ben de hep dedim ki kız olursa kızıma , erkek olursa eşime :) sonuçta kardeşi niye yapıyoruz evlatlarımız ileride yalnız kalmasın diye...o yğzden kız olmasına kızım için daha çok sevindim..Kız çocukları çok başka,bence kızın olursa eşin kızın tadını alınca çoooooooook mutlu olacaktır,tıpkı senin gibi...Yok belli degil daha malesef.. tabiki oyle bir luksumuz yok Allah ne verirse basim ustune hangisi hayirli evlat olur biz bilemeyiz. Ama tabi gonlum istemiyo dersem de yalan soylemis olurum. Esim de icten ice erkek istiyo o da erkek cocuklarla cok guzel oyun oynar cunku araba futbol fln oynama hevesi var.. hangisi olursa birimiz cok mutlu olucaz
Büyük ihtimalle benim de öyle olur canım ama Allah tan doktorum insaflı şu testler falan çok tutar burda istersen sağlık ocağına gidip bana sonuçları atabilirsin falan demişti. Bakalım haftaya gidince ne olacak ikili test pahalı birşey mi acaba onu bile bilmiyorumBende ultrason da bir sorun görünmedi ama kan aldılar biraz doktorla alakalı sanırım. Mesela burda okuyorum ilk muayenem de koronavirus den dolayı sağlık ocağına gidememiştim. Kan idrar vs tahlili için doktor hemen kan aldırdı halbuki 1 hafta sonra çağırdığında sen bunları sağlık ocağında yaptır gel diyebilirdi demedi ücretsiz yapılacak kan testine 650 Tl verdim .Bu hafta hem muayene ücreti hem ikili test ücreti verdim .Sanırım ya doktor un işini garantisine kalmis yada hastaneye para kazandırmak bilmiyorum
tabii ki orası öyle..ben de oğluşum olsun isterdim ama sırf erkek çocuklarını çoook sevdiğim için ve değişiklik olacağı için...maviş maviş eşyalar falan..benim kızdığı aaa yine mi kız neyse üçüncüye lafı....Rabbim gönlümüzdeki hayırlı ise nasip etsin inşallahİnsan yine de diğer cinsiyeti istiyor allah herkese gönlündekini tattırsın eminim erkek çocupunun da sevgisi farklıdır❤
Ama kız çocukları cilvesiyle öldürür adamı
Yok valla yiyene kadar bekliyorumkızlar ben canım bişey istediğimde o an yiyemiyorsam avucumu yalıyorum ki bebişte iz olmasın diye..siz yapıyor musun böyle şeyler :)
ne kadar kötü kalpliler .. ya üçüncü dördüncü çocuklarda farklı cinsiyet istemeyi bi derece anlayabilirim ama daha ikinci çocukta verilen aaaaa yaaaaaa ları anlayamam....Ne zaman belli olacak sizin cinsiyet? Kız olursa da hiç üzülmeyin lütfen..Sırf insanlar erkek bekliyor diye bunu yapmayın kendinize...Arkadaslar Rabbim hakkimizda hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin oncelikle benim 4.senemde evladima kavustum 5 dusugum var malesef esimle ben yillarca en iyi dr gittik ve bundan 12 yil once muane parasi 400 lira veriyoduk ikimizdede hicbir sorun cikmadi yattimda kalktimda olmadi bana dr sonuc yok tedavi yok ne zaman saglikli bir gebelik gecirirsin ozaman dogurursun dedi yuzumuze sonra igne kullandik olmadi onlem olarak olmadi digerlerinde oldu cok sukur Rabbim ol diyecek olacak bide onun bunun lafi hickimse hamile kaldigima bile inanmiyodu kayinvalidem ilk cocugumda sezeeryana bi gun kalmis kesin erkek bu dedi esimde biz onu 5 yildir bekliyoruz yapma anne dedi cok sukur kavustum kizima 2.kizim oldu kaynim ve kayinlarim uzulme saglik olsun dedi sinir olduk cunku esim tarafi hep oglan agirlikli ve iki kizima Rabbim saglik versin yasayan bilir mucizelerim benim bidaha anne olamayacagim dedigim anda Rabbim nasip etti ve 3.hamileligim Allah biliyo esimde bende kizlarimda hep dua ediyolar bi oglumuz olsun diye ama Rabbim bize sagliklisini hayirlisini versin insan ikisinde tadini almak istiyo Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin sagliklisini oncelikle bakalim neyi kismet edecek
:) bende de tik oldu,ha bire avucumu yalayıp duruyorumYok valla yiyene kadar bekliyorum
