- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Ablamda 2 çocuk annesi oda aynısı söylüyor onun hiç olmamış göğüs ağrısı biraz genetik etkiside var diyolar herkeste olmuyormuş haklısınCanim bence doğumdan sonra almak daha mantıklı bu tarz ürünleri. Mesela benim ilk cocugumda çok şükürherhangi bi sorun yaşamadım, böyle birseye ihtiyaç duymadım. Nasıl olacağını şimdiden bilemiyoruz. O yüzden ben bunların doğum sonrasına bırakilmasi taraftariyim.
Birebir aynı bizim tarihlerimiz bende cuma gidicem çok heycanlıyımEvet canım inşallah şimdi yine yüzük testi yaptım deli gibi daire çiziyo kocaman dairedün gittim 11. Haftadayım daha belli olmadı canım 10 gün sonra gel 2 li tarama ve cinsiyet için bakalım nasip..
Senin de Allah gönlüne göre versin İnşallah canım güzel haberlerle gel ❤❤❤
Yazmışsın canim sonradan gördüm 35 diye bende diğer arkadaşlara katiliyorum riskli bir durum.gormemis sırf yaş yüzünden bosuna o kadar para verilir mi bilemedim birde 35 cok bir yas değil ki artıkİkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Insallah canimmm Rabbimin izniyle bakalim hayirlisini sagliklisini nasip etsinEvet canım inşallah şimdi yine yüzük testi yaptım deli gibi daire çiziyo kocaman dairedün gittim 11. Haftadayım daha belli olmadı ca
Cnm nasilsin sen bgn bulantin ne durumda baslamamistir insallah
Yazmışsın canim sonradan gördüm 35 diye bende diğer arkadaşlara katiliyorum riskli bir durum.gormemis sırf yaş yüzünden bosuna o kadar para verilir mi bilemedim birde 35 cok bir yas değil ki artık
ilk doğumunu o yaşlarda yapanlar var sağlıkla doğuruyorlar ihtimaller yuzunden hamileliğini zehir etme 40 yaşında iki arkadaşım doğum yaptilar maşallah cok sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler doğal yollarla hemde
Aynen canım bende istemedim diğer hastalıklarada bakarlar dedi organlarına falan Allaha çok şükür herşey temiz ama kan olasılık hesaplama yerlerde o yüzden umrumda değil.Ben de bu düşünceye katılıyorum. Bana kalsa ikili testte yapmayacaktim ama hiç sormadı direkt kan tahliline gönderdi. Üçlü ve dörtlü den bahsetti şimdide, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
Evet hamileliğin son haftalarında dğzenli lansinoh kullanımının iyi geldiğini bende duydum yara oluşumunu azaltıyormuş. Dediğin gibi sonra almak daha mantıklı. Benim arkadaşım doğum yaptı ilk gün baktı gümüş kapaklara yara olmuştu çünkü o karar verip sipariş verene kadar yaraları düzeldi almak zorunda kalmadı.bir de göğüs ucu herkesin yara olmuyor. ben yaşamadım mesela. 32.haftadan sonra het gün lansinoh krem sürdüm ama. o yüzden bu tarz şeyleri almak için doğum sonrasını bekleyebilirsiniz. belki yara olmaz boşuna para vermiş olursunuz.
ayva çekirdeği özü de çok iyi geliyor. ayva zamanı geçti sayılır ama eğer buşursanız çekirdeklerini saklayın buzlukta
Amin arkadaşım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah.
