2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya benim de sürekli bir şeyler alasım geliyor ama erken diye frene basıyorum :))))

Ben dokunarak bulamadim ya ama seyirme gibi hissettim gecen gün

merhaba hanimlar nasilsiniz??bugun üzerimde fena bi yorgunluk var ya.masallah cinsiyeti ogrenenler olmus..bende bi kontrol e gitseydim de heyecanim dinseydi azcik..basi doktorlar erkenden tahmin yapıyor benim ki gitsem soyler miki?baxisi 16 dan once soylemiyir ya.bilsem öğreneceğimi hemen simdi giderim

Ya benim de sürekli bir şeyler alasım geliyor ama erken diye frene basıyorum :))))
Ben de ben deee acele etme çok zamanın var sonra daha cicilerini görürsün pişman olursun diyorum kendi kendime
Ben dokunarak bulamadim ya ama seyirme gibi hissettim gecen gün
Dokunarak da bulursun bak çok hafif bastır Burda söylediler bana da yoksa ben pimpirikliyim niye hareket etmiyor diye panik yapmamak için vücudumu hiç dinlemiyordum

Bence biliyorlar ama söylemiyorlar

Ahaha aynen aynen bir de benim cinsiyet de tam kesin değil yani, acele etmemek en iyisi çünkü bebek alışverişinde büyük eşyalarda son ana kadar fikir değişiyorsun.

Merhaba kızlar benim tiroid 0.18 di 0.01 e düşmüş nedeni ne olabilir doktorum ilk 3 ayda olabilir demişti ama yükseleceği yerde düşmüş malesef

Gözün aydınnn

Kaçıncı haftadasiniz?

çok teşekkür ederim..Usg de sorun çıkmazsa da kan da çıkma ihtimali var mıdır ?
Canım bana sorarsan usg de görünen daha önemli. Elbette kanda çıkma ihtimali var ama o testler yüzde yüz doğruluğu olan testler değil. Bunları düşünerek boşa kendini yıpratma

kızlar ablamın son çocuğu erkek dediler hep doğumda ebe soruyor ve olacak erkek diyorlar ebe şaşırıyor kız doğuyor

Amerikada da çok erken haftalarda mesela söyleniyor Muş bilmek isteniyor diye

Avusturya (geldiğim ülke) ve benzeri genelde en erken 16 ve sonrası hafta da söyleniyor Muş

birinci sebebi cinsel organ erken haftada çok benzer oluyormuş

ikinci sebebi ise cinisyete bağlı olarak kürtaj yapılmasını engellemek

Çin miydi tek çocuk yasası olan?
orda da cinsiyet sebebiyle kürtaj oluyormuş yada japon ya mı karışıyor olabilir im

Evet canım senle ben hemen hemen aynıyız takip ediyordum seni:) Doktora gidip kesinleştiremediğim için yazmadım buraya. Dün kesinleşti artık dedim ben de katılayım aranıza.
İyi yapmıssın canım benim

arkadaşlar yeni gelenlere bir hoş geldiniz diyeyim
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun inşallah

inşallah bende yarın hayirli haberler ile gelebilirim
Hayırlı haberlerle geliceksin Allahın izniyle arkadaşım. Yarın git hayırlısıyla gör bebişini

Evet benim Dr kızımda 12.hafta da dedi ama sunu ekledi kesin demiyorum canım dedi.
Cinsel organ kız ve erkek bebekte gelişimsel olark aynıdır sonrasında değişikliğe uğrar bu da en yakın en erken kesin sonuc olarak 16 haftaya tekamül ediyor
Benim kontrol bu cuma idi ben haftaya cuma ya erteledim.. 13.haftada gideyim dedim biraz daha zaman geçmşs olur ve cinsiyeti elbette bende soracağım ama kesin olmadıgını bilerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…