- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Luzumsuz insanlar topluluğu saglıkli olsun kizina arkadas olsun diyemiyorlar bosver cöp torbasi ama agzina büzgü takmamıslar onlarınbazı insanlara sini oluyorum .. bu devirde hala erkek çocuk beklentisi nedir ya!!! kusura bakmayın kızlar çok gerildim..Allah sağlıklı hayırlı versin demek yerine aaa yine mi kız diyenlerin ağzına kürekle çakasım geliyor ..Haksız mıyım ama ? İlk çocuğum kız,ikincisi de nasipse kız olacakmış,bence ben çok şanslıyım
ayy yok takmıyorum da cahilliklerine sinir oluyorum..şükür allah'a aratmadan verdi ...biz 3kizkardesiz müthiş birsey
Sen bakma cahillere
aynen oyle..kız kardeş gibisi var mı ya ... ömür boyu yoldaş,sırdaş,en iyi arkadaşLuzumsuz insanlar topluluğu saglıkli olsun kizina arkadas olsun diyemiyorlar bosver cöp torbasi ama agzina büzgü takmamıslar onların
Bir bebeğin dünyaya gelmesi mucizeyken, o kadar kadın evlat hasretiyle nice tedavi görürken maalesef bu mantık hâlâ devam ediyor hatta öyle sadece büyüklerimizde falan da değil baya baya yaşıtlarımızda bile devam ediyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbazı insanlara sini oluyorum .. bu devirde hala erkek çocuk beklentisi nedir ya!!! kusura bakmayın kızlar çok gerildim..Allah sağlıklı hayırlı versin demek yerine aaa yine mi kız diyenlerin ağzına kürekle çakasım geliyor ..Haksız mıyım ama ? İlk çocuğum kız,ikincisi de nasipse kız olacakmış,bence ben çok şanslıyım
Gelmez hastane politikası MaalesefCanım doktor çok iyidir tabiki başka hastaneye gelir mi acaba sorsaydın.. benim eşimde hep der en iyisine git hiç farketmez diye ama 20000 gerçekten doğum için çok fazla.. eşim allah razı olsun kesinlikle kaçmaz ama ben istemem açıkçası.. yada dediğin gibi diğer hastaneye gelir belki de
ay evet bide bunu soyleyen 30'lu yaşlarda kişi...neyse 3.ye diyor bide saf saf !Bir bebeğin dünyaya gelmesi mucizeyken, o kadar kadın evlat hasretiyle nice tedavi görürken maalesef bu mantık hâlâ devam ediyor hatta öyle sadece büyüklerimizde falan da değil baya baya yaşıtlarımızda bile devam ediyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Resmen şirk koşuyor da farkında değil yazıkay evet bide bunu soyleyen 30'lu yaşlarda kişi...neyse 3.ye diyor bide saf saf !
Allah affetsinResmen şirk koşuyor da farkında değil yazık
Allah akıl fikir ihsan etsin.ay evet bide bunu soyleyen 30'lu yaşlarda kişi...neyse 3.ye diyor bide saf saf !
amin canımAllah akıl fikir ihsan etsin.
Canım benim çevrem de erkek istiyor ilk çocuğum kız allah uzun ömür versin.. ama benim ilk kaybım erkek olduğu için erkek istiyorlar.. tabiki üstündeki baskıyı bilmiyorum ama erkek olsa kız beklenirdi muhtemelenbazı insanlara sini oluyorum .. bu devirde hala erkek çocuk beklentisi nedir ya!!! kusura bakmayın kızlar çok gerildim..Allah sağlıklı hayırlı versin demek yerine aaa yine mi kız diyenlerin ağzına kürekle çakasım geliyor ..Haksız mıyım ama ? İlk çocuğum kız,ikincisi de nasipse kız olacakmış,bence ben çok şanslıyım
O zaman tam cahilmiş lafımı geri alıyorum canım.. sağlıkla kucağına al ne güzel kızına arkadaş demesi gerekirken bu kadar geri kafalı olmayı anlamıyorum gerçektenay evet bide bunu soyleyen 30'lu yaşlarda kişi...neyse 3.ye diyor bide saf saf !
baskıdan ziyade beklenti genel olarak erkek,ilki kız olduğu için...benim de bir kız bir erkek kardeşim var,kız kardeşimle çok başkayız...hayır yani erkek olunca ne oluyor ???Canım benim çevrem de erkek istiyor ilk çocuğum kız allah uzun ömür versin.. ama benim ilk kaybım erkek olduğu için erkek istiyorlar.. tabiki üstündeki baskıyı bilmiyorum ama erkek olsa kız beklenirdi muhtemelen
ben hep 2 kız olsun isterdim benim 3 erkek kardeşim var hep tek kaldım kız kardeş büyük nimet.. ❤❤❤ Annemin kız kardeşi ile bağı resmen tek kalp iki vücut gibiler hep çok kıskanmışımdır..
