2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hurafe dimi hepsi bence de ya her bünye farklı aslında meraktan ikra meyraya sordum kız gibi tahmin etmiş. Doktor birazcık doğruluk payı verseydi belki erkek için ikna olurdum

Canim ben bu sefer yaptırmadım ama ilk gebeligimde yaptirmistim. Bana değerler çok az gelmedi açıkçası. Burun kemiği varmış. Ense ölçümü de gayet iyi bence. Bence kalbini ferah tut canim . Yaşın kaçtı ki bu arada ?

Canim ben ilk dogumumu spinal oldum. Elhamdülillah Çok rahat geçti. O an sesini duymak görmek harika bir duygu ben sonrasında da hiç sıkıntı yaşamadım. Bence o doktorla alakalı olabilir.

Kızlar selam
Benim geceleri yatarken belim sırtım çok ağrıyor özellikle bunun için uyanıyorum dönerken bile zorlanıyorum gün içinde az ağrı var ama gece cok.ne yapmalı bulantı iştahsızlık üstüne birde böyle yatamamak iyice benim psikoloji bozuluyor

Sizin sonuçlarınız çok güzel aslında
Benim çıktı sonuçlarım kombine risk 1:211 niftyi önerdi doktorum
Dün kan verdim
Acıbadem hastanesinde 2.650 TL ye yaptılar bilginiz olsun
Canım ben az önce başka bir doktora gittim ve sonuçların gayet normal olduğunu söyledi... nifty testine gerek yok ama içinin daha da rahat etmesinin istiyorsan yaptır dedi ... kombine testi 1.000 altında olanlara genelde öneriyoruz nifty testini dedi ... inşallah senin ki temiz çıkar ... yaş kaç bu arada ?

Canım başka bi doktora gittim bugün hemen ... o da testin normal olduğunu söyledi..kombine testi 1.000 altında olanlardan nifty testini istiyorlarmış.. şükürler olsun şu anlık bi sorun yok ..

Ben bugün başka doktora gittim gerek görmedi nifty testine..

Ben de bu düşünceye katılıyorum. Bana kalsa ikili testte yapmayacaktim ama hiç sormadı direkt kan tahliline gönderdi. Üçlü ve dörtlü den bahsetti şimdide, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
Ben de doktor değiştirmeyi düşünmeye başladım..allah tan ne gelirse basımızın üstüne tabii ama ben bide allah korusun bana bişey olursa bakıma muhtaç bir evlat geride bırakırsam ne olur diye düşünüp duruyorum.. hormonlar mahvetti beni...

genelde Çin takvimi tutuyor sanırım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
arkadaşım tebrik ederim Maşallah sübhanallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar hepimize inşallah
Aynı senin gibi geçiyor hamileliğim bende haftaya gidcm ögrenme ye bakalım ne dicek bu arada ben çok tuzlu ya aşerdim sizde nasıl
Canım ben normalde de tuzlu yerim, bu hamilelikte resmen herşeyi tuza banasım geliyor ilk zamanlar bulantıyı kesiyor tuzlu ekşi şeyler o yüzden iyi geliyordu bi de tatlıyı normalde severim, canın hiç tatlı çekmedi hala da aramam, ilk oğlumda da böyleydi sende nasıl bulantı aşerme durumları?
Allah gönlündekini versin senin de bir oğluşun olsun inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim oğluna arkadaş geliyor .Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım çok sağol inşallah iyi arkadaş olurlar evde 3 erkekle ne yapıcam bakalım

Benimde sırt ağrılarım çok oluyor hatta bazen yattığım yerden zor doğruluyorum. Doktoruma sordum rahim genişledikçe sırttaki kaslar gerilmiş baskı yaparmış bu ağrılar normal dedi.

Var canim var oyle bir durum ki vücudum da bende artik bu huzursuzluga alıştım sanki hic huzura ağız tadina rahatlamaya kavuşamayacak gibi hissediyorum
;( ben de baya baya kaniksadim kusmaktan nefret ederdm ama normal biseye dondu benm icin. Napalm kustm diyip geciyorm vardir vucudumn bi bildigi heralde allah bu kdr mucizevi yaratmis vucut kendi kendine her seyi yapiyo kusmanin da mutlaka bi sebebi vardir.
Haftalik bhcg degerlerine baktim nasil olmasi gerek diye de ancak 16. Haftalarda 6. Hafta degerlerine iniyor. Benm zaten 6da baslamisti.. Eger ozaman da gecmezse yandik

27 inşallah

Merhaba canım. Ben Ekim annesiyim, sizinle aramda 1 ay gibi bi zaman var. İkili test mesajını görünce yazayım dedim. Benimde yaşım 36, ikili test yaş riskim 1/210 çıktı. Ama diğeri 1/1360 çıktı. Doktorum telefonla arayıp bana bilgi verdi. Testin temiz çıktı, 1000 üzeri olanlarda risk görmüyoruz dedi. Sadece yaş riskin düşük dedi. Bende yaştan dolayı o şekil çıkacağını biliyodum zaten dedim. Yurtdışına gönderilen testler var, yaptırmak istiyorum dersen yönlendiririm dedi. Ben hiç gerek duymadım. Çünkü ultrasonda ense kalınlığı 1.9, nazal kemiği de 2.0 çıkmıştı. O yüzden bende sana 1000 üzeri çıkanların riskli gruba girmediğini söylemek için yazayım dedim. Yaş riski de, yaşımızdan dolayı çıkan bir sonuç. Ona hiç takılmamak gerekli. Bence daha farklı bi doktorla devam et. Eğer avrupa yakasındaysan doktor tavsiyesi verebilirim.

Öyle diyorlar aslında da işte insan yine de keşke içmesem diyor
Öylede ben bulantı ilacı alırken bile çok tereddüt ettim ama geçmeyince mecbur tekrar bulantı ilacına bile başladım pazartesi de işe başlayacağım anca ilaçlarla ayakta durabilirim
Hem ablam tedavi ile hamile kaldı 9 ay boyunca bi sürü ilaç kullandı maşallah bebeği sağlık doğdu bir sıkıntısı yok çok şükür inş bizde sağlıkla bebeğimize kucağımıza alırız

En sinir olduğum eczacı tipi ne yazıyorsa onu ver zaten bi dönem sadece hastane bir kod veriyordu eczaneye gidiyorduk kafalarına göre veriyorlardı şimdi allahtan mesaj geliyorda aynısını istiyorum

Razıyım önceleri 1 gun bile bekleyecek tahammülüm yok derdim oyle dayanamazdım simdi 16 haftaya geçecek ümidiyle beklemek bile yeter 2 gun düşer gibi hissettim daha az gibiydi aman Allah nasıl sevinmiştim ama şimdi yine çıkarttım bende yeterki bayramdan sonrasına rahata ereyim

Aynıyız yaaa benim de midem bulanmadı fazla, ve elimdeki tuzla geziyorum resmen. Ve tatlıdan midem bulanıyor adeta yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…