- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Canım ben de çok sık baş ağrıları yaşarım o nedenle farmasiden bu masaj yağını aldım. Çok işe yarıyor başının ağrıyan yerlerine sürüyorsun ağrıyı epey hafifletiyor.Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de çok çekmezsin daha fazla
Senin için doktor riskli dedi mi peki ?Arkadaşım doktorunu mu değiştirsen acaba? Risk değerin altında diyor hepsine, sadece yaş riskli çıktı diyosun seninki 417 çıkmış benimki de 596. Bana kalırsa ciddi bir şey yok burun kemiği için de mevcut yazmış. Düşünme bunları risk her gebelikte vardır. Yaşın kaç senin?
Çok duydum bunu üyeyim de aslındaCanım ben de çok sık baş ağrıları yaşarım o nedenle farmasiden bu masaj yağını aldım. Çok işe yarıyor başının ağrıyan yerlerine sürüyorsun ağrıyı epey hafifletiyor.
Benim çok çok daha berbat kan testim perşembe kontrolum var. Hiç bir ekstra test yaptırmıcam.İkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Hayır canımSenin için doktor riskli dedi mi peki ?
Ben de bu düşünceye katılıyorum. Bana kalsa ikili testte yapmayacaktim ama hiç sormadı direkt kan tahliline gönderdi. Üçlü ve dörtlü den bahsetti şimdide, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorumBenim çok çok daha berbat kan testim perşembe kontrolum var. Hiç bir ekstra test yaptırmıcam.eFuLim katılıyorum sana arkadaşım her hamilelik bir imtihan. Benim bebeğim Allah korusun hastaysa bile aldırmayacağım için hiç umurumda değil. Ne gelirse Allahtan başım üstüne. Ben bu bebeğe çok zor kavuştum ihtimallerle hayatına son verecek değilim boşuna paramı nifty e amniyosenteze veremem. Bu tamamen benim düşüncem ama
Aynı senin gibi geçiyor hamileliğim bende haftaya gidcm ögrenme ye bakalım ne dicek bu arada ben çok tuzlu ya aşerdim sizde nasılÇok çok teşekkür ederim kızlar ne güzel dilekler Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah♥
Çok rahatladım valla şimdi bir ay nasıl geçecek diye düşünüyorum
Bende yüzük testi tutmadı deli gibi daire çiziyordu kız herhalde dedim ama yokÇin takvimi tuttu Rus takvimi tutmadı hislerim erkek olacağı yönündeydi hiç kusmadım, öyle çok aşırı bulantı da yaşamadım 4 5 hafta kadar yaşadım o kadar. Şimdi hiç yok mesela bulantı, göğüs ağrısı vs de çok yok sadece normalden biraz daha gerginler. Bir önceki hamileliğimde de de 3 hafta hafif bulantılar yaşamıştım gerisi çok rahat geçmişti, bu da öyle geçecek gibi bakalım
Benimde 35 henuz ikili testim cikmadi ama o testler gercekten yaniltici arkadasimada riskli dediler testine ama o nasallah saglikli bebek dunyaya getirdi o yuzden hamileliginin tadini cikar takilma derim bdbisindd etkklenmesin
Canım ben de genetik olduğunu duydum sanırım göğüs ucunun büyük küçük olmasıyla falan ilgiliymiş.Birde bazı insanların göğsü ucunda bi sıkıntı olmuyormus ablam böyle bi sıkıntı yaşamadan alma diyor emin olamadım.