Boşver çevreyi allah prenseslere uzun ömür versin inşallah kız çocuğu rahmet derler kızıma hamile kaldıktan sonra öyle bir yağdırdı ki Allah’a bin şükür ❤❤❤
:) benim de mantığım almıyorO zaman tam cahilmiş lafımı geri alıyorum canım.. sağlıkla kucağına al ne güzel kızına arkadaş demesi gerekirken bu kadar geri kafalı olmayı anlamıyorum gerçekten
Oyyyy çok güzel haber o zamannnnn, sağlıkla büyüt canım inşallah :)evetyani yüzde yüz kesin olmamakla birlikte kızımız olacak inşallah
benim iki oğlum var
ilk bebeğim kızdı ölü doğum yapmıstım bir de kürtajım vardı
çok duygusal bir gün oldu benim için bugün
Başlarına bela oluyor çoğu ayrım yapan insanın emin ol.. eski kadın ama anneannem oğullarını herşeyin önüne koymuş 10 yaşına kadar sırtında taşımış resmen her istediklerini yapmış ve kızlara da yaptırmış.. şimdi emin ol tek başlarına bişey yapmıyorlar en küçüğü 30 yaşını geçti işi bile yok kendi başına birey olmayı bilmiyor kendisi 70 yaşında ama hala temizliğini yemeğini yapar 3 kuruş parası varsa onu bile verirbaskıdan ziyade beklenti genel olarak erkek,ilki kız olduğu için...benim de bir kız bir erkek kardeşim var,kız kardeşimle çok başkayız...hayır yani erkek olunca ne oluyor ???
eskiden anne babalar erkek çocukları olsun isterlermiş,kendilerine baktırmak için , hani oğullarıyla beraber yaşarlarmış ya genelde...onları belki bi derece anlarım ama şimdi kaçıncı devirdeyiz? önemli olan kendi ayakları üstünde duran bireyler yetiştirmek bence..kaldı ki kız evlat erkekten önce ana babaya yetişir Allah'ın izniyle..Başlarına bela oluyor çoğu ayrım yapan insanın emin ol.. eski kadın ama anneannem oğullarını herşeyin önüne koymuş 10 yaşına kadar sırtında taşımış resmen her istediklerini yapmış ve kızlara da yaptırmış.. şimdi emin ol tek başlarına bişey yapmıyorlar en küçüğü 30 yaşını geçti işi bile yok kendi başına birey olmayı bilmiyor kendisi 70 yaşında ama hala temizliğini yemeğini yapar 3 kuruş parası varsa onu bile verir
Kiz cocuk gibisi var mi yaa.. keske benim de kizim olsa, ilk cocuk olacak ve muhtemelen de tek cocuk olacak allah biliyo ya gonlumden kiz geciyor. Sen takma kimseyi cok sanslisin bence:) benim de mantığım almıyor
Sizin belli mi cinsiyet? ben iki kız annesi olarak ömür boyu ssk'lıyım artık :) darısı isteyen herkese olsun..kaldı ki bence kız erkek isteme lüksümüz olmamalı,Rabbim sağlıklısını hayırlısını versinKiz cocuk gibisi var mi yaa.. keske benim de kizim olsa, ilk cocuk olacak ve muhtemelen de tek cocuk olacak allah biliyo ya gonlumden kiz geciyor. Sen takma kimseyi cok sanslisin bence
Yok belli degil daha malesef.. tabiki oyle bir luksumuz yok Allah ne verirse basim ustune hangisi hayirli evlat olur biz bilemeyiz. Ama tabi gonlum istemiyo dersem de yalan soylemis olurum. Esim de icten ice erkek istiyo o da erkek cocuklarla cok guzel oyun oynar cunku araba futbol fln oynama hevesi var.. hangisi olursa birimiz cok mutlu olucazSizin belli mi cinsiyet? ben iki kız annesi olarak ömür boyu ssk'lıyım artık :) darısı isteyen herkese olsun..kaldı ki bence kız erkek isteme lüksümüz olmamalı,Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?