- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Arkadaşım sen bu bulantılarla birlikte bir de oruç mu tutuyosun yoksa, kendine iyice eziyet değil mi=(Canim bende Yarın 13 bitiyor 2 gündür düşüşe geçtiğini hissediyorum herşeyi denedim sadece gununun dolmasi gerekiyor hiç birşey fayda etmedi simdi prilam içiyorum sahurda o da yeterli geliyor eskisi gibi değilim tam geçmese de yasam kalitem yükseldi resmen yerlerde sürünüyordum ölüyordum artık butun hamilelere duam rabbim bulantısı ve rahat bir hamilelik versin benim yaşadıklarımı yaşatmasın diyorum benimde yeniden artmaz inşallah azalarak gider çünkü bazi arkadaslarin azalıyor sonra tekrar hortluyor
Canım ben dün gittim,sonografi sonucu temiz cikti sukur,kan testi haftaya cikacakmis.benim bebek ters duruyordu,duzeltmis,cinsiyet tahmini yapamadi,kimildamadi,arkasini döndü pas vermedi hic.kocaman bir miyomum var benim,riskli gebelik yasiyorum.o yuzden saglikli olsun baska bir sey istemiyorum.Kızlar 12. Hafta muayenesine gittiniz mi ? İkili test yapan oldu mu ? Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı mıııı ? Ve cinsiyet öğrenenler kimler
Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın inşAllah. İyi seninki sadece sırtını dönmüş benimki tam ölçü alınıcak zıplayıp ters dönüodu doktor en son karnıma vurdu dursunda baksın diye yok olmadı. 14ünde tekrar gidicem bu sefer çikolata yemicem yoksa bbu bebek yerinde durmuoKızlar Rabbim hepinizi korusun.
Canım ben dün gittim,sonografi sonucu temiz cikti sukur,kan testi haftaya cikacakmis.benim bebek ters duruyordu,duzeltmis,cinsiyet tahmini yapamadi,kimildamadi,arkasini döndü pas vermedi hic.kocaman bir miyomum var benim,riskli gebelik yasiyorum.o yuzden saglikli olsun baska bir sey istemiyorum.
Kuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı .Kızlar Rabbim hepinizi korusun.
Canım ben dün gittim,sonografi sonucu temiz cikti sukur,kan testi haftaya cikacakmis.benim bebek ters duruyordu,duzeltmis,cinsiyet tahmini yapamadi,kimildamadi,arkasini döndü pas vermedi hic.kocaman bir miyomum var benim,riskli gebelik yasiyorum.o yuzden saglikli olsun baska bir sey istemiyorum.
Genital nub görüntüsünü alırsan ikra meyra bakar baya tutturuyor cinsiyetiGünaydın kızlar bulantılı bir günden merhabayarın doktor kontrolümüz var ikili teste ve tsh a bakılacak bende yüksek çıkmıştı ilk kan tahlilimde çünkü. Bir de cinsiyetini soracağım ama benim doktor biraz garantici gibi geliyor bence 16. Haftayı bekle diyecek ama olsun bebişimi görecek olma fikri bile çok heyecanlandırıyor
Kuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı . ☺ Sağlıklı olur inşallah bir sorun yaşamadan kucağına alırsın.
Benim sıpa da öyle bir durmuş ki elini başının altına koymuş gibi o yüzden ensesi kocaman görünüyor buraya da bırakayım sizce de elini başının altına mı koymuş :)
Evet gerçekten eli basının altında sanki plajda uzanıyorKuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı . ☺ Sağlıklı olur inşallah bir sorun yaşamadan kucağına alırsın.
Benim sıpa da öyle bir durmuş ki elini başının altına koymuş gibi o yüzden ensesi kocaman görünüyor buraya da bırakayım sizce de elini başının altına mı koymuş :)
Yok canim tutamıyorum başlarda biraz tuttum zaten yiyemiyordum şimdi de arada tutmak istiyorum bi tane falan arada tutuyorum ilaci da sahurda icmemin sebebi tam açken içildiğinde max etki ediyor bulantıyı iyice kesiyor aksam ister istemez yemek yeniyor atıştırmaliklar vs yeniyor patlamis tuzlu misir bulantimi alıyor diye onu yiyorum yani midemde biseyler varken icmiyorum bulantı ilacını gece iciyorum sabah uyandigimda güzel uyanıyorumArkadaşım sen bu bulantılarla birlikte bir de oruç mu tutuyosun yoksa, kendine iyice eziyet değil mi=(
Aminn inşallahhhAllahım ne olur bunlari giydirmek bana da nasip olsun amiiiiiinnnnn
Çok tatlı değil mi yaaaAy çok tatlılar hepsi deinşallah kızlarımıza alabiliriz
Yeğenim haziranda 2 yaşına girecek ona hediye göndericem canım elbise arıyorum hangi sayfadan baktın bunlara ☺
ay canım ben de daha Salı öğrenicem öyle kendi kendime özendimYasinin Annesi Gabriella ve ugur bocegi kizlarin giysileri cok tatlis oluyo insallah Rabbim gonlumuze gore versin size giydirmek nasip olsunn
Kayra ve Seastar gunaydin
evet onu da tahmin ettim kesin rahat edemezler diye ama çok şekerler yavalla eklediğiniz kıyafetler nasıl güzeller.
