2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gözün aydın canım çok şükür hers3y yolunda keske biraz cinsiyet konusunda tahmin yapsaydı ya merak ettim ☺

balık yağı onermıyoruz dedi doktorum yani bi faydası olmadığı kanıtlanmıs ama her multivitaminin icinde var ben de bugun fol,ik asiti bırakıp multivitamıne geccem hap yutamıyorum folik asit iyi minikti
Evet canım çoğu balık yağı değil zaten piyasa da satılan takviyelerin. Dış kapsülününse zararları çokmuş. Bol su al birde boğazına doğru ilacı koy lüppp diye gider inş

Düz yatarken gece alt tarafımda bi küçük sertlik vardı top gibi sanırım keseydi tabi daha karın büyümesi fln yok ama sizde de varmı hissettiniz mi böyle bişey
evet bende de oluyo cnm bebek oyaklasik 2 haftadir uzanip öyle takip ediyirum sonra uer degistiriyor
Ben düz yattığım zaman karnımda seğirme gibi oluyor. Hareket mi ediyor bilemiyorum
Neey neey bana da anlatın ben de yapayım

Neey neey bana da anlatın ben de yapayım
anlatıyorum hemen cnmsabah uyandigim da genelde yatak tan kalkmadan once elimi tam kasik hizasi cok yukari cikmadan cok asagida yani gezdiriyorum soyle sert limon ama yayvan tabi cok buyuk degiller zaten. bisey hissediyirum baska yerde aynisi yok kesinlikle biraz boyle elliyirum dagilip kayboluyo gun içerisinde bazen sag alt kasik bazen sol ust kasik ta farkediyorum bazen de tam ortada.bebek buyudukce yukari dogru cikar ve kocaman olur zaten cok ugrasmana gerek kalmaz hissetirir kendini.3 bebisimde de tecrube ettim. doktorda dogrulamisti..

Yaaa ne güzel erkenden bebeklerinizin hareketlerini hissediyosunuz. Benimki ultrasonda bugün oynuyodu ama ben hiç hissetmiyorum

Ben de bi deneyeyim bakalım nasılsa erken, belli olmaz diye hiç dikkat etmiyodum

Benim iki kızım var inşanlah Buda erkek olsun başkada birşey istemiyorum
Benim bir erkek kaybım var çok şükür birde kızım var bu yüzden herkes eşimin ailesi eşim benim ailem erkek istiyor sağlıklı olsun inşallah bebeklerimiz hayırlı evlat versin allah.. sağlıkla kucağımıza alalım

Inşnalh canım benim işte insan iki cinsiyeti de istiyor degişik olsun Allah ikisinide tatırsın herkese

Yaaa buldumm eşime söyledim heyecanlı heyecanlı, ben biliyodum ki zaten diyo tutunca topak gibi ele geliyormuş öyle tarif ediyo

Ayy mucize resmen biraz dürtükledim bastırdım buldum sonra da çocuğu rahatsız mı ettim diye vicdan azabı çektim
evet bende cok bastirmadan rahatsiz etmeden okşuyorum bazen..korkma yerleri saglam sert darbe olmadan hic bisey olmaz insallah ..ben küçük oglan oynuyoruz havasinabkac defa yumruk atti oraya korkmadım degil

evet bende cok bastirmadan rahatsiz etmeden okşuyorum bazen..korkma yerleri saglam sert darbe olmadan hic bisey olmaz insallah ..ben küçük oglan oynuyoruz havasinabkac defa yumruk atti oraya korkmadım degil
Yaramaz kardeşine neler yapıyor öyle sen dikkat et yine de aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…