2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
günaydın herkese

avent göğüs kalkanı ben kullandım. göğüs ucunu koruyor. emzirirken diğer memeden akan sütü kalkana hapsediyor. ben memnun kaldım

Kızlar bu arada tecrübeli annelerden fikir alalım bu ürün trendyolda indirimde işe yarar bişey mi buda
Eki Görüntüle 2632377
Canım bu ürünün gümüs olaninı aldim ben o bayağı indirimde şuan daha güzel yorumlar okudum gumusle ilgili bide bunu alacaksanda 85tlye kadar düsüyor ben bayağıdır takip ediyorum suan cok uygun değil az daha bekle bence

Ben bundan kullanmıştım canım ama meğerse bu mastit olmasına sebep oluyormuş, bilmiyordum o zaman. Göğüs ucu yarası için kullanmıştım.
arkadaşım mastır nedir?
Ben hiç kullanmadım.
herkeste farklı etki ediyor belkide.

Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız iyimisiniz
güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah
biz çocuklarla her sabah bir ramazan oyunu oynuyoruz sonra kahvaltı sonra çocuklar internet hakkı kullanırken bende kanepeye uzanıyorum
ramazana özel bir de iyilik kavanozu yaptık her gün biri çekiyor bugün babaya legodan sürpriz pasta yapmak vardı az önce verdiler ona
Ramazan öncesi o kadar kötüydüm ki çocuklar hep TRT çocuk izledi fakat inşallah bu günleri atlatıp kendimizi dışarı atacağımız günler de gelir

bu arada kitap okumayı sevenlere
9 ay 99 Esma
Doğal ebeyenlik
annelik sanatı
gibi kitapları tavsiye edebilirim

arkadaşım mastır nedir?
Ben hiç kullanmadım.
Meme iltihabı canım bunları bende hiç kullanmadım nasıl kullanılıyor bilgim de yok emzirdim bayağı yara da oldu göğsüm ama garmastan krem vardı onu kullanmıştım oda fayda etmemişti emzire emzire geçirmiştim şimdi careler daha çok

arkadaşım mastır nedir?
Ben hiç kullanmadım.
Mastit sütün memede birikip ağrılı bazen de iltihaplı bir durum yapması. Bu kalkan meme ucuna baskı yaptığı için sütün fazla üretilmesine sebep oluyormuş. Bu da memenin tıkanmasına sebep oluyormuş. Benim 1 kere başıma geldi çok kötü ağrılı bir durum.

arkadaşım mastır nedir?
Ben hiç kullanmadım.
mastit göğüsün boşalamaması sebebiyle süt kanallarının tıkanması. o da annede ağrı ateş yapıyor. antibiyotik kullanmak gerekebiliyor. ama bu ürünün mastit yapma durumunu anlayamadım ben. çünkü kullandım ben yaraya engel oluyor birde emzirirken diğer memeden gelen süt kalkana akıyor ziyan olmuyor

baskı yapacak kıyafetle falan mı kullandın? ben ilk kez duydum senden mastit olayını. meme ucu içinde bir yere değmiyor kalkanın. kalkansız mı kullanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…