ama bebişler rahay edemiyor o kıyafetlerde. onlar sıkıya gelemiyor
Hahahahhaah :))) ben de gelin güvey oldum tamamenYa gerçekten kız bebek şeyleri aşırı tatlı oluyo. Gönderip özendirmeyin bizi:)
bana eli başının altında gibi geldi :) maşallah pek tatlı görünüyorKuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı . ☺ Sağlıklı olur inşallah bir sorun yaşamadan kucağına alırsın.
bayağı keyifçi olacak seninki baksana daha bu ayda böyle
Evet gerçekten eli basının altında sanki plajda uzanıyor
Aminn inşallahhh❤ ben de öğrenmedim daha heves ettim
Çok tatlı değil mi yaaabecerebilirsem özelden yazayım reklam gibi olmasın sitede yasak mı bilmiyorum ama gerçi ilaç, hastane, dr ismi vs veriyoruz
ay canım ben de daha Salı öğrenicem öyle kendi kendime özendimerkek gibi hissediyorum ama bakalım kısmet
evet onu da tahmin ettim kesin rahat edemezler diye ama çok şekerler yaolmadı bir iki takım alıp giydiririz kısa süre maksat heves geçsin
Hahahahhaah :))) ben de gelin güvey oldum tamamen
bana eli başının altında gibi geldi :) maşallah pek tatlı görünüyor
Haklısın açken alınca daha çok etki ediyo ben de genelde kustuktan sonra alıyorum midem bombos kaldı diye. Yanlış anlama şaşırdım tutuyosn sanıp çünkü ben biraz olsun acıkınca bişey yemezsem anında kusmaya başlıyorum. Sürekli elimin altında beni tutacak ama midemi de bulandırmicak bişeyler bulundurmaya çalışıyorumYok canim tutamıyorum başlarda biraz tuttum zaten yiyemiyordum şimdi de arada tutmak istiyorum bi tane falan arada tutuyorum ilaci da sahurda icmemin sebebi tam açken içildiğinde max etki ediyor bulantıyı iyice kesiyor aksam ister istemez yemek yeniyor atıştırmaliklar vs yeniyor patlamis tuzlu misir bulantimi alıyor diye onu yiyorum yani midemde biseyler varken icmiyorum bulantı ilacını gece iciyorum sabah uyandigimda güzel uyanıyorum
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah canım miyomu olan o kadar çok kadın var kiKızlar Rabbim hepinizi korusun.
Maşallah bu ne keyif böyleKuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı . ☺ Sağlıklı olur inşallah bir sorun yaşamadan kucağına alırsın.
Çin takvimi bende tuttuCinsiyeti öğrenenler peki Çin takviminiz tuttu musağlıklı olması en önemlisi tabiii
Burun kemigine bakiliyor varmi yokmu diyeNazal kemik diye geciyor burun kemigi olculuyor
Ah canım ya tabi ki yanlış anlamıyorum beni düşündüğün icin tesekkur ederim tutarim diye düşünmüştüm beslenmeme dikkat ederek ama kusunca zaten şüphe oluşuyor birde kaş yapayim derken goz çıkarmayalım susuz kalıp. Cok onemserim orucumu yani obur cocuklarda da yedim emzirirkende yedim ama hep sonradan tuttum onları bunda da arada tutuyorum ramazan atmosferini hissetmek istiyorumHaklısın açken alınca daha çok etki ediyo ben de genelde kustuktan sonra alıyorum midem bombos kaldı diye. Yanlış anlama şaşırdım tutuyosn sanıp çünkü ben biraz olsun acıkınca bişey yemezsem anında kusmaya başlıyorum. Sürekli elimin altında beni tutacak ama midemi de bulandırmicak bişeyler bulundurmaya çalışıyorum
Doğru söylüyorsun kuzum bana da kız dediÇin takvimi bende tuttuKız diyodu kızım olacak nasipse. Diğer yüzük kese konumu vs hepsi yanıldı
Canim senin miyomun kac mm di benim doktorum 20.haftaya kadar buyur donra küçülür yada ayni kalir ama erken dogum yada dusuge sebep olabilecek bir durum olmaz dedi senin doktorun ne dediKızlar Rabbim hepinizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?