2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Elim mahkum diyelim tedavimi memorial da gördüm hiç böyle değildi Gebe lik takibi için gidemedim hem sgk geçmiyor hemde pandemi hast .Şimdi evime çok uzak bi yere gidiyorum ama sanırım sezeryan olursam orada olmam .Benim rahim ağzıyla ilgili dikiş atilacakti tüp bebek merkezi öyle demişti şuan gittiğim doktor gerek görmedi Yani zor surecimi atlatıp evime yakın bi yer bulacağım

Kızlar evladın kızı erkeği olmaz erkek erkek diye tutturup tövbe gene mi kız demekte kız hayırlı evlat olur bize bakar yetişir diyip oğlanın sonu kötü olur demekte tövbe çok günah kız evlat da erkek evlat da büyüsün bize baksın diye doğup yetişmiyor duamız Allaha salih saliha kul olsun vatanina milletine hayırlı olsun anneyi babayı üzen hayirsiz evlat olmasin güzelce hanimefendi beyefendi büyüsün ortaya çıksınlar Amiiin Allah kimseyi evladının eline koymasın yük etmesin Allah bize onlarin sağlıklı hayirli güzel günlerini göstersin iki tane oğlum var pırlanta gibiler tum gücümle onları doğru yetiştirmeye çalışıyorum asla şımartmadan ilk oglumdan sonra bir oglum daha olsun istedim çünkü en yakin arkadasi olacaktı oylede oldu kimseye eyvallah etmiyorlar kanka oldular eger ilk cocugum kiz olsaydı o zaman da cok dua ederdim ikinci evladimda kiz olsun eş olsun arkadas olsun diye simdi de degisik olsun diye cok kız istiyorum ama önce sağlık tabiki asla cinsiyetinden dolayı hic birini öne çıkarmak gibi birşey düşünemem son derece aşağılık bir davranış onu yapanlarinki

Yaa yazik halalarina( allah yardimcilari olsun.. ne kadar uzuluyorm boyle seylere yaa. Halbuki cinsiyeti belirleyen sey erkegin spermi keske bazi cahiller bilse bunu

benim de ilk çocuğum kız. çok şükür Allahım nasip etti 5 senenin sonunda kavuştum ona. şimdi doktorum cinsiyetimize erkek dedi. onun da kız olsa da erkek olsa da başımızın üstünde yeri var. Allahım evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı bir evlat nasip etsinn. ben çok bekledim benden çok bekleyenler de vardır eminim. o yüzden cinsiyet mevzusunda konuşmak bana doğru gelmiyor. çünkü o evlat hasretini yaşamayan bilemez.
Allah sağlıklı bir hamilelik süreciyle yavrularımızı zamanında kucaklarımıza almamızı nasip etsin inş.

kesinlikle öyle
Anne baba olma yolunda imtihan olmayan kimse için cinsiyet hakkında atıp tutmak çok basit bir olay
oysa onun acısını hasretini çeken herhalükarda hamd eder

ve değil mi ki Allah "evlatlarınız ve mallarınız sizin için bir fitne/imtihan sebebidir" diyor
Bu ayeti kerime ye iman etsek ne erkeğin ne de kızın cinsiyetinden ötürü bir üstünlüğü olmayacağını anlarız

Ben avuç içini yalamadim hiç
ablam ilk oğlunda yolda erik görmüş ağaçta canı çekmiş ama almamış
Sonra kulağını tutmuş ama istem dışı
yeğenimin kulağında et beni vardı büyükçe
daha geçtiğimiz yıllarda yaktırdı onu

Allahu alem ya gerçekten canı çekti diye ya da Allah bir süs vermek istedi de öyle oldu

Canım bence de yapması gerekiyor benim 8. Haftada genel bi kan tahlilim yapıldı ve tsh yüksek çıktı mesela ilaç başladık o yüzden
Şimdiye kadar hiç test yapılmaması banada bi tuhaf geldi kaldıki ilk hamileligimde hersey yolundayken erken doğum yaptım.pazartesi randevum var.ikili testle birlikte digerlerinide ister belki

Kız-erkek evlat muhabbeti ne kadar çirkin yahu. Böyle konuşan insanlar evlat acısı görmemiş insanlar bence. Çünkü ben bu forumda öyle hikayeler duydum ki çocuklarımızın sağlıklı olduğuna şükretmemiz lazım. Ağlayarak okuduğum şeyler oldu çoğu zaman. Dilerim kimse evladının acısını görmesin. Hepimizin evlatları sağlıkla doğsun büyüsünler inşallah.

Eğer sezeryansa kendi doktorun yapıyo ama normalse kim nöbetçiyse o kontrol ediyo ebeler doğum yaptırıyo canım bende öyle olmuştu

Allah kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin. Allah herkesin kalbindekini versin ama önce saglıklı ve hayırlısını. Benimde iki kızım var belkide bu son gebeliğim inşanlah Allah benim gibi isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar verir.

Kızlar doğum kontrolü bende kullandım düzenli olan adetim şaştı. Üstelik koyu kıvamlı kahve rengi olmaya başladı yılda 10kg aldım sakın kullanmayin derim . Bizde geri çekilmeyle korrunuyorduk prez.i ben sevmiyorum çünkü 4sene oldu ufacık bı kaçmakta hamile kaldım . En güzel yöntem bu fakat ertesi gün hapını elinin altında bulundurmak lazim bende kara kada düşünüyorum 2. Olacak benim bunla nasip olursa. Bundan sonrasinda daha dikkatli olmam gerek

iliski sonrasimi içeceğiz

Iki gündür çok umutluydum duzelecegim konusunda biraz evvel yine bulantilarim arttı insallah daha artmaz kizlar bunun sonu ne zaman
Ya yemin ederim tam da yine cikardiktan sonra gecmicek heralde bu derken seni dusunmustm ugurbocuu de cok kotuydu 12+2 3 gibi azalmisti azalir benim de dedm ve forumu actm ve bunu gordm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…