Meme iltihabı canım bunları bende hiç kullanmadım nasıl kullanılıyor bilgim de yok emzirdim bayağı yara da oldu göğsüm ama garmastan krem vardı onu kullanmıştım oda fayda etmemişti emzire emzire geçirmiştim şimdi careler daha çok
Mastit sütün memede birikip ağrılı bazen de iltihaplı bir durum yapması. Bu kalkan meme ucuna baskı yaptığı için sütün fazla üretilmesine sebep oluyormuş. Bu da memenin tıkanmasına sebep oluyormuş. Benim 1 kere başıma geldi çok kötü ağrılı bir durum.
ah şimdi anladım kızlar teşekkür ederimmastit göğüsün boşalamaması sebebiyle süt kanallarının tıkanması. o da annede ağrı ateş yapıyor. antibiyotik kullanmak gerekebiliyor. ama bu ürünün mastit yapma durumunu anlayamadım ben. çünkü kullandım ben yaraya engel oluyor birde emzirirken diğer memeden gelen süt kalkana akıyor ziyan olmuyor
maşallah subhanallahKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Doktor hangi vitaminleri yazdı size ?? Decavit Pronatal diye bir ilaç verdi eczacı, doktorun yazdığına muadilmiş. Bu muadil işlerinden açıkcası hazetmiyorum, ne yazıyorsa onu vermeliydi
Ayy gözünaydın canimKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Doktor hangi vitaminleri yazdı size ?? Decavit Pronatal diye bir ilaç verdi eczacı, doktorun yazdığına muadilmiş. Bu muadil işlerinden açıkcası hazetmiyorum, ne yazıyorsa onu vermeliydi
Kızlar bu arada tecrübeli annelerden fikir alalım bu ürün trendyolda indirimde işe yarar bişey mi buda
Eki Görüntüle 2632377
Maşşalah canım benim saglıcakla büyüt. Bende decavit kullanıyorum iki aydırKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Canım gözün aydın çok sevindimKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Canım gözün aydın çok sevindim
sende tuttu mu cinsiyet tahminleri yada sen hissettin. I
Kızlar cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın özellikle kız bebek bekleyenlere birkaç sorum olacak ☺☺
Mideniz nasıldı
Neleri canınız istedi ve sık tükettiniz tatlı-tuzlu-ekşi
Tiksindiğiniz şeyler ne oldu
Ve Hissettiniz mi cinsiyetini ☺
Doğru yaptıgında tutuyor. Bir çok kişi denemişti tutanyüzük testi tuttu :) (saçımı alyansıma bağlayıp karnıma tuttum, dönmüştü)
oğlumda da tutmuştu ama ben kız çok istiyordum ama oğlum olacak yine diye aklımdan geçiyordu. Kalbimdeki kazandı neyse ki :))
Bende içiyorum özellikle doktora sordum baş ağrısı şiddetlenince parol attım diye evet parol içebilirsin bi zararı yok dedi banaKızlar herkese iyi geceler
Migren gibi bir sıkıntım var benimAllah'tan çok ileri boyutta değil. Şöyle ki eğer ağrı hafiften başlar gibi olursa hemen parol içmeliyim ilerlerse parol kurtarmıyor çünkü.
Yine de içim rahat etmiyor parol içerken vicdan azabı çekiyorum acaba bebeğe bir zararı olur mu diye
Gözün aydın canım :)Kızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Benim de yüzük testim baya deli gibi daire çiziyor oğlumda yapmamıştım bilmiyodum o testi inşallah tutar canım bende de çin takvimi tutmuştu oğlumda bunda çin takvimi kız diyor bakalım :)yüzük testi tuttu :) (saçımı alyansıma bağlayıp karnıma tuttuğumda dönmüştü)
oğlumda da tutmuştu2.nin kız olmasını çok istiyordum ama oğlum olacak yine diye aklımdan geçiyordu. Kalbimdeki kazandı neyse ki :))
benim inanılmaz bulantım vardı, forumda hep yazdım. Hap kullanıyorudum 3 gün önce bıraktım onu, biraz daha iyi gibiyim. En azından kusmuyorum artık(günde 3 kere istifra ediyordum.. ama oğlumda da bu kadar ağır olmasa da aynı durum söz konusuydu..) Bulantı nedeniyle canım hiç bir şey çekmiyor, hatta oldukça az yiyorum.
Bulantı olayı biraz da bünye ve genetik derler canım benim annemin 3 hamileliğinde de hiç bulantısı olmamış kusmamış kız ve erkek bebeklerde.. anneye çekiyo olabiliriz benim de midem çok rahat çünküBen kızıma hamileyken çok bulantım olmuştu, çok kötüydüm, kokulara karşı çok hassastım. Bu bebeğimde çok daha iyiyim sadece bir kaç kere kustum. O yüzden cinsiyetin farklı olduğunu düşünüyordum bunda. Doktor da kesin değil ama erkek dedi. Sanırım kız bebek daha mı çok bulantı yapıyor ne.
Gözün aydın canım çok sevindim bir kızın bir oğlun olacak hayırlısıylaKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Olabilir canım iki bebekte çok farklıydı benim, ilk çok çok çok kötü geçti 20 haftaya kadar ama bunda görece rahatım. O yüzden öyle hissettim sadece.Bulantı olayı biraz da bünye ve genetik derler canım benim annemin 3 hamileliğinde de hiç bulantısı olmamış kusmamış kız ve erkek bebeklerde.. anneye çekiyo olabiliriz benim de midem çok rahat çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?