2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar 2’li testimin sonucu geldi doktorumla telefonda görüştüm 1:211 çıktı
Riskli...
Fetal dna testi önerdi doktorum risksiz diye..
Cuma günü gidip yaptıracağım..
Moralimiz bozuldu tabiki
Yaşın kaçtı senin canim ?

Selam kızlar 2’li testimin sonucu geldi doktorumla telefonda görüştüm 1:211 çıktı
Riskli...
Moralimiz bozuldu tabiki
Bir şey çıkmaz inşallah canım içini ferah tut, moralini bozma.

Kızlara katılıyorum bu test tek başına bir şey ifade etmiyor ense kalınlığı burun kemiği kalp anomalileri ve ayak parmaklarına bakılıyor. Bunların hepsi varsa bir anlam ifade eder.

Diğer test güzel sonuçlanır inşallah da aklın hep orda takılı kalmaz
Kan testim daha kotu ultrason normaldi

Riskli...
Moralimiz bozuldu tabiki
Canim Allahin izniyle bisey olmaz insallah kesinligi yoksa bu testler niye yapiliyorki dualarimiz seninle

Yeri rahat canim ekmek elden su golden ne kipirdayacak minnak bende ilkini 20.haftada ogrenmistim saglikli olsunlarda bekleyip gorcez artik

Merhaba arkadaşlar
Doktor tahmini kız deyince dayanamayıp aldımeşimin ailesinde de bizde de hiç kız çocuk yok hayırlısıyla bizim kız olacak inş
Cok guzel saglikli gunlerde giysin prenses cocuk kiyafetlerine bayiliyorum ya kendileri gibi cok sirin

D Dimitra85 canim ense kalınlığı kaçtı? Burun kemiği oluşmuş mu ? Önemli olan öncelikle onlar .. sonuçta bu testlerin %100 dogruluk payı yok .hiç ama hiç sıkma canını
evet biliyorum ama iste anne yuregi uzuluyir yinede
Cok hareketliydi burun kemigini tam olcemedi
Ense kalinligi 2.0

evet biliyorum ama iste anne yuregi uzuluyir yinede
Cok hareketliydi burun kemigini tam olcemedi
Ense kalinligi 2.0
Canim burun kemigini olcmuyorlar allah korusun onlarin burun kemigi olmuyormus rabbim herkese saglikli evlat nasii etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…