2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ikinci de hic olmuyor bende ilkinde kanamıştı parçalanmıştı göğüs ucum cok korkmuştum ikincide hic birşey olmadı canim inşallah seninde olmaz çok zor bir şey o
Ayy insalllahh evet evet ne çektim ya cok zordu ben ağlıyorum acıyor diye bebek ağlıyor ememiyor diye annem ağliyor biz ağliyoruz diye simdi komik o zaman eziyetti valla

Ikinci de hic olmuyor bende ilkinde kanamıştı parçalanmıştı göğüs ucum cok korkmuştum ikincide hic birşey olmadı canim inşallah seninde olmaz çok zor bir şey o
Ayyy inşallah. En çok çekindiğim şey meme ucu yarası. Ağlayarak emzirmiştim kendimi sıka sıka. Bu sefer olmaz diye umuyorum.

İlk 6 inş sürekli emerse başımıza gelmesi çok muhtemel o zaman. Bende bebeğin cinsiyeti belli olmadığı için kendim için alabileceklerimi alayım şimdiden diyorum

Ayy insalllahh evet evet ne çektim ya cok zordu ben ağlıyorum acıyor diye bebek ağlıyor ememiyor diye annem ağliyor biz ağliyoruz diye simdi komik o zaman eziyetti valla
Evet ya delirtiyor değil mi ne kotu bir acı ben ayaklarımı yerlere vururdum bebek emmeye çekmeye baslayinca gözlerimden yaşlar boşalırdı

İlk 6 inş sürekli emerse başımıza gelmesi çok muhtemel o zaman. Bende bebeğin cinsiyeti belli olmadığı için kendim için alabileceklerimi alayım şimdiden diyorum
Aynen bende öyle yapıyorum al bence zararı olacak bisi degil neticede yara olup olmayacağinı bilemezsin ama olunca iyilestirmek dahada zor

Evet ya delirtiyor değil mi ne kotu bir acı ben ayaklarımı yerlere vururdum bebek emmeye çekmeye baslayinca gözlerimden yaşlar boşalırdı
Bende valla 10 yıl oldu doğum acısını hatırlamiyorum goğüs acimi hatirladigim kadar 10 yıl once 10günde 350tl farkli farkli gogus kremlerine vermistim hicbiri fayda etmemisti

Kızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür 12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldü hocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oğluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Benden haberler bu kadar bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşırım artık

Canim benim sen kiz bebegi istiyosun dimi Rabbim gonlumuze gore versin iki cinsiyetin tadinida tatdirsin kontrolun nezaman benimki sali insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimize

Ayy masallah canımm gözünaydın sağlıkla gelsinn

Senin de gözün aydım ne kadar güzel cinsiyetleri öğreniyoruz darısı başımıza

senden de alalım cinsiyet tahminleri hislerin Çin takvimi vs tutuyor muydu

Gozunaydin canim Rabbim kucagna almayi nasipetsin

Benimde en büyük kaygım 3. Bebek olunca 2 kere sezaryen oldum dikişlerim tehlike olusturur mu diye korkuyorum sanki bebek büyüyünce dikisler atacak zannediyorum üstünden 7 sene geçti en son ama içimde böyle bi fobi oluştu

Gözün aydın oh bi rahatlık çöktü demi

Gozun aydın canim aralarinda ki yas farkı da cok fazla değilse oyle güzel arkadaş oluyorlar ki Allah ayirmasin maşallah herseyde yolundaymis

Benim de 3. Sezeryan olacak ilk bebeğimi kaybettim ama doktorlar sıkıntı görmüyorlar aslında risk olmasa sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum ama doktor izin vermez kesinlikle

Benim de 3. Sezeryan olacak ilk bebeğimi kaybettim ama doktorlar sıkıntı görmüyorlar aslında risk olmasa sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum ama doktor izin vermez kesinlikle
Onu aklima bile getirmiyorum ben sezaryen seviyorum normalden korkuyorum cevremde cok travmatik normal doğum yapanlar var o bende cok korku oluşturdu ikisini de gönüllü sezaryen oldum aslinda 4 kere sezaryen olanlar var akrabamda hic dikis sorunu duymadim ama psikolojikman sanki dikisler gerilecek zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…