2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum mideni sakın boş bırakma daha fena olacaksın boşa şunu kullanırsan kesin bulantın geçer demiyim ama hafifletecek şeyler var bende zencefilli ballı çay iyi gelmişti limonata da. Yemek olarakta yoğurtlu pilav makarna bulandırmıyodu ama şekerli şeyler kötü yapıyor bir dee devamlı kendini meşgul edecek şeyler bul balkon yıka ne bilim bi diziye başla

Doğru söylüyorsun kuzum bana da kız dedi ☺ Yaşın kaç peki
Yaşım otuz ve ilk bebek baştan beri erkek hissediyordum ki eşimle deli gibi kız istememize rağmen. Sonra doktorum Kız deyince tuhaf olduk çok değişik duygu Rabbim isteyen her kadına yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah

Amiiiinnnn . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum

Kizlar nasilsiniz bende 2 gundur buraya girmiyorum havalardan sanirim bi isteksizlik var onun disinda şukur iyiyim
Birkaç gündür göğüs hassasiyetim geri geldi. Onun dışında burdaki arkadaşlar sağol olsun onların tarifiyle bebeğimi artık hissediyorum kampanya vs takip etmeye çalışıyorum bir yandan da gözümle görüp alma hevesindeyim öyle geçiyor günler canım hep evde kalmaktan mı acaba isteksizlik derken neye karşı canım

Her şey yolundadır Allah'ın izniyle keşke hergün görme imkanımız olsa

Selam kızlar 2’li testimin sonucu geldi doktorumla telefonda görüştüm 1:211 çıktı
Riskli...
Fetal dna testi önerdi doktorum risksiz diye..
Cuma günü gidip yaptıracağım..
Moralimiz bozuldu tabiki
arkadaşım yaptırdın mi dediğin testi?
Moralini yüksek tut
bildiğim kadarıyla bunlar sadece tahmin
%100 kesin sonuç değil
Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ne söylebilirim başka bilemedim arkadaşım
dualarimiz seninle

Geç döllenme olmuştur o yüzden eksik çıkmıştır günü merak etme :)

Merhaba kızlar bugün hiç keyfim yok son progesteron hapimi ıctim çok şükür bitti.Bi mutsuz ruh halim var ☹
Canim pregestan habini sen iciyomuydun cok bas donmesi yaptigi icin gece yatarken veya alttan aliyodum neyse sukur bitmis annem dun kapidan ugradi bana nasi zayiflamissin yuzune soylemek istemedim eve gitmis tlf aciyo insallah bu gunlerde gececek sukur halimize Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Aynen hep evde kalmaktan canimyaa evet bende konttol ederdim son zamanlarda daha belirginlesti elimle kontrol ediyorum hih yakaladim seni minniş diye seviyorumgogus hassasiyeti bendede arada duruyor sonra tekrar basliyor sen naptin ufaktan basladinmi alisverise ben begendiklerimi cekiyorum o sekilde siparis verecem bi kac siparis verimde rahatlayim yoksa dayanamiyorum

Masallah bebisine tatildeyim diyor bidahaki gidisine ogrenirsin insallah

Haftasiini yakalar sonra gozunaydin canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin

Yarin kontrole gidecek arkadslardanda guzel haberler bekliyoruz insallah

Gununu yakalar canim benimde oyleydi duzeldi

Gözün aydın canım

Canım ben de beğendiklerimi kaydediyorum birkaç parça beğendim ama yenidogan beğenemedim henüz. Dört gözle bekliyorum ki biraz daha normale dönelim de gözümle görüp beğenip öyle alayım Araba ve beşiklerde kampanya var mı diye bakıyorum arada.
Baya baya hissediyorum ya ay buraya noldu diyorum elimi götürüp yokluyorum ki bebek ordaaa Allah'ım nasıl güzel his, tarifsiz

Sagol canım dusuk tehlıkesı varmıs hala progestona devam edıcm ama ınsallah ıyı olacak hersey
Düşük tehlikesine sebep bir şey var mı? Korkma büyüduler bolca dinlen progestan al Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…