2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar 2’li testimin sonucu geldi doktorumla telefonda görüştüm 1:211 çıktı
Riskli...
Fetal dna testi önerdi doktorum risksiz diye..
Cuma günü gidip yaptıracağım..
Moralimiz bozuldu tabiki
Canım banada yaştan dolayı ya aminiyosentez yada fetal dna testi dedi karar veremedik. Bu fetal dna yurt dışında yapılıyor nasıl olacak bu korona zamanında yurt dışında sağlık sistemi çöktü

Ayy canim Rabbim diline baglasin valla bu son cunku hamileliklerim zor geciyo benim Rabbim ikisinde tattirsin bize kizcelerin kac yasinda senin
Biri 4 digeri 8 yaşında canım gerçekten benimde son bu inşnalh şu son şansımızda tutar çok heyecanlıyım inşanlah bizde bu güzel haberi biribimize veririz inşanlah.

Bu arada bende de bulantilar tam gaz devam ama kan ilacini kestim inanilmaz artırıyormuş anladim ki bulantıyı.
Birde yeniden prilam dr yi kullanmaya başladım hala bulansam da iki gündür o feci hal yok gibi acaba diyorum düşüşe mi geçti

Biri 4 digeri 8 yaşında canım gerçekten benimde son bu inşnalh şu son şansımızda tutar çok heyecanlıyım inşanlah bizde bu güzel haberi biribimize veririz inşanlah.
Benimkide 8 _11 yaslarindalar canim insallah Rabbim gonlumuze gore hayirlisini sagliklisini nasip etsin kismet bakalim Rabbim neylerse guzel eyler

Bende dedimki ya banlandi ya da mide bulantilari tavan yaptin insallah dususe gecmistir canim benimde azaldi gibi refluye devam bi degisigim

Benimkide 8 _11 yaslarindalar canim insallah Rabbim gonlumuze gore hayirlisini sagliklisini nasip etsin kismet bakalim Rabbim neylerse guzel eyler
Onlar can ya maşallah sana öyle yardim edecekler ki küçük anne olacaklar biraz daha iyi misin sevgi benim daha iyi gibi haftasonu oturup ağlamıştım şimdi o raddeye gelmiyorum

Onlar can ya maşallah sana öyle yardim edecekler ki küçük anne olacaklar biraz daha iyi misin sevgi benim daha iyi gibi haftasonu oturup ağlamıştım şimdi o raddeye gelmiyorum
Canim yaslarida artik buyuk ya anliyolar herseyi anne egilme anne agir kaldirma gercekten kiz cocuklari cok farkli Rabbim sanada bi kizce nasip etsin insallah sukur canim biraz daha iyiyim ama reflum hale gecmedi buna sukur diyelim degilmi

Kızlar merhaba bayadir yazamıyorum. Ancak yorumları okuyup çıkıyorum. Arkadaşım 7haftalik hamiş fakat migreni var bulantı hapı olarak hangisini önerirsiniz
Canım bende migren hastasiyim ileri derece arkadaşının haftalarında bende bir atak geçirdim 3 gun sürdü aralıklarla 6 parol içtim birde alnıma ve sakaklarima pamuk içine karabiber koyup kolonyayla ıslatıp bagladim nette tam anlatımı var bakıp yapsın

Bulantı için zofran zofer onyzd inanılmaz bas ağrısını migreni tetikliyor mutlaka ağrıyı başlatıyor
Dramamine titreme halsizlik ve kafada ağırlık yapan bir uyku veriyor
Ben prilam dr kullanıyorum hepsini denedim en iyisi bu gebelik kategorisi de A yani güvenli ve baş ağrısı yapmıyor
Çok kötü hissettiğinde acil de serumla metpamid de yaptırabilir ağızdan alınca metpamid de bende baş ağrısı yapıyor

Kızlar merhaba bayadir yazamıyorum. Ancak yorumları okuyup çıkıyorum. Arkadaşım 7haftalik hamiş fakat migreni var bulantı hapı olarak hangisini önerirsiniz
Canim ben zafron kullaniyodum migreni tetikliyomus ama arkadslar prillamin cok iyi geldigini soyluyolardi

Canim yaslarida artik buyuk ya anliyolar herseyi anne egilme anne agir kaldirma gercekten kiz cocuklari cok farkli Rabbim sanada bi kizce nasip etsin insallah sukur canim biraz daha iyiyim ama reflum hale gecmedi buna sukur diyelim degilmi
Amin canım benim oğlanlarda öyleler her isime yardim ediyorlar ama kizlar gibi bebek merakı olmuyor tabi daha cok bana kıyamıyorlar beni hasta sanıyorlar bebek fikri daha cok uzak geliyor saka gibi geliyor 9 ve 6 yaşındalar

Amin canım benim oğlanlarda öyleler her isime yardim ediyorlar ama kizlar gibi bebek merakı olmuyor tabi daha cok bana kıyamıyorlar beni hasta sanıyorlar bebek fikri daha cok uzak geliyor saka gibi geliyor 9 ve 6 yaşındalar
Cocuklar ne yapsin gercekten oyleyiz hep lavabolarda yemek yiyemiyoruz devamli yataktayiz insallah tadina variriz canim uzun surmez benim kizlerimda sen ne bicim hamilesin insanin cani bisey ister babam market market arar hani tv gibi diyo ama ben tik yok

Sizinle ayniyiz benim kizim 8 oglumda 11 yasinda bakalim 3.bebis ne olucak çin takvimi kiz diyor fakat benim sol tüp yok tuttuysa sagdan tutmustur kesemde sagda zaten erkek olucak gibi sizde boyle tecrube eden oldumu

Sizinle ayniyiz benim kizim 8 oglumda 11 yasinda bakalim 3.bebis ne olucak çin takvimi kiz diyor fakat benim sol tüp yok tuttuysa sagdan tutmustur kesemde sagda zaten erkek olucak gibi sizde boyle tecrube eden oldumu
Ay valla benim bütün belirtiler erkek yumurtlama günü gebe kaldım ayaklarım buz gibi hiç ısınmıo çin takvimi erkek diyo falan filan ama bugün öğrendimki doktor görümceme yüzde 60 ihtimal kız demiş ama daha net birşey yok demiş. Bunu söyleyen perintalogum kadın doğumcuma önümüzdeki ay gidicem o ne derse ona inanıcam gibi gözüküo

Seninle günlerimiz birebir aynıymış benimde önümüzdeki aya kaldi bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…