DDimitra85
canim ense kalınlığı kaçtı? Burun kemiği oluşmuş mu ? Önemli olan öncelikle onlar .. sonuçta bu testlerin %100 dogruluk payı yok .hiç ama hiç sıkma canını
Ece0605
canim desene boylu olacakhayirlidiula kucagina almak nasip olsun canim DDimitra85
canim benim arkadasimada aynisini soylemislerdi bu cocuk down dediler allaha sukur saglikli dogdu hic biseyi yok sendd üzülme burun ense bunlar onemli
Kızlara katılıyorum bu test tek başına bir şey ifade etmiyor ense kalınlığı burun kemiği kalp anomalileri ve ayak parmaklarına bakılıyor. Bunların hepsi varsa bir anlam ifade eder.
Kan sonucu böyle çıktıysa önemseme benim de kızımda testlerden biri bu civarda çıktı 2 ayrı yerde yaptırmıştım biri farklı diğeri farklı çıkmıştı hiç önemsemedim bile aynı gün yapılan aynı testler farklı öıkar mı hiç.. burun kemiği ve ense kalınlığı riskte değilse üzme kendini
Ikili testten geldim kizlar,13+2 günlük tam uyumlu cikti.hic kımıldamadı yine ,eltimin 23 haftaya kadar hiç kiiimildamamis,sanırım baba tarafına çekti...Kan tahlili önümüzdeki hafta çıkcak,sabırla gün sayacağım....
DDimitra85
canim ense kalınlığı kaçtı? Burun kemiği oluşmuş mu ? Önemli olan öncelikle onlar .. sonuçta bu testlerin %100 dogruluk payı yok .hiç ama hiç sıkma canını