Ben son 1 haftadır sadece boş pirinç pilavı yiyorum az yaglı bi dene istersen canımEvet canım bulantıların, kusmanın yanında bir de açlıkla imtihan verdim. Aç kalınca da bulanıyordu, ekmekten tiksindiğim halde iki aydır ağzımda büyüye büyüye tost yedim bir kaç tane de meyve, şimdi onları da yiyemiyorum.
napıcaz biz böyle pekihiç bir çaresi de yok bu işin Acıkmamak için zorla uyutuyorum kendimi.
eyvah yandık öyleyseValla nasıl geçiririz bu kadar zamanı böyle ben artık bilmiyorum, ölücem açlıktan allahım yardım etsin hepimize.
Yaa ne güzel keşke benim de öyle doktorum olsaa.. valla hastane seçeneğim yokki doktor seçeneğim olsunMelodiminEsi Ay bişey diyim mi canım aramızda kalsın kadın doktorlar pek bir tripli atarlı valla
Erkek doktora gittim bu sefer oğlumda da gitmiştim çok ilgili yatış verdi ben odadayken birine kadın çıktı diyoki o gün nöbetçiyim hemen öğlen arasında kırt kırt hallederim dedi asistanı da dedi ki maşallah hocam oruçken bile enerjiniz iyi dedi asistanlarıyla baya iyiler maşallah hep bu doktora devam edicem ☺☺
Haklısın canım ben devlete gidiyorum özeller bize pahalı geliyo malesef o yüzden mesaj atmayı bırak tlf numralarını bile vermezler hiç sanmıyorum :) benim eşim de çok kıskanç gitme erkek doktora dedi bugün ondan habersiz erkeğe gittim valla bugün söyledim ona da :) ama adamın koridoru full kendisini bekleyen hamilelerle doluydu maşallah çok ilgili ve sakin adam.. kadın doktorun iyisine geldiysen şanlısın canım Allah daim etsin ☺Bence gerek yok hep risk yüksek çıkıyor olan anneye oluyor tüm hamileliği stresle geçiyor
Benim eşim aşırı kıskanç kızımda riskli diye doktorum erkekti neler çektim eşimden bu konuda aşırı kıskanç malesef şimdi kadın doktora gidiyorum allah için çok ilgili gecenin yarısı bile mesaj atarım cevap verir.. ama erkek doktorlar daha sakin ve ileri görüşlü oluyor gibi geliyor bana ama bazıları da acayip gıcık oluyor kadınla yine kafadar
Tamam canım onu da deneyeyim bir iki günü kurtarsa bile bana yeter.Ben son 1 haftadır sadece boş pirinç pilavı yiyorum az yaglı bi dene istersen canım
Hahahahaah aynenHadi hayırlısı ya kız olacak ya erkek başka şans yok
Ay ben bugüne kadar en az 20 kadın doğumcuya gittim. Hepsi erkekti ilk defa bir kadın doktora gidiorum keşke en başından ona gitseymişim. Çok memnunum. Şimdi hastanenin doğum ücreti yüksek diye ayrılmak zorundayım ama çok üzülüorum. Hastanenin bide yan kuruluşu var üni hastanesi sgk geçiyor orası bi nebze daha uygun rica edicem oraya yönlendirsin diye kendi eşide orda tüp bebek bölüm başkanı. Maddi durumum çok çok iyi olsa hayatta bırakmazdım ayşe hocamıBence gerek yok hep risk yüksek çıkıyor olan anneye oluyor tüm hamileliği stresle geçiyor
Benim eşim aşırı kıskanç kızımda riskli diye doktorum erkekti neler çektim eşimden bu konuda aşırı kıskanç malesef şimdi kadın doktora gidiyorum allah için çok ilgili gecenin yarısı bile mesaj atarım cevap verir.. ama erkek doktorlar daha sakin ve ileri görüşlü oluyor gibi geliyor bana ama bazıları da acayip gıcık oluyor kadınla yine kafadar
Haklısın canım ☺☺ nerede oturuyosun ?Yaa ne güzel keşke benim de öyle doktorum olsaa.. valla hastane seçeneğim yokki doktor seçeneğim olsunşuanki doktorum da iyidir de eh işte asistan, hemşire ve ebe çoook önemli
Gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsinAz önce bende ikili testten geldim şükür herşeyi yerinde ve yolunda12+3 günüm bugün ama ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyet için erken göremedim dedi ama kız olabilir dedi bir kızım var şükür 8 yaşında sağlıklı olsunda yeter
Ne guzel bi supriz olmus canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahkızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Mutluluğu paylaşmak çok güzel.
Rabbim herkese hayırlısıyla gönlünde olanı nasil etsin inşallah başta sağlıklı olmak üzere.
Ben iki erkek doktora gittim toplam diğerleri kadın. Bu sefer de ilki erkekti sonra orta yaşlı bir kadın şimdi ki de 83 doğumlu genç.
