- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Kızlar ben de doktordan geldim ense burun kemiği kalp beyin fln baktı sıkıntı görmedim dedi doktor. 11+6yım ama 12+2ye göre uyumlu göründü. 2li test için kan verdim. Ama cinsiyet söyleyemedi malesef
Bi de ben kendi takip doktoruma gitmedim bu detaylı olduğu için onun önerdiği başka doktora gittim ama benden başka tahlil de istemedi ilaç vitamin fln da konuşmadık. Ben galiba folik asite devam
Evet canım çoğu balık yağı değil zaten piyasa da satılan takviyelerin. Dış kapsülününse zararları çokmuş. Bol su al birde boğazına doğru ilacı koy lüppp diye gider inşbalık yağı onermıyoruz dedi doktorum yani bi faydası olmadığı kanıtlanmıs ama her multivitaminin icinde var ben de bugun fol,ik asiti bırakıp multivitamıne geccem hap yutamıyorum folik asit iyi minikti
Düz yatarken gece alt tarafımda bi küçük sertlik vardı top gibi sanırım keseyditabi daha karın büyümesi fln yok ama sizde de varmı hissettiniz mi böyle bişey
evet bende de oluyo cnm bebek oyaklasik 2 haftadir uzanip öyle takip ediyirum sonra uer degistiriyor
Neey neeyBen düz yattığım zaman karnımda seğirme gibi oluyor. Hareket mi ediyor bilemiyorum
Dün benim de kontrolüm vardı ve bebeğime kız dedi doktor. Sanki erken dönemde herkese kız diyorlar gibi geldi bana.
Rabbim gonlune gore versin canim
Duz yatinca sag sol kasigi inceleyince kesenin bulundugu yer biraz daha farkli oluyo veya bana oyle geliyoDüz yatarken gece alt tarafımda bi küçük sertlik vardı top gibi sanırım keseyditabi daha karın büyümesi fln yok ama sizde de varmı hissettiniz mi böyle bişey
anlatıyorum hemen cnmNeey neeybana da anlatın ben de yapayım
Bende aynı şekilde segrime gibi hissettim. Gaza felan hiç benzemiyorduBen düz yattığım zaman karnımda seğirme gibi oluyor. Hareket mi ediyor bilemiyorum
Ben de bi deneyeyim bakalımanlatıyorum hemen cnmsabah uyandigim da genelde yatak tan kalkmadan once elimi tam kasik hizasi cok yukari cikmadan cok asagida yani gezdiriyorum soyle sert limon ama yayvan tabi cok buyuk degiller zaten. bisey hissediyirum baska yerde aynisi yok kesinlikle biraz boyle elliyirum dagilip kayboluyo gun içerisinde bazen sag alt kasik bazen sol ust kasik ta farkediyorum bazen de tam ortada.bebek buyudukce yukari dogru cikar ve kocaman olur zaten cok ugrasmana gerek kalmaz hissetirir kendini.3 bebisimde de tecrube ettim. doktorda dogrulamisti..
Ben kızımın kıyafetlerini hep verdim artık kız olursa da erkek olursa da yeni olacakAynen beklemek lazım. Zaten kızımdan çoğu eşyayı saklıyorum. Epeyce kıyafeti var.
Benim bir erkek kaybım var çok şükür birde kızım var bu yüzden herkes eşimin ailesi eşim benim ailem erkek istiyor sağlıklı olsun inşallah bebeklerimiz hayırlı evlat versin allah.. sağlıkla kucağımıza alalımBenim iki kızım var inşanlah Buda erkek olsun başkada birşey istemiyorum
Damar atar ya anlık uzun sürmez öyle oluyor.Bende aynı şekilde segrime gibi hissettim. Gaza felan hiç benzemiyordu
Inşnalh canım benim işte insan iki cinsiyeti de istiyor degişik olsun Allah ikisinide tatırsın herkeseBenim bir erkek kaybım var çok şükür birde kızım var bu yüzden herkes eşimin ailesi eşim benim ailem erkek istiyor sağlıklı olsun inşallah bebeklerimiz hayırlı evlat versin allah.. sağlıkla kucağımıza alalım
Yaaa buldummanlatıyorum hemen cnmsabah uyandigim da genelde yatak tan kalkmadan once elimi tam kasik hizasi cok yukari cikmadan cok asagida yani gezdiriyorum soyle sert limon ama yayvan tabi cok buyuk degiller zaten. bisey hissediyirum baska yerde aynisi yok kesinlikle biraz boyle elliyirum dagilip kayboluyo gun içerisinde bazen sag alt kasik bazen sol ust kasik ta farkediyorum bazen de tam ortada.bebek buyudukce yukari dogru cikar ve kocaman olur zaten cok ugrasmana gerek kalmaz hissetirir kendini.3 bebisimde de tecrube ettim. doktorda dogrulamisti..
Amin canım inşallahInşnalh canım benim işte insan iki cinsiyeti de istiyor degişik olsun Allah ikisinide tatırsın herkese
Böyle damar atar ya bazen çok uzun sürmez ya da gözümüz seğirir ya aynı onun gibi sağ kasıgımda oluyor Bazı anlar. gece sırt üstü yattığımda özellikleNeey neeybana da anlatın ben de yapayım
evt cnm aynen oyle gun icinde o yükseklik surekli yer degistiriyorYaaa buldummeşime söyledim heyecanlı heyecanlı, ben biliyodum ki zaten diyo tutunca topak gibi ele geliyormuş öyle tarif ediyo
Ya onu ben de farkediyodum ama hiç bebeğe yormadimBöyle damar atar ya bazen çok uzun sürmez ya da gözümüz seğirir ya aynı onun gibi sağ kasıgımda oluyor Bazı anlar. gece sırt üstü yattığımda özellikle
Ayy mucize resmenevt cnm aynen oyle gun icinde o yükseklik surekli yer degistiriyor
evet bende cok bastirmadan rahatsiz etmeden okşuyorum bazen..korkma yerleri saglam sert darbe olmadan hic bisey olmaz insallah ..ben küçük oglan oynuyoruz havasinabkac defa yumruk atti oraya korkmadım degilAyy mucize resmenbiraz dürtükledim bastırdım buldum sonra da çocuğu rahatsız mı ettim diye vicdan azabı çektim
Yaramaz kardeşine neler yapıyor öyleevet bende cok bastirmadan rahatsiz etmeden okşuyorum bazen..korkma yerleri saglam sert darbe olmadan hic bisey olmaz insallah ..ben küçük oglan oynuyoruz havasinabkac defa yumruk atti oraya korkmadım degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?