2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kız anneleri Bebeginize nasıl hamile Kaldınız. Lütfen bilgilendirirmisiniz
Bunun bir açıklaması olur mu bilmiyorum ama benim kızım var şans eseri hamile kaldım şimdi yine hamileyim erkek hissediyorum son zamanlarda ama Buda şans eseri oldu onu da bilemiyorum

Kizlar benim umudum kalmadi
Kusmaya dair
Hergun agliyorim resmen
Midem fena gorseniz
Agri aci bulanti kusma
10haftalik oldum azalmasi lazim degil mi
9aymi cekecem bilemiyorum
Canim Allah yardimcin olsun 12.haftalarda biraz seyreliyo ama oda bunyeye gore degisiyo ne yaptiysam kar etmedi benim dr zofrani kullan hicbisey olmaz dedi gercekten ise yariyo insallah midesi bulanan tum arkadslar en kisa zamanda normale doner

Bunun bir açıklaması olur mu bilmiyorum ama benim kızım var şans eseri hamile kaldım şimdi yine hamileyim erkek hissediyorum son zamanlarda ama Buda şans eseri oldu onu da bilemiyorum
Yani ovulasyon takip falan olmadı. Kalbindeki olsun Canım.

Yani ovulasyon takip falan olmadı. Kalbindeki olsun Canım. ❤
Yok canım ama sanırım kızımda yumurtlamadan 1 yada 2 gün önce olmuştu ilişki çünkü yumurtlama olduktan sonra vücudum yanardı eşim o dönemde yoktu

bu sefer emzirdiğim içim yumurtlama olmuyordu sanırım hiç hissedemedim hatta adeteçok yakın ilişki olmuştu yumurtlama geç olmuş bu yüzden geriden geliyor

Canim Allah yardimcin olsun 12.haftalarda biraz seyreliyo ama oda bunyeye gore degisiyo ne yaptiysam kar etmedi benim dr zofrani kullan hicbisey olmaz dedi gercekten ise yariyo insallah midesi bulanan tum arkadslar en kisa zamanda normale doner
bana sadece prilam ic diyor oda birhalta yraamiyir

Ugur bocegi 16.haftada kesin soyler cinsiyetini bence dr biliyolardir okadar gebe muane ediyolar kemik gelisimi falandan ama emin olmadan soylemek istemiyolardir

Canım nasıl bulunuyor ben bulamıyorum, kilo almadım ama karnım çok çıktı sipsivri :)
Canım düz yatınca genelde ortada oluyor yani bende öyle en azından böyle hafifçe bastır bak sağdan bastır soldan bastır bazı yerler içeri doğru epey giriyor ama bi yer var ki sert zaten bir iki defa böyle kontrol ettin mi artık tutmadan anlıyorsun. Ben mesela direkt elimi götürüyorum burda diye gerçekten orda.
Sola dönüyorum hop o da benle birlikte çok komik ama çoook güzel bir his

bana sadece prilam ic diyor oda birhalta yraamiyir
Byerde dinlemistim cok hosuma gitmisti bir evlat anne rahmine dustugunden itibaren kusturmaya baslar ve bir omur kusturur o yuzden cennet babalarin degil analarin ayagin altindadir gecekten dogru soyluyo annelerin hakki odenmez bunu bu yasadiklarimizla aman kalbi atiyomudur biseymi oldu annelik cok farkli gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benimki hep sagimda sanki veya bana oyle geliyo gecen esimede gosterdim sasirdi

amin cnm aynen

Kizlar benim umudum kalmadi
Kusmaya dair
Hergun agliyorim resmen
Midem fena gorseniz
Agri aci bulanti kusma
10haftalik oldum azalmasi lazim degil mi
9aymi cekecem bilemiyorum
Ah kuzuuuum sana dua ediyorum rabbim iyilik versin çektiğin cekecegin bu olsun bir an evvel son bulsunda başka imtihan vermesin rabbim sende hamileliğinin keyfini yasa Amiiin ben iki gündür daha az çekiyorum bitmis degil bitecek gibi de degil arada öğürtu de oluyor ama geçen haftaya gore daha az en azindan acıkıyorum canim yemek yemek istiyor sonrasinda bulantı oluyor ama yatarak vs geçiştiriyorum uyuyorum demir hapı yazdırdıysan sakin kullanma 5 e katlıyor bulantıyı 13 hafta dolmaya iyi hissedeceksin tekrar prilam kullanmayı denedin mi naneli sakız bir de biraz bana iyi geldi

sagolcnm Allah razı olsun
12haftada gecer belki diyorum
Nebilim napsam fayda edemedi
Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…