Tansiyonun yükselmektense düşük olması daha tercih edilir şimdilik çok yüksek degil tansiyonun yüksek tansiyon gebelikte pek istenmez tuza falan dikkat et canim yükselmesin dr un tabiki daha ayrıntılı anlatır ama 12 çok yuksek degil korkma benim diğer gebeliklerde 7 ye 4 e kadar duser genelde düşük seyrederdi dr üstünde durmazdı yükselmesin de derdi sebeblerini araştırmıştım ama şimdi hatırlamıyorumKızlar günaydın. Yarın doktor kontrolum var o yüzden bugün sağlık ocağında kan ve idrar testlerini yaptırdım. Kan henüz çıkmadı ama idrarda protein pozitif çıktı. Değer 0.15 yazıyor. Her zaman 10-8 civarında olan tansiyonum da 12-10 çıktı. Açıkçası endişe ettim, bu durumu yaşayan var mı aramızdaneler yapmam lazım. Yarın hastanede idrar testini tekrar ettirmeyi miyim
Bunu sana neden dememiş görümcene demiş tuhaf geldiEvet %60 kız demiş ama emin olamadım demiş
Benim de hep düşük aynen üzerinde durmuyor yüksek olmasın yeter ki diyorTansiyonun yükselmektense düşük olması daha tercih edilir şimdilik çok yüksek degil tansiyonun yüksek tansiyon gebelikte pek istenmez tuza falan dikkat et canim yükselmesin dr un tabiki daha ayrıntılı anlatır ama 12 çok yuksek degil korkma benim diğer gebeliklerde 7 ye 4 e kadar duser genelde düşük seyrederdi dr üstünde durmazdı yükselmesin de derdi sebeblerini araştırmıştım ama şimdi hatırlamıyorum
Canım geçmiş olsun, evde tansiyon aleti varsa sık sık kontrol etKızlar günaydın. Yarın doktor kontrolum var o yüzden bugün sağlık ocağında kan ve idrar testlerini yaptırdım. Kan henüz çıkmadı ama idrarda protein pozitif çıktı. Değer 0.15 yazıyor. Her zaman 10-8 civarında olan tansiyonum da 12-10 çıktı. Açıkçası endişe ettim, bu durumu yaşayan var mı aramızdaneler yapmam lazım. Yarın hastanede idrar testini tekrar ettirmeyi miyim
Evet canım senle ben hemen hemen aynıyız takip ediyordum seni:) Doktora gidip kesinleştiremediğim için yazmadım buraya. Dün kesinleşti artık dedim ben de katılayım aranıza.Kız 12 hafta diyorsun neredeyse seninle aynı zamanda gebe kalmıs hiç sölemiyosun
Bana cinsiyet partisi yapmak istemişler sürpriz doktoruda ayarlamışlar bana cinsiyeti göstermedi diyip görümceme sölicekmiş cinsiyeti ama doktor partiyi yapmamalarını çünkü cinsiyeti gerçekten göstermediğini sadece %60 kız olabileceğini bu oranında çok düşük olduğunu sölemiş. O yüzden bana sölemeyip görümceme sölemişBunu sana neden dememiş görümcene demiş tuhaf geldi
14. Haftamdayim benim geçti. Zaten kusma yoktu da aşırı ağız tatsizligi mide şişkinliği hafif bulantı şeklindeydi. 13.haftadan itibaren yavas yavaş azaldı. Şu an bir tek goguslerimde hafif sizi, ara sıra karın ve kasık ağrısı var, bir de hafif mide siskinligi. Onun dışında rahatladimGeçmedi canım geçmiyor 12 haftaya geldim azalmıyor aynı devam ediyor iştah yok halsizlik hastalık hali kötü bir durumdayım kendime de arkadaşlarada sabir sabir diyorum başka birşey gelmiyor elimizden ağlıyorum bazen hep mutsuzum bu hafta dr a gideceğim perşembe günü zofer diye bir ilac varmış ağır diyorlar çok sabrettim ama artık onu yaz diyeceğim dr a arada bari kullanırım diyorum bir hafta daha bir hafta daha diye diye bugüne geldik şükür diyorum simdi de 16 hafta diyorlar bekliyorum Yata yata
Hoşgeldin canim hayırlı olsun sağlıkla inşallah tamamlaEvet canım senle ben hemen hemen aynıyız takip ediyordum seni:) Doktora gidip kesinleştiremediğim için yazmadım buraya. Dün kesinleşti artık dedim ben de katılayım aranıza.
