkek kardeş hiç kız yok (yorumlarda da kız olmadı hiçk
Ben bugun 12+1 gittim daha çok erken dedi söylemedi ama bazi arkadaslar erkenden ögrendiler 12 haftalarinda doktora gore degisiyor demekki ama 16 hafta kesin haftasi ogrenmek icin