Saol canım benim inşallah ❤❤Canim ben bastan beri hep ekşi yiyordum sekerli herseyden tiksinmistim ilk 3 ay boyleydi simdi srkerli seyler yiyorm ama oylesine yani canim cok cekmiyor ama etten baliktan tiksindim birde cayi cok severim onuda aramiyorum pek vede hissemisim kiz olacaginidarısı sana olsun
Benim meraklanmama hic gerek kalmadi belirtlier ayni ben kustuktan sonra tatli seylerden nefret ediyorum eksi seyler mideme iyi geliyor en azindan bastiriyor iki kizimda mide bulantilarim 6_7 haftalarda basladi sadece bi fark var bunda 9_10 haftalarda basladi oldum olasi sirin seyleri hic sevmem zaten bakalim sagliklisi olsunp
Aşerme değil di benim ki ama ekşi yemek mideme iyi geliyor hala devam ediyor bu durum
oglanlarda af edersin istifa etmeme rağmen çikolatalı ekmek yerdim
Olabik arkadaşım hiç garip değil herkeste farklı geçiyor bakarsın son aylarda aklına bir şey düşüverir
Teşekkür ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallah ☺❤ekşi salata suyunu bile içmeye başladım
limon suyu
mide bulantısı çok oldu tüm gün artı ağrı ama istifra olmadı
tatli düşkünü ben tatlı yiyemedim
basta hiç bir şey hiss etmedim
son bir iki hafta diğer iki gebeliğimde farklılıklar düşününce kız olabilir diye düşündüm
Tamam canım teşekkür ederim ❤Benim midem çok bulanmadı ama koku hassasiyeti oldu epey, canim ekstra bisi istemedi canim. Cinsiyeti hissetmemistim
Evet canım 1 gün varmış aramızda aynıyız ☺ hadi hayırlısı olsun inşallahBirebir aynı bizim tarihlerimiz bende cuma gidicem çok heycanlıyım. Yüzük testi nasıl yapılıyor
Aminnn canım hepimize inşallah ❤❤Insallah canimmm Rabbimin izniyle bakalim hayirlisini sagliklisini nasip etsin
Sizin sonuçlarınız çok güzel aslındaİkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Koltuk altımı defalarca lifleyip kazimama rağmen banyodan çıkınca kokuyor diyordumBende oyleydim hergun duşa giriyordum normalde d kokmam ama kendim bile kokuyordum resmen kendimden igrenmistim o derece kotuydum ya
Var canim var oyle bir durum ki vücudum da bende artik bu huzursuzluga alıştım sanki hic huzura ağız tadina rahatlamaya kavuşamayacak gibi hissediyorumCnm nasilsin sen bgn bulantin ne durumda baslamamistir insallah
Gözün aydın canım çok sevindim oğluna arkadaş geliyor .Sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldühocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oğluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Benden haberler bu kadar bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşırım artık
Benimde biri ekimde toplama oldu diğeri aralık ayında. Ben transfer tarihimle ve yasa göre baktım şimdi erkek cıktıYa su cin takvimini ben tup bebek oldugum icin nasil kullanacagimi bilemedm. Bebegin anne rahmine dustugu ayi soruyor. Benim yumurta toplama ve dollenme islemlerim ocakta oldu. Sonra embriyolar donduruldu ve 2 martta transfer oldm. Hangi ayi secmem lazim bilemiyorm2 martta 5 gunluk embriyo verildigi icin, eger dogal yolla hamile kalmis olsaydm 27 subatta rahme dusmus olacakti embriyo. Yani ultrasonda gorunmesini beklemekten baska carem yok.. ;(
E bende senin gibiyim ağzıma ekşi vurmazdım limon sirke nâr ekşisi neler neler.Cikolata delisiyim daha ağzıma koymadım. Erkek dedi ama bilemedim şimdiekşi salata suyunu bile içmeye başladım
limon suyu
mide bulantısı çok oldu tüm gün artı ağrı ama istifra olmadı
tatli düşkünü ben tatlı yiyemedim
basta hiç bir şey hiss etmedim
son bir iki hafta diğer iki gebeliğimde farklılıklar düşününce kız olabilir diye düşündüm
Canım kaç yaşındasın bende 37 yaşındayım ultrasonda bir sıkıntı yok ama yaştam dolayı aminiyosentez veya o pahalı testlerden birini yaptırmamız gerekiyormuşİkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Canim bence bunlarin cinsiyetle hic ilgisi yok iki oğlumda birbirinden farklı iki hamilelik geçirdim bu da diğerlerinden farklı üçü de ayrı ayrı kimi de kiz da tatli yiyor erkek de ekşi yani bunlar oyle eğlencelik muhabbetler pek gercekle ilgisi olmuyorE bende senin gibiyim ağzıma ekşi vurmazdım limon sirke nâr ekşisi neler neler.Cikolata delisiyim daha ağzıma koymadım. Erkek dedi ama bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?