Canim proteinle alakali bi bilgim yok ama tansiyon her insana gore degisiyo mesala benimki 9-5 tir sen kendini kontrol et kndini iyi hissediyosan tansiyonun normaldirKızlar günaydın. Yarın doktor kontrolum var o yüzden bugün sağlık ocağında kan ve idrar testlerini yaptırdım. Kan henüz çıkmadı ama idrarda protein pozitif çıktı. Değer 0.15 yazıyor. Her zaman 10-8 civarında olan tansiyonum da 12-10 çıktı. Açıkçası endişe ettim, bu durumu yaşayan var mı aramızdaneler yapmam lazım. Yarın hastanede idrar testini tekrar ettirmeyi miyim
Değer yüksek değil ama takip edilmesi gerekir tansiyonun sa yüksek değil ama sen anlamadığın dönemde yükseliypr olabilir. Preeklampsi riski 20 haftadan sonra çıkar senin için erken ama takip edilmesi gerek.. tansiyon ve idrar yönünden.. eğer ödem oluşmaya başlar da şişersen o zaman tehlikeli kendini strese sokma eşin ailen özellikle dikkat etsin üzülürsen tansiyonun öıkar.. benim ilk hamileliğimde 27 haftada ortaya çıktı ve malesef 30 haftada doğum yaptımKızlar günaydın. Yarın doktor kontrolum var o yüzden bugün sağlık ocağında kan ve idrar testlerini yaptırdım. Kan henüz çıkmadı ama idrarda protein pozitif çıktı. Değer 0.15 yazıyor. Her zaman 10-8 civarında olan tansiyonum da 12-10 çıktı. Açıkçası endişe ettim, bu durumu yaşayan var mı aramızdaneler yapmam lazım. Yarın hastanede idrar testini tekrar ettirmeyi miyim
Canim bende Yarın 13 bitiyor 2 gündür düşüşe geçtiğini hissediyorum herşeyi denedim sadece gununun dolmasi gerekiyor hiç birşey fayda etmedi simdi prilam içiyorum sahurda o da yeterli geliyor eskisi gibi değilim tam geçmese de yasam kalitem yükseldi resmen yerlerde sürünüyordum ölüyordum artık butun hamilelere duam rabbim bulantısı ve rahat bir hamilelik versin benim yaşadıklarımı yaşatmasın diyorum benimde yeniden artmaz inşallah azalarak gider çünkü bazi arkadaslarin azalıyor sonra tekrar hortluyor14. Haftamdayim benim geçti. Zaten kusma yoktu da aşırı ağız tatsizligi mide şişkinliği hafif bulantı şeklindeydi. 13.haftadan itibaren yavas yavaş azaldı. Şu an bir tek goguslerimde hafif sizi, ara sıra karın ve kasık ağrısı var, bir de hafif mide siskinligi. Onun dışında rahatladim
Ben dün gittim ikili test ister misin diye sordu doktor. Yaptırmak istedim. 10 gün içinde çıkıyor sonuçları. Ense kalınlığı ve burun kemiğine de bakıyor evet. Cinsiyet için de kesin bir şey diyemem ama erkek olduğunu ima etti. 16. haftada daha kesin olurmuş.Kızlar 12. Hafta muayenesine gittiniz mi ? İkili test yapan oldu mu ? Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı mıııı ? Ve cinsiyet öğrenenler kimler
Sağ olasın canım hepimiz inşallah.Hoşgeldin canim hayırlı olsun sağlıkla inşallah tamamla
Ya gerçekten kız bebek şeyleri aşırı tatlı oluyo. Gönderip özendirmeyin bizi:)Ya kızlar şunlara bakar mısınız?valla aklımı kaçırıcağım sanırım Tam bizim kasım bebişlerimize önümüzdeki yaz giydirmelik
Bunların hepsi ben de tamam canim :) sadece ikili testi yaptırmadık. Cinsiyette yüksek ihtimal kız dedi ins.Kızlar 12. Hafta muayenesine gittiniz mi ? İkili test yapan oldu mu ? Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı mıııı ? Ve cinsiyet öğrenenler kimler
Hmm şimdi anladımBana cinsiyet partisi yapmak istemişler sürpriz doktoruda ayarlamışlar bana cinsiyeti göstermedi diyip görümceme sölicekmiş cinsiyeti ama doktor partiyi yapmamalarını çünkü cinsiyeti gerçekten göstermediğini sadece %60 kız olabileceğini bu oranında çok düşük olduğunu sölemiş. O yüzden bana sölemeyip görümceme sölemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?