2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bekliyorum bakalım gelecek mi o günler

canım ben bu yüzden kan tahlilini hiç bir anneye tavsiye etmedim.. burun kemiği ve ense kalınlığı iyiyse hiç strese sokmakendini heleki yaş yüzünden risk var hiç düşünme bile.. diğer testi de yaptırma bence boşuna hamileliği kendine rezil etme keyfini sür bebek doğduktan sonra 2 yo uyumayacaksın uyuyabildiğin kadar uyu

Bende hiç böyle şeyler olmuyor ya eşim diyor ki canın bir şey çekmiyor ki biz de faydalanalim bende bi gariplik var
Yok canım ilk iki hamilelikte hiç birley istemedi canım koku bile almıyordum nede bir mide bulantısı. İlk defa hafif mide bulantısı yaşadım ve canım bişeyler istiyor.. çok değişik bir şey.. hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor emin ol cinsiyet bile değiştirmedi .. ben hem erkek hem kız taşıdım ama bunsefer ne olduğu bile belli değil ama hissediyorum

kizlar sizlere bisey soracam bende spinal sezeryan dogumdan korkuyorum acaba normal sezeryanmi olsam diyorum sonrada bebegimi o an gormek istiyorum diyorum nedenide gelince benim gorumcem ve cok yakin arkadasim spinal dogum yapti dogumdan sonra en az 1 yil bel agrisi cektiler gorumcemde bel fitigi oldu acaba vardida o onumu tetikledi bilmiyoruz banada tavsiye etmediler sizlerde boyle bir sorun oldumu acaba en cok aklimi karistiran bu konu

Kokuya karşı hassasım ama hiç de canım şunu çekti oh iştahla yiyeyim durumu olmuyor o gün ne yemek varsa onu afiyetle yiyorum

Canim benimde tup bebek hamile kaldigin aya bakacaksin

Ben 2 sefer spinal oldum çok rahat çok güzel emin ol.. sırt ağrısı oluyor biraz bende hala oluyor ama çok eğik durursam ve kendimi çok yorarsam .. ama bebeğin doğduğu ilk an o çazgır ağlama sesi sana getirmeleri falan çok tatlı emin ol benim kız çok cazgır ağlamıştı doktorlar bile menepoza mı girdin sus diyorlardı şimdi bile az bişey olsa yoklar ortalığı canı çok değerli

Bunu ben de merak ediyorum

Yasin kac canim istersen baska doktorada goster sonuclarini

Kokuya karşı hassasım ama hiç de canım şunu çekti oh iştahla yiyeyim durumu olmuyor o gün ne yemek varsa onu afiyetle yiyorum
Emin ol çok güzel bişey bende ekşiden tiksindim dün akşam kivi çok severim yiyeyim dedim midem bulandı

Emin ol çok güzel bişey bende ekşiden tiksindim dün akşam kivi çok severim yiyeyim dedim midem bulandı
En başından beri balık buzlukta gördüğüm an bile buzluğa hemen kapatıyorum. Eti de zorla yiyorum bakalım daha neler olacak

kiyamam yaa bakalim bende dogum yaptiracagim doktorla gorusecem bu konuyu cok merak ediyorum

Kizlar birde epidural sezeryan ve spinal sezeryan arasindaki fark nedir birde hangisini tacsiye edersiniz ayy ben 2 gundur bunlari arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…