2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gözün aydın canımm sağlıkla gelsin

Hangi hapi kullaniyodun canim, ve ne zaman kusman bitti.. ben zofer kullaniyorm yine de gunde 3 kere cikariyorm 12+2 oldum heyecanla bekliyorum ama 16da anca bitecek gibi gelmeye basladi

Canim indirime girdiginde bizede haber ver gogus ucu yaralari cok kotu bide kiyamiyosun bebeklere emziriyosun ben kanaya kanaya emzirmistim dislerimi sika sika lanolin krem kullanmistim bide bunu deneyelim

PERON gozunaydin canim saglicakls kucagina almak nasip olsun

Canım hangisi? Sen söyleyince baktım ama bir sürü marka model var

Günaydın bayanlar. Benim kasık ağrım oluyor devamlı ve çok şiddetli değil ama korkuyorum. İdrar enfeksiyonu ağrısını biliyorum onun gibi değil. Böyle ağrısı olan var mı bebek sağlıklıdır değil mi

Ayy herkes göğüs yaralarindan bahsediyor korkmaya başladım

Birde bazı insanların göğsü ucunda bi sıkıntı olmuyormus ablam böyle bi sıkıntı yaşamadan alma diyor emin olamadım.

Gunaydin, eger hafif regl agrisi gibiyse rahmin genislemesnden dolayi oluyor diye biliyorm, bana da oluyor, normal bisey

Maşallah canım tebrik ederim darısı başımıza grup olarak bir kızımız daha oldu

Gümüs olan suan indirimde 149.90 canım trendyolda dün verdim bende siparisini bak istersen

Senin daha öncede oluyordu canım değilmi hafta ici devam ederse doktora git bence benim onceleri olurdu artık hic olmuyor

Gözün Aydın canım maşallah
Bilmiyorum canım o ilacı ben ama eczacı öle bişi derse bana muadil istemiyorum siz asıl ilacı getirin diyorum doktoruma sormadan asla muadil almıyorum sen numarası varsa sor doktoruna eczacı bu muadili verdi uygun mu diye

Birde bazı insanların göğsü ucunda bi sıkıntı olmuyormus ablam böyle bi sıkıntı yaşamadan alma diyor emin olamadım.
Benim bu ikinci bebeğim olacak canım önceki hamileliğime dair asla unutamadığım bir durum göğüs yaralarım perisan olmustum ağlayarak emziriyordum kanıyordu suan en odaklandığım göğüs yarası icin ne yapabilirim konusu o yüzden aldım kullanırım yeterki yara olmasın çabuk gecsin

Ayva çekirdeği bende duydum hatta bi arkadaşım ilk hamile kaldığımda ayvaların çekirdeklerini biriktirmeye başla demişti Çok işe yarıyormuş

Canim dr un bana da yazdığı decavit karma vitamin mineral birde zaten aynısı elevit var ikisi de birbirinin aynısı sıkıntı olmaz ama ben kullanamadım cok midemde ağrı bulantı yaptı

Ikinci de hic olmuyor bende ilkinde kanamıştı parçalanmıştı göğüs ucum cok korkmuştum ikincide hic birşey olmadı canim inşallah seninde olmaz çok zor bir şey o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…