2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ah şimdi anladım kızlar teşekkür ederim
Ben normal krem kullandım ve göğüs pedi
ilk bebeğimde çok zordu emzirmek başlarda
ikincide elhamdülillah iyidi
bakalim bu sefer nasıl olur

gunaydin kizlar bende iyiyim cok sukur hafif olan bulantilarim cok şükür 1 haftadir yok artik
.oruc devam ediyor biraz yorgunluk oluyor haliyle ama iyiyiz.evde sıkıldık bayagi biter bugunlerde insallah..pazartesi gidecegim doktora heyecan dorukta

Kızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)

Doktor hangi vitaminleri yazdı size ?? Decavit Pronatal diye bir ilaç verdi eczacı, doktorun yazdığına muadilmiş. Bu muadil işlerinden açıkcası hazetmiyorum, ne yazıyorsa onu vermeliydi

[
maşallah subhanallah
saglikla gelsin inşallah
bana henüz vermedi hafta içi kan tahlili götürmem gerekiyor

nasil yapacağım bilmiyorum bu arada eşim devamlı için alamaz çocuklarla hastaneye sağlık ocağına gitmek zor : /

Ayy gözünaydın canim darisı başıma benimde bir oğlum var birde kızcem olsunn insallahh sağlıklaa

Kızlar ben gümüş göğüs kalkanını duydum biraz pahalı olabiliyor ama göğüs yaraları için çok iyi. ben krem kullanmıştım oda geçirmeseydi alacaktım..

Mastit konusuna gelince bol bol emzirirseniz olmazsınız umarım banyoda masaj yapın öıkar çakmaz bebeği emzirin tüm kanalları açar.. benim ilk 6 ay sütüm çoktu sürekli akıyordu çok şükür mastit olmadım.. çok zor bir durum emin olun.. hem sürekli emerse bebek de sarılık olmaz yada hafif atlatır..

Bu arada çarşamba randevum var bende çok strese girdim hemde heyecan insan 10 tane de doğursa yine heyecanlanıyor sanırım

Kızlar bu arada tecrübeli annelerden fikir alalım bu ürün trendyolda indirimde işe yarar bişey mi buda
Eki Görüntüle 2632377

Canım bu benim hayatımı kurtarmıştı! gögüs kalkanını çok uzun süre kullandım. sabah-akşam devamlı kullanmayın diyorlar ama benim gögüs uçlarımın sızısı başka türlü iyi olmadı.. Çocuk emdikten sonra bir çoğumuzun maalesef yara oluyor meme ucu, benim bulantılarım gibi gögüs ucu yaralarım da standart süreden(3-4 hafta) uzun sürmüştü(2 ay). Ağlayarak emziriyorum ta ki annem bana bunu alana kadar. Cidden çok etkiledi, gogüslerim iyileşti.
1- gögüs kalkanı
2- lansinoh krem
3- ayva çekirdeğini suda bekletip oluşan özü sürmek.. Bunlarla gögüs yaralarından kurtuldum ben zamaında çok şükür

Maşşalah canım benim saglıcakla büyüt. Bende decavit kullanıyorum iki aydır

Canım gözün aydın çok sevindim

sende tuttu mu cinsiyet tahminleri yada sen hissettin. I

Kızlar cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın özellikle kız bebek bekleyenlere birkaç sorum olacak ☺☺

Mideniz nasıldı
Neleri canınız istedi ve sık tükettiniz tatlı-tuzlu-ekşi

Tiksindiğiniz şeyler ne oldu
Ve Hissettiniz mi cinsiyetini ☺

Canım gözün aydın çok sevindim

sende tuttu mu cinsiyet tahminleri yada sen hissettin. I

yüzük testi tuttu :) (saçımı alyansıma bağlayıp karnıma tuttuğumda dönmüştü)

oğlumda da tutmuştu 2.nin kız olmasını çok istiyordum ama oğlum olacak yine diye aklımdan geçiyordu. Kalbimdeki kazandı neyse ki :))

benim inanılmaz bulantım vardı, forumda hep yazdım. Hap kullanıyorudum 3 gün önce bıraktım onu, biraz daha iyi gibiyim. En azından kusmuyorum artık(günde 3 kere istifra ediyordum.. ama oğlumda da bu kadar ağır olmasa da aynı durum söz konusuydu..) Bulantı nedeniyle canım hiç bir şey çekmiyor, hatta oldukça az yiyorum.

Doğru yaptıgında tutuyor. Bir çok kişi denemişti tutan hayırlsı olsun

Bende içiyorum özellikle doktora sordum baş ağrısı şiddetlenince parol attım diye evet parol içebilirsin bi zararı yok dedi bana

Gözün aydın canım :)

Ben kızıma hamileyken çok bulantım olmuştu, çok kötüydüm, kokulara karşı çok hassastım. Bu bebeğimde çok daha iyiyim sadece bir kaç kere kustum. O yüzden cinsiyetin farklı olduğunu düşünüyordum bunda. Doktor da kesin değil ama erkek dedi. Sanırım kız bebek daha mı çok bulantı yapıyor ne.

Benim de yüzük testim baya deli gibi daire çiziyor oğlumda yapmamıştım bilmiyodum o testi inşallah tutar canım bende de çin takvimi tutmuştu oğlumda bunda çin takvimi kız diyor bakalım :)

Bende kız istiyorum oğlumdan sonra hatta eşimle bile kız diye bahsediyoruz inşallah hislerimiz tutar :)

Benim oğlumda midem çok rahattı çok şükür şimdi de rahat hiç bulanmadı bile diyebilirim :) 10 gün sonra cinsiyeti öğrencem inşallah bende mutluluğunu tahmin edebiliyorum canım gözünüz aydın ❤❤❤

Bulantı olayı biraz da bünye ve genetik derler canım benim annemin 3 hamileliğinde de hiç bulantısı olmamış kusmamış kız ve erkek bebeklerde.. anneye çekiyo olabiliriz benim de midem çok rahat çünkü

Gözün aydın canım çok sevindim bir kızın bir oğlun olacak hayırlısıyla

Olabilir canım iki bebekte çok farklıydı benim, ilk çok çok çok kötü geçti 20 haftaya kadar ama bunda görece rahatım. O yüzden öyle hissettim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…