Peki yemek işlerini nasıl hallediyorsun, yardım edebilen biri var mı? Ben her şeyi yıktım eşimin üzerine o iki ay ücretsiz izin aldı, annem de yeğenime baktığı için gelemiyor ben yemesem de yapıp kendini doyuruyor, mutfağın önünden bile geçemiyorum 6 haftadır.
Çok şükür canım, sevindim senin adına da Sabret bak iki hafta sonra azalmaya başlayacak rahat edeceğiz inşallah, ben yüzüstü yatıp bir elimi yumruk yapıp midemin üst bölgesine baskı yapıyorum uykuya öyle dalıyorum rahatlatıyor bilmiyorum bebeğe bir zararı olur mu ama sanmıyorum, sen de hafifçe bir dene canım bu taktiği kendim bulmuştum sonra biri daha önerdi bana. belki de psikolojiktir ama işe yarıyor bazen.
Çok şükür canım, sevindim senin adına da Sabret bak iki hafta sonra azalmaya başlayacak rahat edeceğiz inşallah, ben yüzüstü yatıp bir elimi yumruk yapıp midemin üst bölgesine baskı yapıyorum uykuya öyle dalıyorum rahatlatıyor bilmiyorum bebeğe bir zararı olur mu ama sanmıyorum, sen de hafifçe bir dene canım bu taktiği kendim bulmuştum sonra biri daha önerdi bana. belki de psikolojiktir ama işe yarıyor bazen.
Çoğu gitti azı kaldı, pozitif düşün lütfen İnşallah kucağımıza alınca bu yaşadıklarımızı unutacağız bizim ilk bebekler, buradaki tecrübeli annelerimize güvenelim
Çoğu gitti azı kaldı, pozitif düşün lütfen İnşallah kucağımıza alınca bu yaşadıklarımızı unutacağız bizim ilk bebekler, buradaki tecrübeli annelerimize güvenelim
kızlar inşallah 12-13 haftada rahatlarsiniz biraz
ben ramazandan bir iki gün önce toparladım elhamdülillah
bizde iki çocuk var bir de sabah kalkip bisküvi süt muz koyup hemen kanepeye kivriliyordum
İlk öğrendiğimiz den 3 hafta sonrasına kadar eşim evdeydi
Oda hastaydı
bize değil çocuklara üzülüyordum
oyun istiyor kalkamıyorsun yemek istiyor adam akıllı yapamıyorsun
birisi yazmış ya kitap elime alamadım
bende kitap sevdalılarından biriyim hem okurum hem yazarım
ama elime almayı bırak gözümün önünde harfleri hayal edince bile basım dönüyor midem kalkıyordu
bu yüzden de ilk haftalar hiç buraya yazamadım
Diğer iki gebeliğimde kusma da vardı ama ağrı yoktu hiç
bu sefer bulantı öğürme şiddetli ağrı ama kusma yoktu
Allah'ım hepimize hayırlısıyla su günleri atlatıp rahat olan döneme kavuşmayı nasip etsin inşallah
sonlara doğru da yine zorluklar olacak ama o zaman da Allah yardım eder inşallah
Evdeyiz corona nedeniyle hic kendimi bu kadar sansli hissetmemistim cok sukur iste olsaydim dusunemiyorum bide iskolik bir insanim koridorlatlrda mide bulantisindan kosusturacaktim su donemi hayirlisiyla atlatiriz insallah hep evdeyiz iyiki burasi varmis hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz ama bir bag kurduk iste
Canim senin miyomun kac mm di benim doktorum 20.haftaya kadar buyur donra küçülür yada ayni kalir ama erken dogum yada dusuge sebep olabilecek bir durum olmaz dedi senin doktorun ne dedi
Benim greyfurt büyüklüğünde canım.11cm .yeri önemli miyomun.kilo alma dedi,kanama yapar dedi,7.aydan sonra seni zorlar dedi.cinsel ilişki yasak,patlamasın diye.hic büyümemiş benim miyom.senin nasıl,yeri nerde
Kuzum aslında bir sonraki ultrasona giderken bir parça çikolata yiyip gidersen bebek devamlı hareketli oluyor enerjiden dolayı . ☺ Sağlıklı olur inşallah bir sorun yaşamadan kucağına alırsın.
Benim sıpa da öyle bir durmuş ki elini başının altına koymuş gibi o yüzden ensesi kocaman görünüyor buraya da bırakayım sizce de elini başının altına mı koymuş :)
Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın inşAllah. İyi seninki sadece sırtını dönmüş benimki tam ölçü alınıcak zıplayıp ters dönüodu doktor en son karnıma vurdu dursunda baksın diye yok olmadı. 14ünde tekrar gidicem bu sefer çikolata yemicem yoksa bbu bebek yerinde durmuo
Canım ben evliliğim ilk zamanlarında kullandım,beni mahvetti,âdetlerim şaştı.kanamam 5 günden 12 güne çıkardı.yorgunluk hissi verdi.herkeste farklı oluyormuş.dollenmeyi önlüyor.ve 45 gün kullandım bıraktım.8 ay sonra adetim düzeldi.
Canım ben evliliğim ilk zamanlarında kullandım,beni mahvetti,âdetlerim şaştı.kanamam 5 günden 12 güne çıkardı.yorgunluk hissi verdi.herkeste farklı oluyormuş.dollenmeyi önlüyor.ve 45 gün kullandım bıraktım.8 ay sonra adetim düzeldi.
Aylık iğne var ,bir de çok ince prezervatifler.benim eşimde istemiyordu.beni mahvedince gördü hemen kendi gidip almıştı.. geri çekilme yöntemi var bir de...yumurtlama gününu biliyorsan o günlerden kaçın..
Aylık iğne var ,bir de çok ince prezervatifler.benim eşimde istemiyordu.beni mahvedince gördü hemen kendi gidip almıştı.. geri çekilme yöntemi var bir de...yumurtlaması biliyorsan o günlerden kaçın.
Ne demek kullanmaz canım. Yani sen ilaçla iğneyle hormonlarını alt üst et eşin sefasını mi sürsün. Kusura bakma ama çok yanlış ben ilk evlendigim zaman 6 ay bende olan kistten dolayı doktor vermişti kistim yok olunca eşim hemen korunmaya başladı çünkü hap kullanırken bendeki değişimleri fark ediyordu .Bence dengeni bozma canim
Benim bulantım 2 gündür yok arkadaşlar çok şükür yemek yemeğe de başladım bir anda kesildi sanki .Hastalık modumdan çıkıp sanırım annelik moduna geçiyorum darısı sizlerin başına ☺
Canım şimdiden söyle çünkü emziriyor olacaksın özel ilaç kullanacaksın.. spiral taktırsan oda adetleri artırıyormuş kanama çok oluyormuş oda tehlikeli birde kayarsa falan hamile kalabilirsin.. en kesini prez.. hemde kimseye zararı yok