2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar benim tiroid 0.18 di 0.01 e düşmüş nedeni ne olabilir doktorum ilk 3 ayda olabilir demişti ama yükseleceği yerde düşmüş malesef
Bu sefer de çok düşmüş sanki canim , doktorun birşey dedi mi ?

oo nerden baksan 3 hafta var senin tekrar kontrole..bence 1 hafta sonra sende git bende gitcem bakalim hayirla insallah
Söylemez canım bir hafta oldu daha gideli emin olmadan söylemiyor olan her seferinde verdigim muayene paracıklarına oluyor ramazanin son günleri 15 haftam dolmuş 16 ya girmiş oluyorum o zaman ancak giderim

Yok canım tedirgin olma 18 haftada ancak diyorlar bana da inanmıyorlar bağırsak hareketidir diyorlar cevrem
arkadaşım bilmiyorum ki ablam da üçüncü bebeğini 14 hafta da hissetmiş
belkide ben çok konsantre olamıyorum daha doğrusu hiç olmuyorum
biraz psikolojik olarak hala kendimi hazır hissetmiyorum desem
biraz endişe biraz korku ney nasıl olacak zaten günlük telaşlar namazdan sonra zor atıyorum kendimi yatağa
inşallah yarın öğrenirim artık herşey yolunda mı diye ben hissetmesem de

Söylemez canım bir hafta oldu daha gideli emin olmadan söylemiyor olan her seferinde verdigim muayene paracıklarına oluyor ramazanin son günleri 15 haftam dolmuş 16 ya girmiş oluyorum o zaman ancak giderim
haklisin cnm bazi doktorlar maalesef öyle hic unutnam ikinci oglanin doktoru 12+1 di soylememisti bende 10 gunluk kontrol var zaten deyip bahaneyle kasiklarim agriyir bahanesiyle 12+5 te gitmistim gecen hafta belli olmaz dedigi halde bi daha cinsiyet sormuştum da doktor gulerek erkek erkek ben bilmiyor muyum bunun icin tekrar geldigini demişti

Ya kızlar ben bişi sorucam ama emin değilim. Dün akşam koltukta uzanıodum bir anda karnımda 3 kere pıt pıt pıt oldu böyle seğirme gibi nabız gibi daha 11+6 çok erken biliyorum ama bebek olabilirmi sizce. Bide ultrasondada öle zıplarken görünce insan merak edio ne bilim

ola bilir cnm.ama bağırsak hareketleri ile cok benzer.tek fark bebek hareketleri cok asagida kasik yukarisi..bagirsak hareketleri de yukarida oluyor genelde

Kizlar benim umudum kalmadi
Kusmaya dair
Hergun agliyorim resmen
Midem fena gorseniz
Agri aci bulanti kusma
10haftalik oldum azalmasi lazim degil mi
9aymi cekecem bilemiyorum

Kizlar benim umudum kalmadi
Kusmaya dair
Hergun agliyorim resmen
Midem fena gorseniz
Agri aci bulanti kusma
10haftalik oldum azalmasi lazim degil mi
9aymi cekecem bilemiyorum
Off canım sorma bende birgün iyi birgün çok feci devam ediyorum. 12 hafta bitti hala bitmedi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…