2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kizlar muayene oldum 12+4cikti normalde tam12 haftalık ense ölçüsü 1.34 çok iyi dedi doktor ama cinsiyet için erken dedi smdi ikili test için devlet Hastanesi'ne geldim
Masallah canim insallah ikili teste guzel cikar

Canim ınsallah gerek yoktur Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

6 ay nası sabretcem ben kucağıma almak icin bilmiyorum daha onceki kontrollerde hamile olduğumu bile hissetmemistim ben ama elini ayağnı her seyini gorunce hemen kucağma alasım geldi.
Aman zamaninda gelsinler canim insan inanamiyo dimi yeri rahat annesi bosver bi tekmelerini hissetsen cok guzel bir duygu

Gozunaydin canim annesini meraklandirdi iyice desene valla onlarda simdiden naz yapiyo Rabbim gonlumuze gore versin

Ya dündu benimde kontrolüm buyumus kipir kipir görünce ayni seyleri hissettim biran önce kucagima alsam diye ama tabi uykusuz geceler süt kokan ustum basim bunlari dusununce azicik daha dursun karnimda birlikte gezelim dedim
Benimkileri cok yaramazdi uykusuz her gece uyku ne kadar tatli bir uykuydu ya yaninda biri olsada versm 5 dk yatsam diyodum sut kokusu 8 sene ara verdik bakalim nasil olacak insallah akilli olur bidiklar annesiyle birlikte yatar bizlerle kalkarlar

Dün benim de kontrolüm vardı ve bebeğime kız dedi doktor. Sanki erken dönemde herkese kız diyorlar gibi geldi bana. Sağlıkla gelsin bakalım kuzularımız.
İlk hamileliğimde 12.haftada kıza benziyor demişti banada doktorum. 16.haftada erkek olduğunu öğrenmiştik ve oğlum oldu

Dün benim de kontrolüm vardı ve bebeğime kız dedi doktor. Sanki erken dönemde herkese kız diyorlar gibi geldi bana. Sağlıkla gelsin bakalım kuzularımız.
Kesinlikle bişey almayın çok değişiyor benim bir arkadaşımın 26 haftada değişti çıkıntı pek belli olmadığı için kıza benzetiyorlar erkek denilenler muhtemelen doğrudur

Kesinlikle bişey almayın çok değişiyor benim bir arkadaşımın 26 haftada değişti çıkıntı pek belli olmadığı için kıza benzetiyorlar erkek denilenler muhtemelen doğrudur
Aynen beklemek lazım. Zaten kızımdan çoğu eşyayı saklıyorum. Epeyce kıyafeti var.

Genital bölge henüz gelişmediği için olabilir galiba banada kız diyecek en iyisi öyle düşüneyim

ilk bebegin mi cnm? baska forum da da gördüm seni..erkek istiyorsun sanirim gonlunebgore olsn inşallah
Bende işte ovulasyon takip falan yaptım erkek ihtimali yükselsin diye şansımı denedim gerisi allahın kız olursada yinede üzülmeycem

Bende işte ovulasyon takip falan yaptım erkek ihtimali yükselsin diye şansımı denedim gerisi allahın kız olursada yinede üzülmeycem
tabiki oyle cnm taktir neyse boynumuz kildan incedir..haktan hayirlisi olsun insallah. gonlune gore bi oglusun olur insallah ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…