Günaydın kizlar muayene oldum 12+4cikti normalde tam12 haftalık ense ölçüsü 1.34 çok iyi dedi doktor ama cinsiyet için erken dedi smdi ikili test için devlet Hastanesi'ne geldim
Geçen hafta vajinal baktı bu hafta sa karından baktım dedi tabi karından bakılıyor mu diyemedim ins gerek yoktur canım hem maddi hem manevi endiseliydim biraz ama rahim ağzı da hep oluyorum bir anda kısalıyormuş aniden bebek düşüyormuş Allah korusun sanırım 9 ay elim kalbimde yaşayacağım korkudan
6 ay nası sabretcem ben kucağıma almak icin bilmiyorum daha onceki kontrollerde hamile olduğumu bile hissetmemistim ben ama elini ayağnı her seyini gorunce hemen kucağma alasım geldi.
Kızlar ben de doktordan geldim ense burun kemiği kalp beyin fln baktı sıkıntı görmedim dedi doktor. 11+6yım ama 12+2ye göre uyumlu göründü. 2li test için kan verdim. Ama cinsiyet söyleyemedi malesef
Bi de ben kendi takip doktoruma gitmedim bu detaylı olduğu için onun önerdiği başka doktora gittim ama benden başka tahlil de istemedi ilaç vitamin fln da konuşmadık. Ben galiba folik asite devam
Ya dündu benimde kontrolüm buyumus kipir kipir görünce ayni seyleri hissettim biran önce kucagima alsam diye ama tabi uykusuz geceler süt kokan ustum basim bunlari dusununce azicik daha dursun karnimda birlikte gezelim dedim
Benimkileri cok yaramazdi uykusuz her gece uyku ne kadar tatli bir uykuydu ya yaninda biri olsada versm 5 dk yatsam diyodum sut kokusu 8 sene ara verdik bakalim nasil olacak insallah akilli olur bidiklar annesiyle birlikte yatar bizlerle kalkarlar
Dün benim de kontrolüm vardı ve bebeğime kız dedi doktor. Sanki erken dönemde herkese kız diyorlar gibi geldi bana. Sağlıkla gelsin bakalım kuzularımız.
Dün benim de kontrolüm vardı ve bebeğime kız dedi doktor. Sanki erken dönemde herkese kız diyorlar gibi geldi bana. Sağlıkla gelsin bakalım kuzularımız.
Kesinlikle bişey almayın çok değişiyor benim bir arkadaşımın 26 haftada değişti çıkıntı pek belli olmadığı için kıza benzetiyorlar erkek denilenler muhtemelen doğrudur
Kesinlikle bişey almayın çok değişiyor benim bir arkadaşımın 26 haftada değişti çıkıntı pek belli olmadığı için kıza benzetiyorlar erkek denilenler muhtemelen doğrudur
tabiki oyle cnm taktir neyse boynumuz kildan incedir..haktan hayirlisi olsun insallah. gonlune gore bi oglusun olur insallah ne zaman gideceksin doktora?
tabiki oyle cnm taktir neyse boynumuz kildan incedir..haktan hayirlisi olsun insallah. gonlune gore bi oglusun olur insallah ne zaman gideceksin doktora?
Düz yatarken gece alt tarafımda bi küçük sertlik vardı top gibi sanırım keseydi tabi daha karın büyümesi fln yok ama sizde de varmı hissettiniz mi böyle bişey
Düz yatarken gece alt tarafımda bi küçük sertlik vardı top gibi sanırım keseydi tabi daha karın büyümesi fln yok ama sizde de varmı hissettiniz mi böyle bişey