2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim benim sen kiz bebegi istiyosun dimi Rabbim gonlumuze gore versin iki cinsiyetin tadinida tatdirsin kontrolun nezaman benimki sali insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimize
Evet canım inşallah şimdi yine yüzük testi yaptım deli gibi daire çiziyo kocaman daire dün gittim 11. Haftadayım daha belli olmadı canım 10 gün sonra gel 2 li tarama ve cinsiyet için bakalım nasip..

Senin de Allah gönlüne göre versin İnşallah canım güzel haberlerle gel ❤❤❤

İlk bebeğimde sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldım 1 yıl geçmeden doğum yaptım hiç sıkıntı olmadı şimdi aradan 2 yıl geçti hamile kaldım inşallah yine sıkıntı olmaz hele senin 7 yıl geçmiş

Gözün aydın canım :) ne güzel aynı cinsiyet çok iyi arkadaş olurlar.

Hiç korkma millet 4ü 5i sezaryen ile doğuruyor.

Çok çok teşekkür ederim kızlar ne güzel dilekler Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Çok rahatladım valla şimdi bir ay nasıl geçecek diye düşünüyorum
Bende yüzük testi tutmadı deli gibi daire çiziyordu kız herhalde dedim ama yok Çin takvimi tuttu Rus takvimi tutmadı hislerim erkek olacağı yönündeydi hiç kusmadım, öyle çok aşırı bulantı da yaşamadım 4 5 hafta kadar yaşadım o kadar. Şimdi hiç yok mesela bulantı, göğüs ağrısı vs de çok yok sadece normalden biraz daha gerginler. Bir önceki hamileliğimde de de 3 hafta hafif bulantılar yaşamıştım gerisi çok rahat geçmişti, bu da öyle geçecek gibi bakalım

Ben cok normal doğum gördüm biraz da travmatik oldu benim için ama yine de normal düşünüyorum hayırlısıyla. Son anda korkarsam ins doktorum da sakinlestirir beni.

genelde Çin takvimi tutuyor sanırım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

genelde Çin takvimi tutuyor sanırım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya su cin takvimini ben tup bebek oldugum icin nasil kullanacagimi bilemedm. Bebegin anne rahmine dustugu ayi soruyor. Benim yumurta toplama ve dollenme islemlerim ocakta oldu. Sonra embriyolar donduruldu ve 2 martta transfer oldm. Hangi ayi secmem lazim bilemiyorm 2 martta 5 gunluk embriyo verildigi icin, eger dogal yolla hamile kalmis olsaydm 27 subatta rahme dusmus olacakti embriyo. Yani ultrasonda gorunmesini beklemekten baska carem yok.. ;(

Canim ben bastan beri hep ekşi yiyordum sekerli herseyden tiksinmistim ilk 3 ay boyleydi simdi srkerli seyler yiyorm ama oylesine yani canim cok cekmiyor ama etten baliktan tiksindim birde cayi cok severim onuda aramiyorum pek vede hissemisim kiz olacaginidarısı sana olsun

ekşi salata suyunu bile içmeye başladım
limon suyu
mide bulantısı çok oldu tüm gün artı ağrı ama istifra olmadı
tatli düşkünü ben tatlı yiyemedim

basta hiç bir şey hiss etmedim
son bir iki hafta diğer iki gebeliğimde farklılıklar düşününce kız olabilir diye düşündüm

arkadaşım tebrik ederim Maşallah sübhanallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı

Eklentiler

• 897C574E-FBD7-42FF-830E-DF150633F4F7.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 77
Ben cok normal doğum gördüm biraz da travmatik oldu benim için ama yine de normal düşünüyorum hayırlısıyla. Son anda korkarsam ins doktorum da sakinlestirir beni.
bende doktora dedim sezeryandan korkuyorum ben
oda henüz erken ve evet Türkiye de sezeryan daha kolay oluyor ama inşallah normal olur dedi diğer ikisi de normal doğum oldu ölü doğumum da normaldi
kötü ve korkunç hikayelere kaptırmayalım kendimizi her dogim farklı her doğumun ayrı hikayesi var

Bende hiç böyle şeyler olmuyor ya eşim diyor ki canın bir şey çekmiyor ki biz de faydalanalim bende bi gariplik var

arkadaşım ben malesef anlamıyorum test sonucunu
fakat bu yüzden de hiç birinde yaptırmadım
bir ihtimal üzerine anne alt üst oluyor gebeliği korku içinde geçiyor
oysa her gebelik bir risk her gebelik bir imtihan
lütfen moralini bozma tevekkül edelim
inşallah sağlıkla kavuşacaksinjz

Bende hiç böyle şeyler olmuyor ya eşim diyor ki canın bir şey çekmiyor ki biz de faydalanalim bende bi gariplik var

Aşerme değil di benim ki ama ekşi yemek mideme iyi geliyor hala devam ediyor bu durum
oglanlarda af edersin istifa etmeme rağmen çikolatalı ekmek yerdim
Olabik arkadaşım hiç garip değil herkeste farklı geçiyor bakarsın son aylarda aklına bir şey düşüverir

Bende aynı şeyleri yaşıyorum ilk başta ekşi yedim şimdi de şeker komasına gireceğim diye korkuyorum doktorum da şekerimin yükseldiğini söyledi benim canım lokum çok çekti baklavadan nefret ederim normal hayatta geçen akşam yedim valla hele incir reçelinin kavanoza düşmüş gibi yiyorum

haftaya tekrar şekere bakılacak acilen ara vermem lazım ama dayanamıyorum

Bir de arkadaşlar maddi durumunuza göre tabi ki herşeyi alın ama eğer ki çokta herşeyi alacak durumda değilseniz bekleyin doğum sonrası krem gerekirse krem kalkan gerekirse kalkan alabilirsiniz yine de internetten sipariş ver bir kaç güne elinde herkeste bir olmayabilir

Arkadaşım doktorunu mu değiştirsen acaba? Risk değerin altında diyor hepsine, sadece yaş riskli çıktı diyosun seninki 417 çıkmış benimki de 596. Bana kalırsa ciddi bir şey yok burun kemiği için de mevcut yazmış. Düşünme bunları risk her gebelikte vardır. Yaşın kaç senin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…