2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Luzumsuz insanlar topluluğu saglıkli olsun kizina arkadas olsun diyemiyorlar bosver cöp torbasi ama agzina büzgü takmamıslar onların

Bir bebeğin dünyaya gelmesi mucizeyken, o kadar kadın evlat hasretiyle nice tedavi görürken maalesef bu mantık hâlâ devam ediyor hatta öyle sadece büyüklerimizde falan da değil baya baya yaşıtlarımızda bile devam ediyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gelmez hastane politikası Maalesef

ay evet bide bunu soyleyen 30'lu yaşlarda kişi...neyse 3.ye diyor bide saf saf !

Canım benim çevrem de erkek istiyor ilk çocuğum kız allah uzun ömür versin.. ama benim ilk kaybım erkek olduğu için erkek istiyorlar.. tabiki üstündeki baskıyı bilmiyorum ama erkek olsa kız beklenirdi muhtemelen

ben hep 2 kız olsun isterdim benim 3 erkek kardeşim var hep tek kaldım kız kardeş büyük nimet.. Annemin kız kardeşi ile bağı resmen tek kalp iki vücut gibiler hep çok kıskanmışımdır..

Boşver çevreyi allah prenseslere uzun ömür versin inşallah kız çocuğu rahmet derler kızıma hamile kaldıktan sonra öyle bir yağdırdı ki Allah’a bin şükür

baskıdan ziyade beklenti genel olarak erkek,ilki kız olduğu için...benim de bir kız bir erkek kardeşim var,kız kardeşimle çok başkayız...hayır yani erkek olunca ne oluyor ???

Oyyyy çok güzel haber o zamannnnn, sağlıkla büyüt canım inşallah :)

baskıdan ziyade beklenti genel olarak erkek,ilki kız olduğu için...benim de bir kız bir erkek kardeşim var,kız kardeşimle çok başkayız...hayır yani erkek olunca ne oluyor ???
Başlarına bela oluyor çoğu ayrım yapan insanın emin ol.. eski kadın ama anneannem oğullarını herşeyin önüne koymuş 10 yaşına kadar sırtında taşımış resmen her istediklerini yapmış ve kızlara da yaptırmış.. şimdi emin ol tek başlarına bişey yapmıyorlar en küçüğü 30 yaşını geçti işi bile yok kendi başına birey olmayı bilmiyor kendisi 70 yaşında ama hala temizliğini yemeğini yapar 3 kuruş parası varsa onu bile verir

eskiden anne babalar erkek çocukları olsun isterlermiş,kendilerine baktırmak için , hani oğullarıyla beraber yaşarlarmış ya genelde...onları belki bi derece anlarım ama şimdi kaçıncı devirdeyiz? önemli olan kendi ayakları üstünde duran bireyler yetiştirmek bence..kaldı ki kız evlat erkekten önce ana babaya yetişir Allah'ın izniyle..

Kiz cocuk gibisi var mi yaa.. keske benim de kizim olsa, ilk cocuk olacak ve muhtemelen de tek cocuk olacak allah biliyo ya gonlumden kiz geciyor. Sen takma kimseyi cok sanslisin bence
Sizin belli mi cinsiyet? ben iki kız annesi olarak ömür boyu ssk'lıyım artık :) darısı isteyen herkese olsun..kaldı ki bence kız erkek isteme lüksümüz olmamalı,Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin

Yok belli degil daha malesef.. tabiki oyle bir luksumuz yok Allah ne verirse basim ustune hangisi hayirli evlat olur biz bilemeyiz. Ama tabi gonlum istemiyo dersem de yalan soylemis olurum. Esim de icten ice erkek istiyo o da erkek cocuklarla cok guzel oyun oynar cunku araba futbol fln oynama hevesi var.. hangisi olursa birimiz cok mutlu olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…