2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ölçümden nasıl belli oluyor hayırlı olsun adına çok sevindim

Kızlar ıkılı test ıcın karından mi bakıyorlar vajınal usg ıle mı baktılar yarın kontrolüm var

Benimde haftaya salı var hayırlı haberler al inşanlah kuzum
Canim insallah ikimizde guzel haberlerle geliriz bakalim saliyi iple cekecez

Kızlar ıkılı test ıcın karından mi bakıyorlar vajınal usg ıle mı baktılar yarın kontrolüm var
Canim ikili teste kan tahliliyle bakiliyo bide dr ense olcumu falan yapiyo oda karindan bakiliyor guzel haberlerle gel insallah

Canim ikili teste kan tahliliyle bakiliyo bide dr ense olcumu falan yapiyo oda karindan bakiliyor guzel haberlerle gel insallah
İnşalalh canım benim yaa

Merhaba arkadaşlar benim bulantım azaldı biraz 2 günüdür midem bulanıyor ama atmıyorum bu seferde şiddetli baş ağrısı başladı benim gibi olan var mı

Evet canim 12 haftayi gecince biraktik
Günaydın arkadaşlar.Ya ben birsey sormak istiyorum yorumlari okurken ilac kullananlar var bayağı bu ilaclar ne icin mide bulantısı yada farklı bir durumu olanlar icinmi.ben sadece folik asit kullanıyorum folatro.acikcası virüsten dolayı kan tahlili vs hicbirsey istemedi dr. Şimdiye kadar.ilk muayenede isticekti büyuk ihtimal ama virüsten dolayı seni hastaneye göndermicem dedi.burda okuyunca bu ilaçları bütün hamileler kullanmıyordur dimi

Bende sadecefolikasit kullanıyorum şuan 12. Haftadan sonra balık yağı ve multivitamin vereceğini söyledi doktorum

Merhaba arkadaşlar benim bulantım azaldı biraz 2 günüdür midem bulanıyor ama atmıyorum bu seferde şiddetli baş ağrısı başladı benim gibi olan var mı
Benmde çok baş ağrım var migrenim var bide üç dört gün çekiyorum ağrıyı şuan dünden beridir çekiyorum ve mide bulantısı yapıyo migren çok bulanmaz midem baş ağrısı gelince çok artıyo çok kötü gerçekten günlerce çekmek

hos geldin arkadaşım
kimisi bulantiya karşı ilaç kullanıyor
kimisi kan ilacı kullanıyor
kimisi de benim gibi iğne ve aspirin kullanıyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Selamün aleyküm hanımlar
bugun randevusu olan var mı
Allah hayırlı güzel bir gün nasip etsin inşallah
iftara ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdiden
Benim de son iki gün randevuya

Benim vajinalde bakıldı kuzum rahim ağzı açıklığım ve bazı damarlar ölçüldü. Erken doğum riski ve preeklampsi riski varmı diye.

Günaydın kizlar muayene oldum 12+4cikti normalde tam12 haftalık ense ölçüsü 1.34 çok iyi dedi doktor ama cinsiyet için erken dedi smdi ikili test için devlet Hastanesi'ne geldim
Benim doktorumda dün tam olarak ayni seyleri söyledi bizim bebislerimiz cinsiyet icin bizi bekletecek anlasilan

Yokcanim ben igne falan kullaniyirdum biraktim ama sen kacinci haftadasin kan degerlerine bakip bi eksik varsa ona gore doktor vitamin yaziyor vede 12.gaftadan sonra folik asiti biraktirip baska bitamin veriyor

Bende sadecefolikasit kullanıyorum şuan 12. Haftadan sonra balık yağı ve multivitamin vereceğini söyledi doktorum
Canim balik yağı kullanma bende en jalitrli balik yagi aldim kime dorduysam kullanma dedi ne kadar iyide olsa bizler %100 bilemeyiz icerisini dediker bebege zarari olabiliyormus bence sende ceviz ye balik yiyebiliyorsan balik tuket arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…