Haklısın açken alınca daha çok etki ediyo ben de genelde kustuktan sonra alıyorum midem bombos kaldı diye. Yanlış anlama şaşırdım tutuyosn sanıp çünkü ben biraz olsun acıkınca bişey yemezsem anında kusmaya başlıyorum. Sürekli elimin altında beni tutacak ama midemi de bulandırmicak bişeyler bulundurmaya çalışıyorum
Kuzum mideni sakın boş bırakma daha fena olacaksın boşa şunu kullanırsan kesin bulantın geçer demiyim ama hafifletecek şeyler var bende zencefilli ballı çay iyi gelmişti limonata da. Yemek olarakta yoğurtlu pilav makarna bulandırmıyodu ama şekerli şeyler kötü yapıyor bir dee devamlı kendini meşgul edecek şeyler bul balkon yıka ne bilim bi diziye başla
Yaşım otuz ve ilk bebek baştan beri erkek hissediyordum ki eşimle deli gibi kız istememize rağmen. Sonra doktorum Kız deyince tuhaf olduk çok değişik duygu Rabbim isteyen her kadına yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah
Yaşım otuz ve ilk bebek baştan beri erkek hissediyordum ki eşimle deli gibi kız istememize rağmen. Sonra doktorum Kız deyince tuhaf olduk çok değişik duygu Rabbim isteyen her kadına yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah
Birkaç gündür göğüs hassasiyetim geri geldi. Onun dışında burdaki arkadaşlar sağol olsun onların tarifiyle bebeğimi artık hissediyorum kampanya vs takip etmeye çalışıyorum bir yandan da gözümle görüp alma hevesindeyim öyle geçiyor günler canım hep evde kalmaktan mı acaba isteksizlik derken neye karşı canım
Selamün aleyküm kızlar
24 saatlik ceza almışım konu dışı mesaj yazdığım için
nasılsınız?
yarın benim randevum var heyecan dorukta herşey yolunda mı sağlığı yerinde mi
ben sizler gibi bir şey de hiss etmiyorum karnımda hareket vs
üçüncü gebelik bu arada ilk değil
arkadaşım yaptırdın mi dediğin testi?
Moralini yüksek tut
bildiğim kadarıyla bunlar sadece tahmin
%100 kesin sonuç değil
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ne söylebilirim başka bilemedim arkadaşım
dualarimiz seninle
arkadaşlar yeni gelenlere bir hoş geldiniz diyeyim
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun inşallah
inşallah bende yarın hayirli haberler ile gelebilirim
Merhaba kızlar Ben bugun gıttim normalde 12. Haftadayım 11+5 gunluk cıktı o kadar harektlıkı ense ölçümü bir acıdan 1,2 baska acıdan 1,6 cıktı doktor normal dedı ıkılı kan testı ve ıdrar testıde yaptık haftaya cıkacak sonuc ınsallah ıyı cıkar cınsıyetıde erkekmıs
Merhaba kızlar Ben bugun gıttim normalde 12. Haftadayım 11+5 gunluk cıktı o kadar harektlıkı ense ölçümü bir acıdan 1,2 baska acıdan 1,6 cıktı doktor normal dedı ıkılı kan testı ve ıdrar testıde yaptık haftaya cıkacak sonuc ınsallah ıyı cıkar cınsıyetıde erkekmıs
Canim pregestan habini sen iciyomuydun cok bas donmesi yaptigi icin gece yatarken veya alttan aliyodum neyse sukur bitmis annem dun kapidan ugradi bana nasi zayiflamissin yuzune soylemek istemedim eve gitmis tlf aciyo insallah bu gunlerde gececek sukur halimize Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Birkaç gündür göğüs hassasiyetim geri geldi. Onun dışında burdaki arkadaşlar sağol olsun onların tarifiyle bebeğimi artık hissediyorum kampanya vs takip etmeye çalışıyorum bir yandan da gözümle görüp alma hevesindeyim öyle geçiyor günler canım hep evde kalmaktan mı acaba isteksizlik derken neye karşı canım
Aynen hep evde kalmaktan canimyaa evet bende konttol ederdim son zamanlarda daha belirginlesti elimle kontrol ediyorum hih yakaladim seni minniş diye seviyorumgogus hassasiyeti bendede arada duruyor sonra tekrar basliyor sen naptin ufaktan basladinmi alisverise ben begendiklerimi cekiyorum o sekilde siparis verecem bi kac siparis verimde rahatlayim yoksa dayanamiyorum
Kuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı . Sağlıklı olur inşallah bir sorun yaşamadan kucağına alırsın.
Benim sıpa da öyle bir durmuş ki elini başının altına koymuş gibi o yüzden ensesi kocaman görünüyor buraya da bırakayım sizce de elini başının altına mı koymuş :)
Aynen hep evde kalmaktan canimyaa evet bende konttol ederdim son zamanlarda daha belirginlesti elimle kontrol ediyorum hih yakaladim seni minniş diye seviyorumgogus hassasiyeti bendede arada duruyor sonra tekrar basliyor sen naptin ufaktan basladinmi alisverise ben begendiklerimi cekiyorum o sekilde siparis verecem bi kac siparis verimde rahatlayim yoksa dayanamiyorum
Canım ben de beğendiklerimi kaydediyorum birkaç parça beğendim ama yenidogan beğenemedim henüz. Dört gözle bekliyorum ki biraz daha normale dönelim de gözümle görüp beğenip öyle alayım Araba ve beşiklerde kampanya var mı diye bakıyorum arada.
Baya baya hissediyorum ya ay buraya noldu diyorum elimi götürüp yokluyorum ki bebek ordaaa Allah'ım nasıl güzel his, tarifsiz