Cinsiyet olarak bir ayrım yapamayacağım açıkçası. Ama ben kendimi kadın da daha rahat hiss ediyordum.
Muayene ücreti 120₺ idi bugün önceki 200 e yakındı ve bize göre çoktu. Birisi yazmış ya 600₺ ödedim kan tahliline bende o gün 500₺ dediler ödeyemezdim yaptırmadım.
bu sefer sağlık ocağına git dedi bana doktor
Bir de kızlar eşime küçük bir sürpriz olsun diye eve gelmeden mor toka aldım hediye paketine koydum eve gelince çocuklara önce küçük bir hediye verdim balon ve sticker verdim sonra eşime dinerek dedim babanıza da bir sürprizim var paketi verdimaçınca gülümsedi şaşırdı nasıl hemen belli oldu dedi 100% demedi ama büyük ihtimalle dedim öyle işte küçük bir anı..
Canım cinsiyet mi belli oldu be okuyamadım önceki sayfaları :) ne oldu?kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Mutluluğu paylaşmak çok güzel.
Rabbim herkese hayırlısıyla gönlünde olanı nasil etsin inşallah başta sağlıklı olmak üzere.
Ben iki erkek doktora gittim toplam diğerleri kadın. Bu sefer de ilki erkekti sonra orta yaşlı bir kadın şimdi ki de 83 doğumlu genç.
Cinsiyet olarak bir ayrım yapamayacağım açıkçası. Ama ben kendimi kadın da daha rahat hiss ediyordum.
Muayene ücreti 120₺ idi bugün önceki 200 e yakındı ve bize göre çoktu. Birisi yazmış ya 600₺ ödedim kan tahliline bende o gün 500₺ dediler ödeyemezdim yaptırmadım.
bu sefer sağlık ocağına git dedi bana doktor
Bir de kızlar eşime küçük bir sürpriz olsun diye eve gelmeden mor toka aldım hediye paketine koydum eve gelince çocuklara önce küçük bir hediye verdim balon ve sticker verdim sonra eşime dinerek dedim babanıza da bir sürprizim var paketi verdimaçınca gülümsedi şaşırdı nasıl hemen belli oldu dedi 100% demedi ama büyük ihtimalle dedim öyle işte küçük bir anı..
omron ya da braun. yalnız koldan ölçenlerden al bilekten olmasınKızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?
evetCanım cinsiyet mi belli oldu be okuyamadım önceki sayfaları :) ne oldu?
İnşallah canım ya, vallahi ben de bir garibim. Tek istediğim normale dönmekBenimde böyle ya resmen patlayacak gibi oluyorum azıcık bir şey yediğimde bile. Buda geçer mi acaba ikinci trimestr da
sagol cnm bebege zarar verirmi haplarselam kızlar
kontrolden iyi haberlerle gelmiş herkes. maşallahh
bende evden çalışıyorum sabah toplantım vardı. sonra markete gittim koştur koştur. gelsim birşeyler atıştırdım bir yandan iş bir yandan yemekeşim sağolsun evi süpürdü.
Dasmeer doğum sonrası 40gün lohusasın. o günlerde ilişki olmuyor. sonra süt korur diye sakın ama sakın korunmasız ilişkiye girme. çevremde o kadar çok var ki süt korur durumuna inanıp hemen hamiş kalan. ben çok kullandım doğum kontrol hapı. bende herhangi bir yan etkisi olmadı. zamanında içtiğinde bir sorun yaşamazsın. ben gynelle kullanmıştım.
Canım doktor çok iyidir tabiki başka hastaneye gelir mi acaba sorsaydın.. benim eşimde hep der en iyisine git hiç farketmez diye ama 20000 gerçekten doğum için çok fazla.. eşim allah razı olsun kesinlikle kaçmaz ama ben istemem açıkçası.. yada dediğin gibi diğer hastaneye gelir belki deAy ben bugüne kadar en az 20 kadın doğumcuya gittim. Hepsi erkekti ilk defa bir kadın doktora gidiorum keşke en başından ona gitseymişim. Çok memnunum. Şimdi hastanenin doğum ücreti yüksek diye ayrılmak zorundayım ama çok üzülüorum. Hastanenin bide yan kuruluşu var üni hastanesi sgk geçiyor orası bi nebze daha uygun rica edicem oraya yönlendirsin diye kendi eşide orda tüp bebek bölüm başkanı. Maddi durumum çok çok iyi olsa hayatta bırakmazdım ayşe hocamı
biz 3kizkardesiz müthiş birseybazı insanlara sini oluyorum .. bu devirde hala erkek çocuk beklentisi nedir ya!!! kusura bakmayın kızlar çok gerildim..Allah sağlıklı hayırlı versin demek yerine aaa yine mi kız diyenlerin ağzına kürekle çakasım geliyor ..Haksız mıyım ama ? İlk çocuğum kız,ikincisi de nasipse kız olacakmış,bence ben çok şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?