- 20 Mart 2011
- 13.963
- 32.570
- 798
Tamam canım yaz mutlakaOnu bende gördümde normalini istedim XL oldukca pahalıydı bi bakayim ölcüsüne gelince yazarım sana bana olacak gibi geldi normal standardı bu cünkü her markada
Ayy insalllahhIkinci de hic olmuyor bende ilkinde kanamıştı parçalanmıştı göğüs ucum cok korkmuştum ikincide hic birşey olmadı canim inşallah seninde olmaz çok zor bir şey o
Ayyy inşallah. En çok çekindiğim şey meme ucu yarası. Ağlayarak emzirmiştim kendimi sıka sıka. Bu sefer olmaz diye umuyorum.Ikinci de hic olmuyor bende ilkinde kanamıştı parçalanmıştı göğüs ucum cok korkmuştum ikincide hic birşey olmadı canim inşallah seninde olmaz çok zor bir şey o
Kendimi gördüm resmenAyy insalllahhevet evet ne çektim ya cok zordu ben ağlıyorum acıyor diye bebek ağlıyor ememiyor diye annem ağliyor biz ağliyoruz diye simdi komik o zaman eziyetti valla
Yazarım mutlakaTamam canım yaz mutlaka
İlk 6 inş sürekli emerse başımıza gelmesi çok muhtemel o zaman. Bende bebeğin cinsiyeti belli olmadığı için kendim için alabileceklerimi alayım şimdiden diyorumBenim bu ikinci bebeğim olacak canım önceki hamileliğime dair asla unutamadığım bir durum göğüs yaralarım perisan olmustum ağlayarak emziriyordum kanıyordu suan en odaklandığım göğüs yarası icin ne yapabilirim konusu o yüzden aldım kullanırım yeterki yara olmasın çabuk gecsin☺
Evet ya delirtiyor değil mi ne kotu bir acı ben ayaklarımı yerlere vururdum bebek emmeye çekmeye baslayinca gözlerimden yaşlar boşalırdıAyy insalllahhevet evet ne çektim ya cok zordu ben ağlıyorum acıyor diye bebek ağlıyor ememiyor diye annem ağliyor biz ağliyoruz diye simdi komik o zaman eziyetti valla
Aynen bende öyle yapıyorumİlk 6 inş sürekli emerse başımıza gelmesi çok muhtemel o zaman. Bende bebeğin cinsiyeti belli olmadığı için kendim için alabileceklerimi alayım şimdiden diyorum
Evet çok hafif bir regl ağrısı gibiGunaydin, eger hafif regl agrisi gibiyse rahmin genislemesnden dolayi oluyor diye biliyorm, bana da oluyor, normal bisey
Bende valla 10 yıl oldu doğum acısını hatırlamiyorum goğüs acimi hatirladigim kadarEvet ya delirtiyor değil mi ne kotu bir acı ben ayaklarımı yerlere vururdum bebek emmeye çekmeye baslayinca gözlerimden yaşlar boşalırdı
Canim benim sen kiz bebegi istiyosun dimi Rabbim gonlumuze gore versin iki cinsiyetin tadinida tatdirsin kontrolun nezaman benimki sali insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimizeKızlar cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın özellikle kız bebek bekleyenlere birkaç sorum olacak ☺☺
Mideniz nasıldı
Neleri canınız istedi ve sık tükettiniz tatlı-tuzlu-ekşi
Tiksindiğiniz şeyler ne oldu
Ve Hissettiniz mi cinsiyetini ☺
Ayy masallah canımm gözünaydın sağlıkla gelsinnKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldühocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Benden haberler bu kadar bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşırım artık
Senin de gözün aydım ne kadar güzel cinsiyetleri öğreniyoruz darısı başımızaKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldühocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oğluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Gozunaydin canim Rabbim kucagna almayi nasipetsinKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldühocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oğluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Gözün aydın oh bi rahatlık çöktü demiKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Gozun aydın canim aralarinda ki yas farkı da cok fazla değilse oyle güzel arkadaş oluyorlar ki Allah ayirmasin maşallah herseyde yolundaymisKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Benim de 3. Sezeryan olacak ilk bebeğimi kaybettim ama doktorlar sıkıntı görmüyorlarBenimde en büyük kaygım 3. Bebek olunca 2 kere sezaryen oldum dikişlerim tehlike olusturur mu diye korkuyorum sanki bebek büyüyünce dikisler atacak zannediyorum üstünden 7 sene geçti en son ama içimde böyle bi fobi oluştu
Onu aklima bile getirmiyorum ben sezaryen seviyorum normalden korkuyorum cevremde cok travmatik normal doğum yapanlar var o bende cok korku oluşturdu ikisini de gönüllü sezaryen oldum aslinda 4 kere sezaryen olanlar var akrabamda hic dikis sorunu duymadim ama psikolojikman sanki dikisler gerilecek zannediyorumBenim de 3. Sezeryan olacak ilk bebeğimi kaybettim ama doktorlar sıkıntı görmüyorlaraslında risk olmasa sezeryan sonrası vajinal doğum istiyorum ama doktor izin vermez kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?