Merhaba herkese doktordan geldım sımdı cınsıyetımızı ogrendık erkek bebısımız yüzde yüz dedı organı bayağı oluşmuş çünkü gosterdı de . Detaylı ultrasona gırdım belki ondan daha kolay görünmüştür . Sağlıklı olduğunu soyledı ıkılı test yaptı sonucu da yüzde doksan temızdır dedı ölçüleri uyumlu dedı erkek annesı olacağım çok heyecanlandım
Canım Çok güzel haberler maşallah oğluşuna sağlıkla kucağına alırsın inş. Çin takvimi falan bakmışmıydın hiç hissettin mi oğlan olacak diye Benimki cinsiyet belli değil ama bende bebişimi erkek gibi hissediyorum bu aralar
Merhaba herkese doktordan geldım sımdı cınsıyetımızı ogrendık erkek bebısımız yüzde yüz dedı organı bayağı oluşmuş çünkü gosterdı de . Detaylı ultrasona gırdım belki ondan daha kolay görünmüştür . Sağlıklı olduğunu soyledı ıkılı test yaptı sonucu da yüzde doksan temızdır dedı ölçüleri uyumlu dedı erkek annesı olacağım çok heyecanlandım
Moralin bozulmasın canım risksiz çıkanlar da yüzde yüz doğru sonuç değil. Veya riskli çıkıp gayet sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki. Bol bol dua et, Rabbine emanet et bebeğini
Moralin bozulmasın canım risksiz çıkanlar da yüzde yüz doğru sonuç değil. Veya riskli çıkıp gayet sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki. Bol bol dua et, Rabbine emanet et bebeğini
Ikili testten geldim kizlar,13+2 günlük tam uyumlu cikti.hic kımıldamadı yine ,eltimin 23 haftaya kadar hiç kiiimildamamis,sanırım baba tarafına çekti...Kan tahlili önümüzdeki hafta çıkcak,sabırla gün sayacağım....
Canım Çok güzel haberler maşallah oğluşuna sağlıkla kucağına alırsın inş. Çin takvimi falan bakmışmıydın hiç hissettin mi oğlan olacak diye☺ Benimki cinsiyet belli değil ama bende bebişimi erkek gibi hissediyorum bu aralar
Canım benim sakın ama sakın üzülme ıkı tane yakın akrabama yüzde doksan down dedıler çocuklar sağlam doğdu boşuna üzüldü . Senın ıcın dua edıcem . Insallah sağlıklı doğacak bebısın
Kan sonucu böyle çıktıysa önemseme benim de kızımda testlerden biri bu civarda çıktı 2 ayrı yerde yaptırmıştım biri farklı diğeri farklı çıkmıştı hiç önemsemedim bile aynı gün yapılan aynı testler farklı öıkar mı hiç.. burun kemiği ve ense kalınlığı riskte değilse üzme kendini