2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Monurol ve piyeloseptyl kullanıyorum monurol suda eriyen az önce içtim ama wcye de gittim duramadım malesef

Kızlar herkese iyi geceler
Migren gibi bir sıkıntım var benim Allah'tan çok ileri boyutta değil. Şöyle ki eğer ağrı hafiften başlar gibi olursa hemen parol içmeliyim ilerlerse parol kurtarmıyor çünkü.
Yine de içim rahat etmiyor parol içerken vicdan azabı çekiyorum acaba bebeğe bir zararı olur mu diye

Bende ağır migren hastasıyım iğneyle veya güçlü ağrı kesicilerle geçiyor. Parolu doktora sordum günde en fazla 4 taneye kadar izin verdi ama ben 1 kutu içsem de nafile.Birde serumla bi ilaç ismi verdi pek tavsiye etmiyoruz dediği için adını not almadim.Ben doğal yağ siparişi verdim başlayınca hafif hafif süreceğim canım

Benimki başlangıç aşamasında kuzum dört tane yok zaten kullanmıyorum. Hangi yağ bana da söyler misin? Yaşayan bilir valla gebelikte acıdı Rabbim heralde çünkü öncesinde daha ağır geçirirdim. Allah yardımcın olsun

Evet normalde 3 tane majezik ve dolarex falan alırdım gebelik de daha hafid.Yagin adı Incia aromatik migren yağı resmini de paylaştım küçük bisey 10 ml kutusu böyle kitap şeklinde kafan karışmasın. Bi arkadaşım biliyor beni çok ağır geçiriyorum o tavsiye etti daha elime ulaşmadı ama yorumlar iyi.

Eklentiler

• Screenshot_20200509-001423_Chrome.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 14
Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de çok çekmezsin daha fazla

Geçmiş olsun canım peki kasık ağrın vs varmıydı
Hayır ne ağrı ne yanma hiç bişi olmadı sadece 2 gece böbrek ağrım oldu onun enfeksiyonla alakası varmıdır bilemem
Hadi ya neyse 1 kutu daha var 3 gün sonra içilcekmiiş onu gece yatarken içerim bu sefer
Aynen yatmadan tuvaletini yapıp bunu içip yatıcaksın bana 2 doktorumda aynısını söledi
Valla o dert bendede var. Eğerki artmasını biraz beklersem parol kurtarmıo geçen akşam başıma geldi yağlar buzlar hiç bişi fayda etmedi parolu biraz geç almıştım. Valla mecbur içiorum canım çok artmadan bi parol o zaman kesio bu zamana kadar 3 tane içmişimdir. Parol içilebilecek tek ilaç diyor doktorlar bide minoset ama minoset benim midemi bozuo

3 tane ağrı başladığı zaman mı içtin? Gebelikte önce daha ağır oluyordu yine öyle olmasından korkuyorum

Yaa kızlar bu göğüs hassasiyeti hiç gecmicek mi doğuma kadar hiç dokunamıyorum üzerine asla yatamıyorum cok acıyor sizinde öyle mi
Benimde en başından beri hassasiyet var.Sütyen takarsam o gün çok sızlıyor,ama evdeysem ki çoğu zaman evdeyim takmıyorum ve çok rahat ediyorum azalıyor epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…