2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de hissediyorum bir haftadır falan küçük pıtıklar bazen ayakta hissediyorum bazen yatarken. Parmağımla kasığıma bir iki pıt pıt yapıyorum o da cevap veriyor kurban olduğum nasıl bir mucizedir

Merhaba herkese,
Uzun zamandır takip ediyordum ama şifremi unuttuğum için bir türlü giremiyordum kısmet bugüneymiş.12+0 günlük hamileyim,nasipse ben de Kasım annesi olacağım.Haftaya Çarşamba günü ikili test için randevum var.Bugün genel kontrole gittim,usg kağıdımı ekliyorum,cinsiyet tahmini var mı ? Birde orada yazan değerler normal midir ? Allah'ım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_7037.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 76
Gerçekten 12 haftalık mısınız 16 haftayla uyumlu bebeğiniz maşallah bu haftalarda bu kadar ilerde hiç görmemiştim boyu 12 hafta ama gerisi hep ilerde kağıtlar karışmış olmasın benim ilk doktorum yapıyordu

ya aslında altta ki değerleri görünce ben de bir tedirgin oldum ama doktorum bişey olsa söylerdi değil mi ?

Bende dayanamayıp bugün dr gittim çok şükür bi sıkıntımız yok hatta ilk dr memnun kalmadım Diğer dr gittim orada sıkıntı çıkmadı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

ya aslında altta ki değerleri görünce ben de bir tedirgin oldum ama doktorum bişey olsa söylerdi değil mi ?
Muhtemelen bir önceki hamilenin sonuçları ile karışmıştır tam 12+0 gözüküyor boyu Çünkü boy kilo herşeyi farklı ilk değerlerde

Merhaba herkese doktordan geldım sımdı cınsıyetımızı ogrendık erkek bebısımız yüzde yüz dedı organı bayağı oluşmuş çünkü gosterdı de . Detaylı ultrasona gırdım belki ondan daha kolay görünmüştür . Sağlıklı olduğunu soyledı ıkılı test yaptı sonucu da yüzde doksan temızdır dedı ölçüleri uyumlu dedı erkek annesı olacağım çok heyecanlandım

merhaba herkese

kontrollerden güze haberlerle gelmiş herkes. gözünüzaydın

bende alerji var tam bu aylarda çok rahatsız ediyor beni. aşı tedavisi görüyordum temmuzdan beri. coronadan gidemedim artık gittim bugün.doktor hiç bir sakıncası yok aşının dedi ve bende devam ediyorum tedavime. inş rahatlatır beni

Gözünüz aydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin ilk bebek mi?

Yaaa ne güzel erkenden bebeklerinizin hareketlerini hissediyosunuz. Benimki ultrasonda bugün oynuyodu ama ben hiç hissetmiyorum
Canim bizde hissetmiyoruz sadece sagdami soldami onuda elle kontrol edebiliyoruz eminin sende hissedersin onu

Inşnalh canım benim işte insan iki cinsiyeti de istiyor degişik olsun Allah ikisinide tatırsın herkese
Aminn canim insallah Rabbim herkesin gonlune gore versin

Ayy mucize resmen biraz dürtükledim bastırdım buldum sonra da çocuğu rahatsız mı ettim diye vicdan azabı çektim
kiz niye rahatsiz ediyon kuzuyu bisey olmaz canim insallah pit pitlarinida hissederiz
Bende dayanamayıp bugün dr gittim çok şükür bi sıkıntımız yok hatta ilk dr memnun kalmadım Diğer dr gittim orada sıkıntı çıkmadı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Sen hizini alamassin canim iki dr insan teleslaniyo iste sukur bisey yokmus Benimki daha haftaya bekliyecem mecburen bu seferde reflum var buna sukur insallah saglicakla aliriz kucagimiza
Gozunaydin canim yazini okuyunca tuylerim diken diken oldu ben bile heyacanlandim kuzum masallah size darisi bana insallahh

Canım benım hepımız ınsallh saglıkla doğuralım bebıslerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…