- 20 Mart 2011
- 13.963
- 32.570
- 798
Öyle diyorlar aslında da işte insan yine de keşke içmesem diyorBende içiyorum özellikle doktora sordum baş ağrısı şiddetlenince parol attım diye evet parol içebilirsin bi zararı yok dedi bana
Gözün aydın canımm sağlıkla gelsinKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Doktor hangi vitaminleri yazdı size ?? Decavit Pronatal diye bir ilaç verdi eczacı, doktorun yazdığına muadilmiş. Bu muadil işlerinden açıkcası hazetmiyorum, ne yazıyorsa onu vermeliydi
Hangi hapi kullaniyodun canim, ve ne zaman kusman bitti.. ben zofer kullaniyorm yine de gunde 3 kere cikariyorm 12+2 oldum heyecanla bekliyorum ama 16da anca bitecek gibi gelmeye basladiyüzük testi tuttu :) (saçımı alyansıma bağlayıp karnıma tuttuğumda dönmüştü)
oğlumda da tutmuştu2.nin kız olmasını çok istiyordum ama oğlum olacak yine diye aklımdan geçiyordu. Kalbimdeki kazandı neyse ki :))
benim inanılmaz bulantım vardı, forumda hep yazdım. Hap kullanıyorudum 3 gün önce bıraktım onu, biraz daha iyi gibiyim. En azından kusmuyorum artık(günde 3 kere istifra ediyordum.. ama oğlumda da bu kadar ağır olmasa da aynı durum söz konusuydu..) Bulantı nedeniyle canım hiç bir şey çekmiyor, hatta oldukça az yiyorum.
Canim indirime girdiginde bizede haber ver gogus ucu yaralari cok kotu bide kiyamiyosun bebeklere emziriyosun ben kanaya kanaya emzirmistim dislerimi sika sika lanolin krem kullanmistim bide bunu deneyelimCanım bu ürünün gümüs olaninı aldim ben o bayağı indirimde şuan daha güzel yorumlar okudum gumusle ilgili bide bunu alacaksanda 85tlye kadar düsüyor ben bayağıdır takip ediyorum suan cok uygun değil az daha bekle bence☺
Canım hangisi? Sen söyleyince baktım ama bir sürü marka model varCanım bu ürünün gümüs olaninı aldim ben o bayağı indirimde şuan daha güzel yorumlar okudum gumusle ilgili bide bunu alacaksanda 85tlye kadar düsüyor ben bayağıdır takip ediyorum suan cok uygun değil az daha bekle bence☺
Ayy herkes göğüs yaralarindan bahsediyor korkmaya başladımCanım bu benim hayatımı kurtarmıştı! gögüs kalkanını çok uzun süre kullandım. sabah-akşam devamlı kullanmayın diyorlar ama benim gögüs uçlarımın sızısı başka türlü iyi olmadı.. Çocuk emdikten sonra bir çoğumuzun maalesef yara oluyor meme ucu, benim bulantılarım gibi gögüs ucu yaralarım da standart süreden(3-4 hafta) uzun sürmüştü(2 ay). Ağlayarak emziriyorum ta ki annem bana bunu alana kadar. Cidden çok etkiledi, gogüslerim iyileşti.
