2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de çok çekmezsin daha fazla
Canım ben de çok sık baş ağrıları yaşarım o nedenle farmasiden bu masaj yağını aldım. Çok işe yarıyor başının ağrıyan yerlerine sürüyorsun ağrıyı epey hafifletiyor.

Eklentiler

• 2DE77869-A0B0-417D-9E6D-3D2024374D48.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 17
Senin için doktor riskli dedi mi peki ?

Canım ben de çok sık baş ağrıları yaşarım o nedenle farmasiden bu masaj yağını aldım. Çok işe yarıyor başının ağrıyan yerlerine sürüyorsun ağrıyı epey hafifletiyor.
Çok duydum bunu üyeyim de aslında teşekkür ederim canım valla baş ağrısı cidden zor heleki inat edip gecmeyince. Bugün üçüncü günüm hala ağrıyor ilk gün parol içmiştim geçer gibi oldu sonra tekrar başa

Benim çok çok daha berbat kan testim perşembe kontrolum var. Hiç bir ekstra test yaptırmıcam. eFuLim katılıyorum sana arkadaşım her hamilelik bir imtihan. Benim bebeğim Allah korusun hastaysa bile aldırmayacağım için hiç umurumda değil. Ne gelirse Allahtan başım üstüne. Ben bu bebeğe çok zor kavuştum ihtimallerle hayatına son verecek değilim boşuna paramı nifty e amniyosenteze veremem. Bu tamamen benim düşüncem ama

Ben de bu düşünceye katılıyorum. Bana kalsa ikili testte yapmayacaktim ama hiç sormadı direkt kan tahliline gönderdi. Üçlü ve dörtlü den bahsetti şimdide, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum

Aynı senin gibi geçiyor hamileliğim bende haftaya gidcm ögrenme ye bakalım ne dicek bu arada ben çok tuzlu ya aşerdim sizde nasıl

Ah bilmez miyim insanı hayattan bezdirir bende parol falan hiç işe yaramaz zaten o ağrı oraya oturdu mu ılık duş alıp derhal uyumam lazım yoksa hiç geçmez ama benimki strese bağlı bu ara işe gitmeyip evde olduğum için heralde çok şükür baş ağrım olmadı Sadece bi kez 9. Haftamda oldu gözümün önünü göremiyordum çok kötüydü bu ürün aklında olsun canım fiyatı da uygun hem de bebeğe zararı yok

Allah yardımcımız olsun kuzum çok sağ ol bunu alayım ben

Kizlar birde epidural sezeryan ve spinal sezeryan arasindaki fark nedir birde hangisini tacsiye edersiniz ayy ben 2 gundur bunlari arastiriyorum
epiduralda sırtında iğne kalıyor doğum sonrası. o iğneye ilaç bağlı oluyor. ağrı hissettikçe düğmeye basıyorsun ilaç veriyor vücuduna. spinalde doğum sonrası serumla ağrı kesici alıyorsun. benimki epiduraldi ama ben çok ağrılı yaşamadım süreci. doğumdan 1 gün sonra ayaklandım direk çok şükür.

bir de göğüs ucu herkesin yara olmuyor. ben yaşamadım mesela. 32.haftadan sonra het gün lansinoh krem sürdüm ama. o yüzden bu tarz şeyleri almak için doğum sonrasını bekleyebilirsiniz. belki yara olmaz boşuna para vermiş olursunuz.
ayva çekirdeği özü de çok iyi geliyor. ayva zamanı geçti sayılır ama eğer buşursanız çekirdeklerini saklayın buzlukta

Arkadasim bence yasinda bisey yok, ben de 33um dogurana kadar 34um.. bu nifty testi sana mutlaka yaptir mi dedi doktorun yoksa oneriyorum mu dedi. Benim butun arkadaslarim yaptrmisti hepsi 30larin basinda olmasina ramen. Riskten dolayi da degil sirf kafalari rahat olsun diye.. Yani bu soyle bisey ben de tup bebek yaptirirken doktorlar isterseniz embriyoya pgt de yapalim dediler. Kadin yasi 35ten buyukse, ya da tekrarlayan dusuk varsa, ya da ileri derece erkek infertilitesi varsa tavsiye ediyoruz demislerdi. Yaptirmasam da olurdu ama ben yeteri kdr embriyo olunca yaptirdim. Doktorlara da soyluyorm simdi pgt lu embriyo kondu diye ve ense kalinligi burun kemigi normal olmasina ramen yine de 2li testi istedi, eger pgt olmasaydi bence nifty de isterdi. Hatta ikili test sonucm riskli gelirse yine isteyecekler bence. Yani istedi diye illa ki yuksek ihtimal degil ama doktorlar cok temkinli davraniyolar. Kendini de onlarn yerine koy bisey cikarsa yarin obur gun doktoru suclayan da oluyodr bu yuzden her ihtimali goz onunde bulunduruyolar.

Kızlar bu arada tecrübeli annelerden fikir alalım bu ürün trendyolda indirimde işe yarar bişey mi buda
Eki Görüntüle 2632377
Canim bence doğumdan sonra almak daha mantıklı bu tarz ürünleri. Mesela benim ilk cocugumda çok şükür herhangi bi sorun yaşamadım, böyle birseye ihtiyaç duymadım. Nasıl olacağını şimdiden bilemiyoruz. O yüzden ben bunların doğum sonrasına bırakilmasi taraftariyim.

akademi1994 arkadaşım düşüncelerini paylaşıyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bana da Decavit Pronotol ve Devitdamla verdi canim.

Benim midem çok bulanmadı ama koku hassasiyeti oldu epey, canim ekstra bisi istemedi canim. Cinsiyeti hissetmemistim

Canim sen kac dogumlusun ki

Ben spinal oldum hiç öyle bir şey yaşamadım, baş ağrısı yaşarsın demişlerdi anestezi uzmanı ameliyat sonrası kahve iç yaşamazsın dedi. Dediğini yaptım onu da yaşamadm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…