2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım Çok güzel haberler maşallah oğluşuna sağlıkla kucağına alırsın inş. Çin takvimi falan bakmışmıydın hiç hissettin mi oğlan olacak diye Benimki cinsiyet belli değil ama bende bebişimi erkek gibi hissediyorum bu aralar

Hayirli olsun saglikla gelsin insallah

Selam kızlar 2’li testimin sonucu geldi doktorumla telefonda görüştüm 1:211 çıktı
Riskli...
Fetal dna testi önerdi doktorum risksiz diye..
Cuma günü gidip yaptıracağım..
Moralimiz bozuldu tabiki

Selam kızlar 2’li testimin sonucu geldi doktorumla telefonda görüştüm 1:211 çıktı
Riskli...
Moralimiz bozuldu tabiki
Moralin bozulmasın canım risksiz çıkanlar da yüzde yüz doğru sonuç değil. Veya riskli çıkıp gayet sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki. Bol bol dua et, Rabbine emanet et bebeğini

Moralin bozulmasın canım risksiz çıkanlar da yüzde yüz doğru sonuç değil. Veya riskli çıkıp gayet sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki. Bol bol dua et, Rabbine emanet et bebeğini
Biliyorum ama zor bir süreç 1-2 saat oldu öğreneli unutmaya çalışıyorım bebeğim hissemesin üzüldüğümü..

Canım erkek çıkıyordu her şeyde benım herkes de erkek dıyordu öyle de oldu erkek hıssettım

Biliyorum ama zor bir süreç 1-2 saat oldu öğreneli unutmaya çalışıyorım bebeğim hissemesin üzüldüğümü..
Canım benim sakın ama sakın üzülme ıkı tane yakın akrabama yüzde doksan down dedıler çocuklar sağlam doğdu boşuna üzüldü . Senın ıcın dua edıcem . Insallah sağlıklı doğacak bebısın

Riskli...
Moralimiz bozuldu tabiki
Kan sonucu böyle çıktıysa önemseme benim de kızımda testlerden biri bu civarda çıktı 2 ayrı yerde yaptırmıştım biri farklı diğeri farklı çıkmıştı hiç önemsemedim bile aynı gün yapılan aynı testler farklı öıkar mı hiç.. burun kemiği ve ense kalınlığı riskte değilse üzme kendini

Riskli...
Moralimiz bozuldu tabiki
Hiç bozulmasın cnm,tedbirini al .138 gebede sadece 3 tanesi kesin sonuç veriyormuş.hic bozma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…