1- gögüs kalkanı
2- lansinoh krem
3- ayva çekirdeğini suda bekletip oluşan özü sürmek.. Bunlarla gögüs yaralarından kurtuldum ben zamaında çok şükür
Birde bazı insanların göğsü ucunda bi sıkıntı olmuyormus ablam böyle bi sıkıntı yaşamadan alma diyor emin olamadım.Canım bu ürünün gümüs olaninı aldim ben o bayağı indirimde şuan daha güzel yorumlar okudum gumusle ilgili bide bunu alacaksanda 85tlye kadar düsüyor ben bayağıdır takip ediyorum suan cok uygun değil az daha bekle bence☺
Gunaydin, eger hafif regl agrisi gibiyse rahmin genislemesnden dolayi oluyor diye biliyorm, bana da oluyor, normal biseyGünaydın bayanlar. Benim kasık ağrım oluyor devamlı ve çok şiddetli değil ama korkuyorum. İdrar enfeksiyonu ağrısını biliyorum onun gibi değil. Böyle ağrısı olan var mı bebek sağlıklıdır değil mi
Maşallah canım tebrik ederim darısı başımızaKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Doktor hangi vitaminleri yazdı size ?? Decavit Pronatal diye bir ilaç verdi eczacı, doktorun yazdığına muadilmiş. Bu muadil işlerinden açıkcası hazetmiyorum, ne yazıyorsa onu vermeliydi
Gümüs olan suan indirimde 149.90 canım trendyolda dün verdim bende siparisini bak istersenCanim indirime girdiginde bizede haber ver gogus ucu yaralari cok kotu bide kiyamiyosun bebeklere emziriyosun ben kanaya kanaya emzirmistim dislerimi sika sika lanolin krem kullanmistim bide bunu deneyelim
PERON gozunaydin canim saglicakls kucagina almak nasip olsun
Senin daha öncede oluyordu canım değilmi hafta ici devam ederse doktora git bence benim onceleri olurdu artık hic olmuyorGünaydın bayanlar. Benim kasık ağrım oluyor devamlı ve çok şiddetli değil ama korkuyorum. İdrar enfeksiyonu ağrısını biliyorum onun gibi değil. Böyle ağrısı olan var mı bebek sağlıklıdır değil mi
Silvernurse kuzum benim aldığim trendyolda yorumlarıda var altında incele istersenCanım hangisi? Sen söyleyince baktım ama bir sürü marka model var
Gözün Aydın canım maşallahKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Benim bu ikinci bebeğim olacak canım önceki hamileliğime dair asla unutamadığım bir durum göğüs yaralarım perisan olmustum ağlayarak emziriyordum kanıyordu suan en odaklandığım göğüs yarası icin ne yapabilirim konusu o yüzden aldım kullanırım yeterki yara olmasın çabuk gecsinBirde bazı insanların göğsü ucunda bi sıkıntı olmuyormus ablam böyle bi sıkıntı yaşamadan alma diyor emin olamadım.
Canım bide boyut olarak xl olanı var onu almak daha mantıklı demi çünkü genişleyecek o bölgeSilvernurse kuzum benim aldığim trendyolda yorumlarıda var altında incele istersen
Ayva çekirdeği bende duydum hatta bi arkadaşım ilk hamile kaldığımda ayvaların çekirdeklerini biriktirmeye başla demiştiCanım bu benim hayatımı kurtarmıştı! gögüs kalkanını çok uzun süre kullandım. sabah-akşam devamlı kullanmayın diyorlar ama benim gögüs uçlarımın sızısı başka türlü iyi olmadı.. Çocuk emdikten sonra bir çoğumuzun maalesef yara oluyor meme ucu, benim bulantılarım gibi gögüs ucu yaralarım da standart süreden(3-4 hafta) uzun sürmüştü(2 ay). Ağlayarak emziriyorum ta ki annem bana bunu alana kadar. Cidden çok etkiledi, gogüslerim iyileşti.
1- gögüs kalkanı
2- lansinoh krem
3- ayva çekirdeğini suda bekletip oluşan özü sürmek.. Bunlarla gögüs yaralarından kurtuldum ben zamaında çok şükür
Canim dr un bana da yazdığı decavit karma vitamin mineral birde zaten aynısı elevit var ikisi de birbirinin aynısı sıkıntı olmaz ama ben kullanamadım cok midemde ağrı bulantı yaptıKızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Ikinci de hic olmuyor bende ilkinde kanamıştı parçalanmıştı göğüs ucum cok korkmuştum ikincide hic birşey olmadı canim inşallah seninde olmaz çok zor bir şey oBenim bu ikinci bebeğim olacak canım önceki hamileliğime dair asla unutamadığım bir durum göğüs yaralarım perisan olmustum ağlayarak emziriyordum kanıyordu suan en odaklandığım göğüs yarası icin ne yapabilirim konusu o yüzden aldım kullanırım yeterki yara olmasın çabuk gecsin☺
Onu bende gördümde normalini istedim XL oldukca pahalıydı bi bakayim ölcüsüne gelince yazarım sana bana olacak gibi geldi normal standardı bu cünkü her markadaCanım bide boyut olarak xl olanı var onu almak daha mantıklı demi çünkü genişleyecek o bölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?