- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Elim mahkum diyelim tedavimi memorial da gördüm hiç böyle değildi Gebe lik takibi için gidemedim hem sgk geçmiyor hemde pandemi hast .Şimdi evime çok uzak bi yere gidiyorum ama sanırım sezeryan olursam orada olmam .Benim rahim ağzıyla ilgili dikiş atilacakti tüp bebek merkezi öyle demişti şuan gittiğim doktor gerek görmedi Yani zor surecimi atlatıp evime yakın bi yer bulacağımAy canim niye oyle yapmis benim dr Allah var dedi sağlık ocağında ücretsiz obur gelmene yaptır getir dedi pahalı testler dedi sağlık ocağı rubella toxo ve hormonlar dahil hepsini yaptı verdi elime çıktıları giderken götürdüm cok para vermissin ikili teste de gerek görmedi üçlü testi yaptiracak
Offf Insallah gunun birinde canim biseyler isterse yaparim ben dekızlar ben canım bişey istediğimde o an yiyemiyorsam avucumu yalıyorum ki bebişte iz olmasın diye..siz yapıyor musun böyle şeyler :)
onu doktoruna sorman lazım canım. emzirirken eşim korunmuştu benimsagol cnm bebege zarar verirmi haplar
Yaa yazik halalarinaSize komik bisey anlatayim dedem kizkardeslerini hic sevmezmisartik ne yaptiysa bigun annesi cok sinirlenmis anneside ona beddua etmis insallah istemedigin kadar cok kizin olsun demis ve 7 cocuklari var 5 kiz 2 erkek babam yine gider gelir amcam elindeki paralarini alir yer Allah razi olsun her sıkıstiklarında halamlar yetisir ama sonuc yine degismemis dedem kizlarindanda nefret ediyi degisik bir adam
anladim cnmonu doktoruna sorman lazım canım. emzirirken eşim korunmuştu benim
Canim sen 10.haftadasin degilmi 2 hafta sonra gecer insallah Rabbim yardimcin olsun ceken bilir ancakanladim cnm bneimki hicbirsey demiyor
Gene kustum artik bogazim tahris oldu
Amimcnm 10dayim inşalalh gecer yaCanim sen 10.haftadasin degilmi 2 hafta sonra gecer insallah Rabbim yardimcin olsun ceken bilir ancak
Şimdiye kadar hiç test yapılmaması banada bi tuhaf geldi kaldıki ilk hamileligimde hersey yolundayken erken doğum yaptım.pazartesi randevum var.ikili testle birlikte digerlerinide ister belkiCanım bence de yapması gerekiyor benim 8. Haftada genel bi kan tahlilim yapıldı ve tsh yüksek çıktı mesela ilaç başladık o yüzden
15.inci haftada tamamen biter canım benim hormanlara baglı bazen çok uzun sürebiliyorIki gündür çok umutluydum duzelecegim konusunda biraz evvel yine bulantilarim arttı insallah daha artmaz kizlar bunun sonu ne zaman
Eğer sezeryansa kendi doktorun yapıyo ama normalse kim nöbetçiyse o kontrol ediyo ebeler doğum yaptırıyo canım bende öyle olmuştuBende erkek dr hic gitmedim gitmiyorum eşimde istemez ama ona fırsat kalmiyor hamileligimi öğrenir öğrenmez arastirdim birkac öneriyle birde muayene ücreti diğerlerinden fazla olunca güvendim başladım bu dr a ama sansima dr um cooook iyi cok ilgili cok tatlı bulantilarimi anlatırken benle dertleniyor bildiğin devlet hastanesinde doğum zamani hangi dr nobetciyse doguma o giriyor diyorlar doğrumu acaba canım
Allah kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin. Allah herkesin kalbindekini versin ama önce saglıklı ve hayırlısını. Benimde iki kızım var belkide bu son gebeliğim inşanlah Allah benim gibi isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar verir.Arkadaslar Rabbim hakkimizda hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin oncelikle benim 4.senemde evladima kavustum 5 dusugum var malesef esimle ben yillarca en iyi dr gittik ve bundan 12 yil once muane parasi 400 lira veriyoduk ikimizdede hicbir sorun cikmadi yattimda kalktimda olmadi bana dr sonuc yok tedavi yok ne zaman saglikli bir gebelik gecirirsin ozaman dogurursun dedi yuzumuze sonra igne kullandik olmadi onlem olarak olmadi digerlerinde oldu cok sukur Rabbim ol diyecek olacak bide onun bunun lafi hickimse hamile kaldigima bile inanmiyodu kayinvalidem ilk cocugumda sezeeryana bi gun kalmis kesin erkek bu dedi esimde biz onu 5 yildir bekliyoruz yapma anne dedi cok sukur kavustum kizima 2.kizim oldu kaynim ve kayinlarim uzulme saglik olsun dedi sinir olduk cunku esim tarafi hep oglan agirlikli ve iki kizima Rabbim saglik versin yasayan bilir mucizelerim benim bidaha anne olamayacagim dedigim anda Rabbim nasip etti ve 3.hamileligim Allah biliyo esimde bende kizlarimda hep dua ediyolar bi oglumuz olsun diye ama Rabbim bize sagliklisini hayirlisini versin insan ikisinde tadini almak istiyo Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin sagliklisini oncelikle bakalim neyi kismet edecek
Ah ahh napacaz nolck halimizIki gündür çok umutluydum duzelecegim konusunda biraz evvel yine bulantilarim arttı insallah daha artmaz kizlar bunun sonu ne zaman
iliski sonrasimi içeceğizKızlar doğum kontrolü bende kullandım düzenli olan adetim şaştı. Üstelik koyu kıvamlı kahve rengi olmaya başladı yılda 10kg aldım sakın kullanmayin derim . Bizde geri çekilmeyle korrunuyorduk prez.i ben sevmiyorum çünkü 4sene oldu ufacık bı kaçmakta hamile kaldım . En güzel yöntem bu fakat ertesi gün hapını elinin altında bulundurmak lazim bende kara kada düşünüyorum 2. Olacak benim bunla nasip olursa. Bundan sonrasinda daha dikkatli olmam gerek
Ya yemin ederim tam da yine cikardiktan sonra gecmicek heralde bu derken seni dusunmustm ugurbocuu de cok kotuydu 12+2 3 gibi azalmisti azalir benim de dedm ve forumu actm ve bunu gordm...Iki gündür çok umutluydum duzelecegim konusunda biraz evvel yine bulantilarim arttı insallah daha artmaz kizlar bunun sonu ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?