arkadaşım malesef böyleleri hala varbazı insanlara sini oluyorum .. bu devirde hala erkek çocuk beklentisi nedir ya!!! kusura bakmayın kızlar çok gerildim..Allah sağlıklı hayırlı versin demek yerine aaa yine mi kız diyenlerin ağzına kürekle çakasım geliyor ..Haksız mıyım ama ? İlk çocuğum kız,ikincisi de nasipse kız olacakmış,bence ben çok şanslıyım
Ay canim niye oyle yapmis benim dr Allah var dedi sağlık ocağında ücretsiz obur gelmene yaptır getir dedi pahalı testler dedi sağlık ocağı rubella toxo ve hormonlar dahil hepsini yaptı verdi elime çıktıları giderken götürdüm cok para vermissin ikili teste de gerek görmedi üçlü testi yaptiracakBende ultrason da bir sorun görünmedi ama kan aldılar biraz doktorla alakalı sanırım. Mesela burda okuyorum ilk muayenem de koronavirus den dolayı sağlık ocağına gidememiştim. Kan idrar vs tahlili için doktor hemen kan aldırdı halbuki 1 hafta sonra çağırdığında sen bunları sağlık ocağında yaptır gel diyebilirdi demedi ücretsiz yapılacak kan testine 650 Tl verdim .Bu hafta hem muayene ücreti hem ikili test ücreti verdim .Sanırım ya doktor un işini garantisine kalmis yada hastaneye para kazandırmak bilmiyorum
Biz 6 kız kardeşizbiz 3kizkardesiz müthiş birsey
Sen bakma cahillere
tek kelime ile cehaletBiz 6 kız kardeşiz
7 inci kardeşimiz yani bir ablamix 3 yaşında vefat etti
Annem neler neler çekti bu yüzden
bunun oğlu olmuyor başka kadın al'a varana kadar herşey
Valla hemen hamile kalip sorunsuz bir sekilde dogum yapanlar Rabbimie ne kadar sukretse azdir uzulurmuyum hic onlarda bi cilve bir naz cok sukur Rabbimene kadar kötü kalpliler .. ya üçüncü dördüncü çocuklarda farklı cinsiyet istemeyi bi derece anlayabilirim ama daha ikinci çocukta verilen aaaaa yaaaaaa ları anlayamam....Ne zaman belli olacak sizin cinsiyet? Kız olursa da hiç üzülmeyin lütfen..Sırf insanlar erkek bekliyor diye bunu yapmayın kendinize...
Bende erkek dr hic gitmedim gitmiyorum eşimde istemez ama ona fırsat kalmiyor hamileligimi öğrenir öğrenmez arastirdim birkac öneriyle birde muayene ücreti diğerlerinden fazla olunca güvendim başladım bu dr a ama sansima dr um cooook iyi cok ilgili cok tatlı bulantilarimi anlatırken benle dertleniyor bildiğin devlet hastanesinde doğum zamani hangi dr nobetciyse doguma o giriyor diyorlar doğrumu acaba canımHaklısın canım ben devlete gidiyorum özeller bize pahalı geliyo malesef o yüzden mesaj atmayı bırak tlf numralarını bile vermezler hiç sanmıyorum :) benim eşim de çok kıskanç gitme erkek doktora dedi bugün ondan habersiz erkeğe gittim valla bugün söyledim ona da :) ama adamın koridoru full kendisini bekleyen hamilelerle doluydu maşallah çok ilgili ve sakin adam.. kadın doktorun iyisine geldiysen şanlısın canım Allah daim etsin ☺
Bazıları söylüyor ama çoğu emin olmadan soylemek istemiyorKizlar 12.haftada cinsiyet tahmini yapabilir mi doktor
anladim cnm bneimki hicbirsey demiyorBazıları söylüyor ama çoğu emin olmadan soylemek istemiyor
Benimde sansima hep erkek dr denk geldi bundada oyle bizimkiler hep riskli oldugu icin isme gidiyoduk esimde arastiriyodu erkek denk geldi genellikle devlet hastanelerinde nobetci dr geliyo canim dr iyise degisir tabiBende erkek dr hic gitmedim gitmiyorum eşimde istemez ama ona fırsat kalmiyor hamileligimi öğrenir öğrenmez arastirdim birkac öneriyle birde muayene ücreti diğerlerinden fazla olunca güvendim başladım bu dr a ama sansima dr um cooook iyi cok ilgili cok tatlı bulantilarimi anlatırken benle dertleniyor bildiğin devlet hastanesinde doğum zamani hangi dr nobetciyse doguma o giriyor diyorlar doğrumu acaba canım
Benimkide insafli duruyor ama bence değilBüyük ihtimalle benim de öyle olur canım ama Allah tan doktorum insaflı şu testler falan çok tutar burda istersen sağlık ocağına gidip bana sonuçları atabilirsin falan demişti. Bakalım haftaya gidince ne olacak ikili test pahalı birşey mi acaba onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?