Ah bilmez miyim insanı hayattan bezdirirÇok duydum bunu üyeyim de aslındateşekkür ederim canım valla baş ağrısı cidden zor heleki inat edip gecmeyince. Bugün üçüncü günüm hala ağrıyor ilk gün parol içmiştim geçer gibi oldu sonra tekrar başa
Allah yardımcımız olsun kuzum çok sağ ol bunu alayım benAh bilmez miyim insanı hayattan bezdirirbende parol falan hiç işe yaramaz zaten o ağrı oraya oturdu mu ılık duş alıp derhal uyumam lazım yoksa hiç geçmez ama benimki strese bağlı bu ara işe gitmeyip evde olduğum için heralde çok şükür baş ağrım olmadı Sadece bi kez 9. Haftamda oldu gözümün önünü göremiyordum çok kötüydü bu ürün aklında olsun canım fiyatı da uygun hem de bebeğe zararı yok
epiduralda sırtında iğne kalıyor doğum sonrası. o iğneye ilaç bağlı oluyor. ağrı hissettikçe düğmeye basıyorsun ilaç veriyor vücuduna. spinalde doğum sonrası serumla ağrı kesici alıyorsun. benimki epiduraldi ama ben çok ağrılı yaşamadım süreci. doğumdan 1 gün sonra ayaklandım direk çok şükür.Kizlar birde epidural sezeryan ve spinal sezeryan arasindaki fark nedir birde hangisini tacsiye edersiniz ayy ben 2 gundur bunlari arastiriyorum
Arkadasim bence yasinda bisey yok, ben de 33um dogurana kadar 34um.. bu nifty testi sana mutlaka yaptir mi dedi doktorun yoksa oneriyorum mu dedi. Benim butun arkadaslarim yaptrmisti hepsi 30larin basinda olmasina ramen. Riskten dolayi da degil sirf kafalari rahat olsun diye.. Yani bu soyle bisey ben de tup bebek yaptirirken doktorlar isterseniz embriyoya pgt de yapalim dediler. Kadin yasi 35ten buyukse, ya da tekrarlayan dusuk varsa, ya da ileri derece erkek infertilitesi varsa tavsiye ediyoruz demislerdi. Yaptirmasam da olurdu ama ben yeteri kdr embriyo olunca yaptirdim. Doktorlara da soyluyorm simdi pgt lu embriyo kondu diye ve ense kalinligi burun kemigi normal olmasina ramen yine de 2li testi istedi, eger pgt olmasaydi bence nifty de isterdi. Hatta ikili test sonucm riskli gelirse yine isteyecekler bence. Yani istedi diye illa ki yuksek ihtimal degil ama doktorlar cok temkinli davraniyolar. Kendini de onlarn yerine koy bisey cikarsa yarin obur gun doktoru suclayan da oluyodr bu yuzden her ihtimali goz onunde bulunduruyolar.
Canim bence doğumdan sonra almak daha mantıklı bu tarz ürünleri. Mesela benim ilk cocugumda çok şükürKızlar bu arada tecrübeli annelerden fikir alalım bu ürün trendyolda indirimde işe yarar bişey mi buda
Eki Görüntüle 2632377
Bana da Decavit Pronotol ve Devitdamla verdi canim.Kızlarrrrrr!!! Kızım geliyor :) Bir oğlum vardı, çok sevindim bu habere :)
Doktor hangi vitaminleri yazdı size ?? Decavit Pronatal diye bir ilaç verdi eczacı, doktorun yazdığına muadilmiş. Bu muadil işlerinden açıkcası hazetmiyorum, ne yazıyorsa onu vermeliydi
Benim midem çok bulanmadı ama koku hassasiyeti oldu epey, canim ekstra bisi istemedi canim. Cinsiyeti hissetmemistimKızlar cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın özellikle kız bebek bekleyenlere birkaç sorum olacak ☺☺
Mideniz nasıldı
Neleri canınız istedi ve sık tükettiniz tatlı-tuzlu-ekşi
Tiksindiğiniz şeyler ne oldu
Ve Hissettiniz mi cinsiyetini ☺
Canim sen kac dogumlusun kiİkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Ben spinal oldum hiç öyle bir şey yaşamadım, baş ağrısı yaşarsın demişlerdi anestezi uzmanı ameliyat sonrası kahve iç yaşamazsın dedi. Dediğini yaptım onu da yaşamadm.kizlar sizlere bisey soracam bende spinal sezeryan dogumdan korkuyorum acaba normal sezeryanmi olsam diyorum sonrada bebegimi o an gormek istiyorum diyorum nedenide gelince benim gorumcem ve cok yakin arkadasim spinal dogum yapti dogumdan sonra en az 1 yil bel agrisi cektiler gorumcemde bel fitigi oldu acaba vardida o onumu tetikledi bilmiyoruz banada tavsiye etmediler sizlerde boyle bir sorun oldumu acaba en cok aklimi karistiran bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?