2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah gençleşiriz canım benim gözümün altı hep mordur çöktüğümü hissediyorum artık ☺

benim annemin de ilk oğlu olmuş abim doğduktan 9 ay sonra zehirli ishal olmuş vefat etmiş.. sonra ben olmuşum ve sonra erkek kardeşim ☺ benim de ilk oğlum doğunca annem benim gibi ilk oğlun oldu dedi inşallah anneme çekerim bakalım nasip ❤☺ hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

âh cennette şefaatcisi olsun inşallah anneciğinin
benim de 3 yaşında bir ablam vefat etmiş
annemin ikinci yavrusu idi
cennette bekliyorlar inşallah

Yaa benimde bir abim 1 yaşında zehirli ishalden vefat etmiş kaç yılıydı ozamanlar yaygınmıydı acaba

Merhaba bende Bursa dan ilk gebeliğim yaş 30 kilo 64 tahmini doğum tarihi 8.11.2020

arkadaşım 11+0 henüz çok küçük olabilir diye düşünüyorum ama doktorun tecrübesine bağlı belkide burada çok erken öğrenenler var hakikaten
Nub teorisine göre tahmin yapılabilir eğer bebek önde gidiyorsa belki doktor görebilir de

Canım çok sevindim her şey yolundaymış ve cinsiyetini de öğrenmişsin hayırlı olsun
Darısı başıma

Canım ölçümlerin sağlıklı çıkmasına çok sevindim hayırlı olsun cinsiyetini de bir sonrakinde kesin öğrenirsin bence

Kızlar merhaba bugün o kadar kötüydüm ki ancak biraz kendime gelip buraya bakabildim. Ne güzel mutlu haberler var bugün hep maşallah benim son 1-2 haftadır kusmam geçmişti bulantım da azalmıştı. Bugün sabah biraz yürüyüş yapayım dedim dışarı çıktım çıkmaz olaydım sokakta bir öğürme bir kusma geldi ki kendimi eve nasıl attığımı bilemedim çok utandım bütün gün de midem bulandı. Artık 12. Haftamdayım hala bitmeyip böyle devam etmesi çok canımı sıktı. Allah’a yine şükrettim ki bu dönemimde evde olabildim ya bir de işe gidiyor olsaydım dedim

Valla gun gunu tutmuyo canim 12. Haftada 16. Haftada diyolar 9 ay surende varmis bunyeye gore degisiyo iste insallah en kisa zamanda atlatiriz ben kusmayincada kebdimi kotu hissediyorum kesin bisey oldu diyorum

Canim senin yain daha gencmis kiz benimkini hic soylemeyeyim Rabbim gonlumuze gore versin

Allah yardımcın olsun canım inş biran önce geçer. Evde olduğum için bende çok dua ediyorum.

Kızlar bebeği hissedenler var mı,benim 2 gündür bir seğirme şeklinde hissediyorum sanki

Ben bugun 12+1 gittim daha çok erken dedi söylemedi ama bazi arkadaslar erkenden ögrendiler 12 haftalarinda doktora gore degisiyor demekki ama 16 hafta kesin haftasi ogrenmek icin
Burda nuba göre bakan kişiler var konuya gir bebegin resmini at yorumlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…