- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Evet canım inşallah şimdi yine yüzük testi yaptım deli gibi daire çiziyo kocaman daireCanim benim sen kiz bebegi istiyosun dimi Rabbim gonlumuze gore versin iki cinsiyetin tadinida tatdirsin kontrolun nezaman benimki sali insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimize
İlk bebeğimde sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldım 1 yıl geçmeden doğum yaptım hiç sıkıntı olmadı şimdi aradan 2 yıl geçti hamile kaldım inşallah yine sıkıntı olmaz hele senin 7 yıl geçmişOnu aklima bile getirmiyorum ben sezaryen seviyorum normalden korkuyorum cevremde cok travmatik normal doğum yapanlar var o bende cok korku oluşturdu ikisini de gönüllü sezaryen oldum aslinda 4 kere sezaryen olanlar var akrabamda hic dikis sorunu duymadim ama psikolojikman sanki dikisler gerilecek zannediyorum
Gözün aydın canım :) ne güzel aynı cinsiyet çok iyi arkadaş olurlar.Kızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldühocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oğluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Benden haberler bu kadar bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşırım artık
Hiç korkma millet 4ü 5i sezaryen ile doğuruyor.Benimde en büyük kaygım 3. Bebek olunca 2 kere sezaryen oldum dikişlerim tehlike olusturur mu diye korkuyorum sanki bebek büyüyünce dikisler atacak zannediyorum üstünden 7 sene geçti en son ama içimde böyle bi fobi oluştu
Çok çok teşekkür ederim kızlar ne güzel dilekler Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah♥
Çok rahatladım valla şimdi bir ay nasıl geçecek diye düşünüyorum
Bende yüzük testi tutmadı deli gibi daire çiziyordu kız herhalde dedim ama yokÇin takvimi tuttu Rus takvimi tutmadı hislerim erkek olacağı yönündeydi hiç kusmadım, öyle çok aşırı bulantı da yaşamadım 4 5 hafta kadar yaşadım o kadar. Şimdi hiç yok mesela bulantı, göğüs ağrısı vs de çok yok sadece normalden biraz daha gerginler. Bir önceki hamileliğimde de de 3 hafta hafif bulantılar yaşamıştım gerisi çok rahat geçmişti, bu da öyle geçecek gibi bakalım
Çarşamba kontrol var zaten inşallah bir sıkıntı yokturSenin daha öncede oluyordu canım değilmi hafta ici devam ederse doktora git bence benim onceleri olurdu artık hic olmuyor
Ya su cin takvimini ben tup bebek oldugum icin nasil kullanacagimi bilemedm. Bebegin anne rahmine dustugu ayi soruyor. Benim yumurta toplama ve dollenme islemlerim ocakta oldu. Sonra embriyolar donduruldu ve 2 martta transfer oldm. Hangi ayi secmem lazim bilemiyormgenelde Çin takvimi tutuyor sanırım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim ben bastan beri hep ekşi yiyordum sekerli herseyden tiksinmistim ilk 3 ay boyleydi simdi srkerli seyler yiyorm ama oylesine yani canim cok cekmiyor ama etten baliktan tiksindim birde cayi cok severim onuda aramiyorum pek vede hissemisim kiz olacaginiKızlar cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın özellikle kız bebek bekleyenlere birkaç sorum olacak ☺☺
Mideniz nasıldı
Neleri canınız istedi ve sık tükettiniz tatlı-tuzlu-ekşi
Tiksindiğiniz şeyler ne oldu
Ve Hissettiniz mi cinsiyetini ☺
Kızlar cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın özellikle kız bebek bekleyenlere birkaç sorum olacak ☺☺
Mideniz nasıldı
Neleri canınız istedi ve sık tükettiniz tatlı-tuzlu-ekşi
Tiksindiğiniz şeyler ne oldu
Ve Hissettiniz mi cinsiyetini ☺
arkadaşım tebrik ederim Maşallah sübhanallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben geldim kontrolden bebeği gördüm rahatladım çok şükür12+0'ım, crl 57.9 mm 12+2 ile uyumlu dedi ☺ burun kemiği var gösterdi normal, ense kalınlığını da tekrar tekrar ölçtü niyeyse, o da 0,8 mm gayet iyi dedi bir de kan verdim ikili test için sonuç haftaya çıkınca konuşalım dedi.
Bir dee cinsiyet için erken ama bir çıkıntı görüyorum dedi güldühocam erkek mi dedim öyle diyebiliriz dedi yanii bir oğluşum daha oluyorrr♥ oğluma arkadaş olacak çok sevindim. Kız da olsa çok sevinirdim Allah sağlıklısını versin yeter ki.
Benden haberler bu kadar bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşırım artık
bende doktora dedim sezeryandan korkuyorum benBen cok normal doğum gördüm biraz da travmatik oldu benim için ama yine de normal düşünüyorum hayırlısıyla. Son anda korkarsam ins doktorum da sakinlestirir beni.
Bende hiç böyle şeyler olmuyor ya eşim diyor ki canın bir şey çekmiyor ki biz de faydalanalimekşi salata suyunu bile içmeye başladım
limon suyu
mide bulantısı çok oldu tüm gün artı ağrı ama istifra olmadı
tatli düşkünü ben tatlı yiyemedim
basta hiç bir şey hiss etmedim
son bir iki hafta diğer iki gebeliğimde farklılıklar düşününce kız olabilir diye düşündüm
İkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Bende hiç böyle şeyler olmuyor ya eşim diyor ki canın bir şey çekmiyor ki biz de faydalanalimbende bi gariplik var
Bende aynı şeyleri yaşıyorum ilk başta ekşi yedim şimdi de şeker komasına gireceğim diye korkuyorum doktorum da şekerimin yükseldiğini söylediCanim ben bastan beri hep ekşi yiyordum sekerli herseyden tiksinmistim ilk 3 ay boyleydi simdi srkerli seyler yiyorm ama oylesine yani canim cok cekmiyor ama etten baliktan tiksindim birde cayi cok severim onuda aramiyorum pek vede hissemisim kiz olacaginidarısı sana olsun
Arkadaşım doktorunu mu değiştirsen acaba? Risk değerin altında diyor hepsine, sadece yaş riskli çıktı diyosun seninki 417 çıkmış benimki de 596. Bana kalırsa ciddi bir şey yok burun kemiği için de mevcut yazmış. Düşünme bunları risk her gebelikte vardır. Yaşın kaç senin?İkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?