2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canim hayatî inanç hoca çok güzel anlatır takip ediyorum ben programlarını sosyal medyadan vs takip edebilirsin çok seversin

2ydi doktor 3ecikar dedi
Korkma çıkar bende bi ara 4 tane ye çıkarmıştım zaten 4 e kadar müsaade var birde mutlaka karnin bombosken ic ben gece esime sahura kaldırırken 4 e doğru iyice midem boşken içiyorum inan akşam ki yatarken ictigimden çok daha etkili oluyor sonrada öğleden sonra bi daha alırsın

deneyeyim bakalim

sagolcnm Allah razı olsun
12haftada gecer belki diyorum
Nebilim napsam fayda edemedi
Bekliyorum
Canım benim teyzem ilk 12-13 hafta yanına bile yaklaştırmazdı bizi bizim kokumuz bile rahatsız ediyordu sonra bir anda geçiyordu bazen 12-bazen 16 da geçer ama geçer merak etme hcg hormonu bir süre sonra düşmeye başlayacak o zaman rahatlarsın şu an en yüksek noktasındasın 2-3 haftaya düşecek

bana sadece prilam ic diyor oda birhalta yraamiyir
Çok çektin canım ya en kötü de sensin heralde grupta hergun aklımdasın ne durumda acaba diye
Ugur bocegi 16.haftada kesin soyler cinsiyetini bence dr biliyolardir okadar gebe muane ediyolar kemik gelisimi falandan ama emin olmadan soylemek istemiyolardir
Inşallah bende hayırla o günleri bulurum da öğrenirim bulantılarda bitmeye başlar o zaman a

Dasmeer birde gebelik haftanla ilgili kaygıların vardı ilerlemesi gelişimi nasıl diye merak ediyordun onlara ne dedi dr ben cezaliydim kac gün giremedim gormedim yazdıysan da

Prilam i çok açken denediniz mi zofer degil de prilam i iyice mide boşken bi deneseniz benim hafifleme başlıyor gibi inanın şimdi de grup arkadaşlarımın kaygısı çöktü
Bana direk zofer verdi dr hic prilam vermedi zofer bitmek uzere sorarim belki onu alirim sonra zofer de ise yaramiyo degil aslinda bazen sadece 1 kere kustgm.da oluyo zoferle onu icmesem 8 9 kereye ciktigm oluyodu

Ay canım sağol, denedim ama yine beceremedim karnım biraz yağ bağladı heralde kendi etimden içeriyi hissedemiyorum belki de daha erkendir bir iki hafta boyunca deneyeyim. Ya yerim ne güzel bir his bir an evvel sağlıkla gelsinler

Kızlar bu takvime bakın bebişlerinizin cinsiyeti tutuyor mu.
Mesela örnek 10 mayıs hamilelik 8 hazirana kadar erkek

Eklentiler

• Screenshot_20200507_214330_com.android.chrome.webp
    34 KB · Görüntüleme: 71
İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
Birkaç gün önce kontrolüm vardı,bebeklerin sağlıkları gayet iyi görünüyor dedi,burun kemikleri oluşmuştu.detaylı ultrason istiyorsanız perinatoloğa yönlendireyim fakat bir sorun gözükmüyor dedi.ikili test için gerekli değil dedi yani.

Bir iki haftaya sen de anlarsın canım

Gözün aydın canım

Dasmeer canım valla ben de sürekli seni merak ediyorum. 5-6 kişi çok kötüyüz ama en ağır sen geçiriyorsun. Valla elimizden de bir şey gelmiyor tek çare prilamı açken içmek sanırım ben de ağlıyorum artık, bu hastalık havasından kurtulmak istiyorum ama kendimi meşgul edecek hiçbir şey bulamıyorum. 2 aydır ne bir kitap kapağı kaldırdım, ne tv izleyebiliyorum, yatağın içinde yaşıyorum resmen. Sürekli göğsüme doğru yükselen bir bulantı ben de 11+4 ü bitiriyorum bugün ama 12haftada geçecek diye inandırdım kendimi bakalım ne olacak, sen de öyle düşün son iki haftanmış gibi.

inşllah cnm hamileliği yasayamiyorum sürekli hastayim aglamakliyim

inşllah cnm hamileliği yasayamiyorum sürekli hastayim aglamakliyim
Peki yemek işlerini nasıl hallediyorsun, yardım edebilen biri var mı? Ben her şeyi yıktım eşimin üzerine o iki ay ücretsiz izin aldı, annem de yeğenime baktığı için gelemiyor ben yemesem de yapıp kendini doyuruyor, mutfağın önünden bile geçemiyorum 6 haftadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…